💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 705
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 230
Малвина е просто много по-удобна, защото няма да създава проблеми, докато Стан е човек с характер и той очаква да е наравно с Мартин и Добрин ако ще е в тяхната коалиция, а не просто глас и след това бушон. За никаква лоялност не става въпрос, въпреки че Добрин се опита да го изкара така. Просто, те в нея не виждат абсолютно никаква заплаха. Тя, няма претенции да споделят всичко с нея и да се държат с нея като с равен в коалицията. Малвина не е нищо повече от допълнителен глас и след това бушон. Същото се отнасяше и за Крамарска. За това и Добрин държеше да разкара Кралев...

Много му пука на него, че Кралев бил казал, че Крамарска и Пелипенко са бушони... Joy Просто Кралев, досаден или не е човек с характер и няма да прави евала на Добрин по никакъв начин. Така, че Добрин не е баш откровен, той също има доста популистки изказвания ако приемем синхроните на Раду за такива. Добрин и Мартин не искат силни характери да са им опозиция, нито пък да са им в коалицията. Те, искат да са доминиращите и да са заобиколени от хора точно като Малвина или Крамарска. Хора, които може да манипулираш лесно и няма да са заплаха дори да тръгнат срещу теб. А, после Малвина я чака това, което се случи и с Теди Близначката миналата година в коалицията на Рълев и Виолета. Това си е игра точно тип Алекса, който също си избра хора като Зорница и Мирослава, които бяха послушни и тихички до последно.

Стан наистина искаше да играе с тях, не мисля, че ги е подценил толкова колкото просто им вярваше или просто бяха удобни като доминиращи в племето и му се струваха най-изгодни. Ся, те Добрин и Мартин залъгват, че играят с някого и после го прецакват всяка седмица. Особено като не си бил там, няма как да очакваш, че тези двамката ще мишкуват чак до такава степен.

Добрин не е откровен на синхрони от принципност, а защото така е чул, че се прави. И двамата с Мартин очевидно са зяпали всички възможни подкасти свързани с Игрите преди да влязат, за да са максимално подготвени за абсолютно всичко. Игри, стратегии, как да се показваш пред публика и т.н. Раду не ми изглежда като човек, който ще седне да зяпа Неделчо и Туджаров всяка седмица по 2-3 часа. Доста по-първичен и емоционален е. Ако толкова се интересуваше от имиджа си не мисля, че щеше да нарича жените кокошки, слаби звена и т.н. Какъвто и да е, не ми изглежда като човек, който би играл толкова мръснишки като двамата хубавци, които се познават и са се наговорили преди предаването. Изглежда доста по-принципен като човек. Все пак Раду не саботира жените, докато Добрин направи саботаж без да се замисли.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:15 от Иван С. 659770

# 1 231
Много хубаво го е обяснил Иван за Добрин и Раду, съответно. И аз се чудех как, но понеже изобщо не знаех как се обоснова, щях да пиша, че не ме кефи и има нещо много не читаво в погледа това момче. 😄

На Стан характерът и прозорливостта са му създадени от AI. Дай му ти знаме и му гледай акъла

# 1 232
  • Sofia
Нито Мартинчо нито Добринчо са откровени на синхроните, двамата мазньочи си плетат кошничката, само и единствено благодарение на продукцията. Мартинчо, дори и да има някакъв умствен багаж, в което дълбоко се съмнявам (ако имаше, нямаше да се дъни на пъзелите) е страхлив по душа. Той е от онзи тип дълбоко комплексирани човечета, които са били тормозени и подигравани, като деца, озлобили са се, и сега си го връщат на целия свят. Мартинчо може само да се мазни и да излива кофите с олио, докато чака удобен момент да прецака, включително и с доносничене по-можещите от него. Съселоподобното е друга бира, там от дълбините на жалкото му същество извира неподправена, първична простота. Забележете вечно отворената му уста и учудения поглед, нищо че го раздава "селският хитрец".  А иначе и  двамата се имат "за великите стратези на сезона". Смешковци!

# 1 233
Аз пък явно така съм се ядосала с тия шейни снощи, че сънувах как смазваме с нещо като вазелин тази на Павката. Grinning
Joy Joy Joy

# 1 234
Добринчо и Мартинчо са смешковци, ама виж как им върви социалната игра с Великата Продукцията...

# 1 235
  • София
Много хубаво го е обяснил Иван за Добрин и Раду, съответно. И аз се чудех как, но понеже изобщо не знаех как се обоснова, щях да пиша, че не ме кефи и има нещо много не читаво в погледа това момче. 😄

На Стан характерът и прозорливостта са му създадени от AI. Дай му ти знаме и му гледай акъла

+1
То и аз на база визия и фетиш знаме,реших че това е версия 2.0 на Мастагарков,обаче снощи с този разказ как обичал гуми и си носел на плажа да си играе Simple Smile,направо ми докара Веско Панчев вайб.
Бутнато е малко по настройките към дамите,думата "благодаря" и че не скача на продукцията,но нарочи мазните братчета и няма да му е леко. Simple Smile

# 1 236
Аз пък явно така съм се ядосала с тия шейни снощи, че сънувах как смазваме с нещо като вазелин тази на Павката. Grinning

Не сънувах, но вдигнах кръвно и се разхождах по тъмно като преяла с люцерна кобила. Обаче по съвет на съфорумката СлаБе си пуснах последния Надкаст, въртя някои моменти по три пъти от кеф и си наместих чакрите.
Много е неприятно да си един лоялен бг зрител на бг риалити формат и да те правят на глупак. Оправдания като Публиката иска сеир, Рейтинг, Незнамсикакво още не променя фактите, че с мизерии с бюджета и стари риалити номера не става, без креативност не става, без морал на базисно ниво поне също не става. Не става да тормозят участниците си, не става едни да ги изпращат гръмко, а други като бедните селски роднини, защото без тези участници с любов към игрите, подготовка и наистина воля, Тупаревците нямаше да са милионери и да не изброявам какви още.

# 1 237
  • Sofia
Скрит текст:
Малвина е просто много по-удобна, защото няма да създава проблеми, докато Стан е човек с характер и той очаква да е наравно с Мартин и Добрин ако ще е в тяхната коалиция, а не просто глас и след това бушон. За никаква лоялност не става въпрос, въпреки че Добрин се опита да го изкара така. Просто, те в нея не виждат абсолютно никаква заплаха. Тя, няма претенции да споделят всичко с нея и да се държат с нея като с равен в коалицията. Малвина не е нищо повече от допълнителен глас и след това бушон. Същото се отнасяше и за Крамарска. За това и Добрин държеше да разкара Кралев...

Много му пука на него, че Кралев бил казал, че Крамарска и Пелипенко са бушони... Joy Просто Кралев, досаден или не е човек с характер и няма да прави евала на Добрин по никакъв начин. Така, че Добрин не е баш откровен, той също има доста популистки изказвания ако приемем синхроните на Раду за такива. Добрин и Мартин не искат силни характери да са им опозиция, нито пък да са им в коалицията. Те, искат да са доминиращите и да са заобиколени от хора точно като Малвина или Крамарска. Хора, които може да манипулираш лесно и няма да са заплаха дори да тръгнат срещу теб. А, после Малвина я чака това, което се случи и с Теди Близначката миналата година в коалицията на Рълев и Виолета. Това си е игра точно тип Алекса, който също си избра хора като Зорница и Мирослава, които бяха послушни и тихички до последно.

Стан наистина искаше да играе с тях, не мисля, че ги е подценил толкова колкото просто им вярваше или просто бяха удобни като доминиращи в племето и му се струваха най-изгодни. Ся, те Добрин и Мартин залъгват, че играят с някого и после го прецакват всяка седмица. Особено като не си бил там, няма как да очакваш, че тези двамката ще мишкуват чак до такава степен.
Добрин не е откровен на синхрони от принципност, а защото така е чул, че се прави. И двамата с Мартин очевидно са зяпали всички възможни подкасти свързани с Игрите преди да влязат, за да са максимално подготвени за абсолютно всичко. Игри, стратегии, как да се показваш пред публика и т.н. Раду не ми изглежда като човек, който ще седне да зяпа Неделчо и Туджаров всяка седмица по 2-3 часа. Доста по-първичен и емоционален е. Ако толкова се интересуваше от имиджа си не мисля, че щеше да нарича жените кокошки, слаби звена и т.н. Какъвто и да е, не ми изглежда като човек, който би играл толкова мръснишки като двамата хубавци, които се познават и са се наговорили преди предаването. Изглежда доста по-принципен като човек. Все пак Раду не саботира жените, докато Добрин направи саботаж без да се замисли.
Това от къде дойде?
Или,понеже е повторено няколко пъти, автоматично става истина?!
Аз не съм чула някой от двамата да е споделял, че са се познавали отпреди ИВ.

# 1 238
  • Stockholm
Според мен Стан е безобиден. Зацепи с голямо закъснение, че го пързалят босовете, а то се вижда  с просто око. В момента е ядосан и се заканва, но няма капацитет да си промени ситуацията. Съвсем безраличен ми стана след доноса. Изигра си двете игри и вече е време да пътува.

# 1 239
  • София
Тц,не го пущам аз Simple Smile Избери си друг пътник,моля.

# 1 240
Тц,не го пущам аз Simple Smile Избери си друг пътник,моля.
Силве, ти ли си? 😂😂

Надкастарите са брутални тоя път. Неделчо ги н*сра брутално. Туджаров малко по-деликатно, но пак в целта. И ни четоха 😊

# 1 241
Не разбирам на какво се базират ширещото се мнение, че продукцията бута Мартин и Добрин. Женската коалиция в зеленото племе  - много вероятно, Кралев - да, определено се опитваха да го задържат по- дълго, Виолета и Мартин от предния сезон - без съмнение. Но защо им е да бутат Мартин и Добрин? Та те са просто физически добре подготвени играчи, каквито си имат достатъчно в сезона, а и до момента не са участвали в кой знае какви конфликти ( с изключение на този с Кралев). И ако бутаха Добрин, дали щяха да го изправят срещу Светлин, където шансовете бяха 50:50, само за да задържат още малко Кралев?
Мен също ме дразни грубата намеса на продукцията и според мен те би трябвало да се срамуват от това, защото говори за липса на професионализъм. Последен пример е снощната игра. Каквото и да искаха да постигнат, само убиха всяка интрига и обезсмислиха целия епизод. Но да си обясняваме всяко развитие в играта, което не ни допада или “облагодетелства” играч, когото не харесваме,  с намесата на “боговете” ми се струва твърде нереалистично.

# 1 242

А на мен ми кънтеше в ушите фалшивият патос на Катинарска:
-- Ще можеш ли да издържиш в ИЗОЛАТОРА????
Толкова си го бяха харесали тоя патос,  че изтипосали дори в промото.

А е толкова безмислено.  Все едно аз да я питам:
-- Ще можеш ли да издържиш в ЕКЗИКАТОРА?
дума която нищо не ѝ говори. Откъде да знае какво е и дали ще издържи?

Момент, като за нея можеше да измисля нова дума - Катинартора JoyJoyJoy

# 1 243
Надкаст са пуснали лайф, сериозно нахраниха продукцията, Неделчо каза, че знае от човек от продукцията, че са спряли играта за да оправят катинара на Павката, а отделно той два пъти е искал наказание и не са му дали. Станал е голям скандал и след това резонно унизителния съвет с уроци по отключване от Ралица и изритването на Павката, който си е позволил да скача срещу продукцията.
Според мен и шейната са му оправяли. На последната обиколка започна да дърпа шейната, когато Микяй беше вече готов с неговата. След това Микяй е на лостовете, а Павел е почти накрая на релсите. Доста равно се движеха двамата през тази обиколка. Едва ли Павката е заякнал от дърпане.

# 1 244
Това, че Добрин бил излязъл срещу Светлин нищо не означава. Той и Алекса започна като резерва, капитанската му срещу Валери се оказа елиминационна и отделно беше на ходил други елиминации и май даже имаше още една капитанска елиминационна. Все пак ти градят образ, а това става и чрез победи над силни играчи, общо взето си е задължително ако те гласят за победител.

За Мартин и Добрин е още рано да се окаже със 100% сигурност дали са бутани, но не виждам защо е абсурдно да се предположи за Добрин конкретно. Кога друг път сме виждали капитан да взима грошовете на друг капитан, дори и при пленяване? Случва се като елиминираш даден капитан, а не като го пленяваш. Ето, конкретно към тази ситуация има въпросителни... 300 гроша само с 2 победи?

Има много начини даден участник да е бутан, например като спъваш други участници. Пример е Момчил миналата година, който след победа на капитанска получаваше смешни награди, докато Рълев го окичиха с какво ли не. Сега несправедливо отнеха грошовете на Микяй в полза на Добрин?

А, за наговарянето м/д Добрин и Мартин, понеже питат по-горе... Почти 100% съм сигурен, че беше споменато в някой от подкастите. Не е като да не сме виждали участници да не си признават договорките преди, а пък не и като да не правят такова впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт