Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 554
  • 421
  •   1
Отговори
# 180
Стилът ми е бил винаги спортно-елегантен. Не се е променил почти през годините. Обожавам дрехите ми да носят дълготраен аромат. Ленор е една от любимите ми марки омекотители.

# 181
Към днешна дата определено нося повече топли дрехи и дебели пухени якета и палта, за разлика от преди, когато бях фен на по-вталените и къси връхни дрехи. И преди и сега обичам черни дънки и едноцветни рокли. Определено не си променям гардероба често и коренно. Винаги пера с омекотител, за да се зарадвам повече на дрехите когато отново стане време за тяхното обличане. За запазване на свежестта и аромата при пране разчитам на подходяща комбинация между аромата на праха за пране и омекотителя.

# 182
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Всъщност сега се носят почти същите дрехи, които носех и като тийнейджър, но честно казано сега част от модата не ми допада, предвид и различната ми възраст. Лошото е, че когато се налага да прибирам летните-зимни или обратно дрехи в торби на които изтеглям въздуха след това миришат неприятно при изкарване. не знам как да ги запазя свежи. Всеки път се налага всичко да  пера на ново, нищо че са изпрани и ароматизирани непосредствено преди прибирането.

# 183
Обичам аромата на Ленор! Любим ми е!😍
Винаги съм се обличал спортно. Обичам дънки, спортни панталони,блузки,пуловери и спортни якета.
Не съм си променял стила на обличане до сега.

# 184
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

От спортно-елегантен стил, по- скоро вече е  спортен. Обичах да ходя с дънки. Гардероба го променям плавно, просто така се случва.  Поставям от парфюмните перли в тънки чорапчета (прави ги като малки топчета) и ги разпръсквам из гардероба.

# 185
През годините модата постоянно се променя както и гардеробът ми, но винаги на мода си остава да ухаят приятно дрехите ,пробвала съм доста неща но наистина като Ленор няма  уникален с неговият аромат особено синият ми е любим 💙

# 186
  • Телиш/Плевен
Стилът ми не се е променил много през годините, винаги съм предпочитала по-спортни и удобни дрехи, още от тийнейджърка, така че не ми се е случвало да променя изцяло гардероба си.

# 187
Стилът ми през годините се промени от по-спортен и тийнейджърски, към по-женствен и сексапилен. Когато бях тийнейджърка, обожавах да нося основно спортни дрехи. Досега може би не съм променяла гардероба си из основи, случва се, но преходът е естествен и плавен, а не рязко да подменя всичко. Старая се да поддържам дрехите си чисти и свежи, използвайки качествени прах за пране и омекотител.

# 188
Като тинейджър предпочитах спортният стил , а към днешна дата спортно- елегантният.
Обожавам ароматите на Ленор. Прането винаги ухае невероятно.

# 189
  • Пловдив
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Обичах да нося костюми, но имах малко. Затова често бях с риза, дънки и кожено яке Blush
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Рязко - не Blush Иначе го обновяване постоянно...
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Обичам да ползвам ароматизатори / гелове 2 в 1, омекотители,кърпички за пералня и сушилня/.

# 190
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Спортни.

Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Да, веднъж. Смених рязко гардероба си като студентка. Започнах да се обличам елегантно.

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Обожавам дрехите ми да ухаят на чисто и приятно.Използвам омекотител като харесвам по- леки и ненатрапчиви аромати.
Използвам Ленор и съм доволна от качеството.

# 191
Като тинейджърка обичах да се нося елегантно. С годините удобството запопна да става приоритетно и лека по-лека преминах към спортно и спортно-елегантно облекло.
Рязко не съм сменяла гардероба, имам и дрехи, които ме чакат да отслабна, но не се отказвам от тях.
Дрехите си поддържам с хубав прах за пране и любимия ми син Ленор, който ползвам откакто се помня.

# 192
Стилът ми доста се промени през годините. Като тийнейджър обожавах ярки тениски с щампи, скъсани дънки и кецове, които изразяваха младия ми дух. Сега обаче предпочитам класически и изчистени дрехи, които са едновременно стилни и удобни. В началото на всеки сезон добавям няколко нови елемента, за да освежа визията си и да остана актуален.

За свежестта на дрехите се доверявам на Lenor Spring Awakening – ароматът му е дълготраен и прави дрехите ми меки и приятни на допир. Допълнително използвам малки ароматизатори в гардероба, за да усещам свежестта всеки път, когато отворя шкафа. Това прави дрехите ми не само стилни, но и приятно ухаещи, което ми дава увереност във всяка ситуация.

# 193
Запазила стила си за свободното време - дънки, тениски . Това бяха и любимите ми дрехи, когато бях малка . Цялостно гардероб не съм сменяла, а свежестта постигам с ароматизатори пране.

# 194
Здравейте, като тийн много обичах да нося дънки и панталони по тялото, сега предпочитам точно обратното- широки, също така обичах и дънки с мнооого ниска талия, а сега предпочитам висока талия. Нормално е през годините да сменяме своят начин на обличане, все пак модата де мени, но прането си остава все същото със синият омекотител на Ленор, обожавам неговият аромат и винаги имам един в резерва 🍀

Общи условия

Активация на акаунт