💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 683
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз не мога да разбера от къде дойде, че Митака е избрал Миряна, като със Стан хич не се разбираха.

# 1 291
Димитър се спаси. Бягай, Митко от тези игри. И дано бързо се възстановиш. Успех, момче!

# 1 292
Абе айде стига бе🤣
То само като го дадоха тоя кадър как се прицелва Димитър и става ясно колко му е мотивацията 😆
Чак пък и Миряна : "другия път си избери по-слаб играч"🤣
Това шоу става пародия вече😆

# 1 293
Убедена съм, че Димитър е с температура. Добре, че се прибира.

# 1 294
Браво на Димитър! Спасява се от тази глупост и определено не излиза с лош имидж, а напротив!

# 1 295
  • София
Димитър сготвен като Цецо 🙄😞

Миряна и Павел добре ще се изолират 😎

# 1 296
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Димитър има вид на много изтощен човек без капка желание да продължи в този цирк. Нито един участник не заслужава подобна гавра, горката Миряна пък отива в изолатор, просто не си струва.
Не, не се записвайте за сезон 7, няма никакъв смисъл. Ще се гаврят с вас, здравето и достойнството ви за нищо.

# 1 297
Не ми беше хич от любимците Димитър. Няма да ми липсва.

# 1 298
Обаче каква е разликата между мъжкия и женския метаболизъм - мъжете 2 седмици глад и свалят по 10кг, а жените изглеждт все едно си хапват тайно, не се сещам една (видимо) отслабнала да имаше😅

# 1 299
  • София
Димитър завалва като говори за сбогом на Димо. Ужас, направо е живи мощи. Наистина си е Игрите на глада, както го нарича дъщеря ми (по погрешка де, все се обърква).

# 1 300
Понеже четох тук, че Димитър искал да говори след предаването в един от под/над кастовете....дайте му възможност, ако четете. На мен лично ми е интересно какво ще иска да каже!

Племената стават 2 от понеделник. И естествено пак битка с вадене на дънери. Ако може и 20 кила на раменете да им сложат да влачат. Тоя път жените-чудо или там, както ги кръстиха, не съм сигурна, че ще успеят...

# 1 301
Димитър не изглежда въобще добре здравословно! Освен, че е отслабнал, очевидно блатото не му се отразило никак добре. Носът му е запушен и едва говори.

А тези гръмки слова на Миряна всеки да се пробва в игри на волята ми дойдоха в повече!

Чудя се дали има участник, който е отказал изолатора

# 1 302
Ох…каква е шматка Миряна 😀 следващият път Димитър трябвало да си избере по-слаб противник 😂😂😂

Това да го кажеш на видимо болен човек...малко долничко... Той е с видима хрема, сигурно и с други не толкова видими симптоми.

Чакам подкаста с него, дано снесе интересно инфо от кухнята😁 и да е успял да се възстанови до степен да изглежда като човек, а не като зомби.

# 1 303
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Димитър играеше с такова нежелание, че ако имаше един чалъм, щеше да прави нещата наобратно, само и само да не спечели. Никакъв хъс, никакво желание, изглеждаше пречупен и болен, защото говореше много на нос. Още похабен потенциал, жалко!
Миряна не я виждам в изолатора, всъщност никоя жена не виждам там. Като някакви затворници ще са буквално - само по 2 часа на ден навън, на светлина.
Брегът и блатото бяха предостатъчно ужасни, не знам защо им трябваше и този изолатор. Нито е оригинално, нито е интересно. Нечовешко е това място!

Понеже четох тук, че Димитър искал да говори след предаването в един от под/над кастовете....дайте му възможност, ако четете. На мен лично ми е интересно какво ще иска да каже!
Към кого е това обръщение? Защото подкастите искат да им гостуват всички участници, но продукцията забранява.

# 1 304
  • Be realistic - plan for a miracle.
На Митко му беше много лошо.
Падна нарочно.
Радвам се за него!

Общи условия

Активация на акаунт