Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 553
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • На морето!
Обичам да експериментирам с различни стилове, също така редовно смятам вида на перлите или омекотителя.

# 166
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Стилът ми не се промени особено,винаги съм се обличала спортно,при нужда разбира се елегантно по поводи и работа.

Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Любимите ми дрехи и до сега-удобни дънки и тениска.

Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Рядко сменям стила и гардероба си,при поводи главно и за работа.

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Доверявам се на Ленор от години,огромното ви разнообразие от аромати ме очарова,с удоволствие опитвам всеки нов аромат,качеството не е мръднало за толкова години.

# 167
Предпочитам спортно-елегантния стил и го смятам за моя запазена марка. Стремя се винаги да имам свой уникален облик, като съчетавам съвременност с удобство. Откакто използвам омекотител Ленор и неговия вариант с перли, те също се превърнаха в част от моя стил. Удоволствието е несравнимо, когато облека дреха, взема одеяло или хавлия, които запазват свежия аромат, сякаш току-що са изпрани.

# 168
Като тийнейджър предпочитах да нося или панталони или анцунг.Дрехите ми бяха цветни.С годините се оказах от анцузите и в гардеробът преобладават тъмните дрехи.Ползвам омекотител за аромат и гледам да суша дрехите навън.

# 169
  • столицата
Дънките през тийн годините бяха баз конкуренция при мен. После минах през офисния стил -костюми,и т.н. Сега залагам на удобството в спортно-елегантен стил.

# 170
  • Бургас
как се промени вашият стил през
Променя се стилът ми на обличане през годините, смятам, към по-добро.
Любими дрехи като тийн - удобни.
Не съм подменяла изцяло гардероба си.
Слагам топчета с лавандула между дрехите за аромат.

# 171
Любими дрехи са дънки и тениска. Не сменям драстично гардероба. Поддържам дрехите с качествен прах и
омекотител.

# 172
И преди и сега винаги съм предпочитала спортно облекло.Само смених предпочитанието си на цветовете  на дрехите.Преди предпочитах тъмните цветове ,а сега държа на свежи тонове на дрехите ми. Но винаги искам дрехите ми да охаят на свежо и чисто  .

# 173
  • София
Като тинейджърка обичах да ходя с дънки и тениска. Сега работата ми изисква да ходя с костюми. Използвам омекотител.

# 174
  • София
Обичам дрехите ми да са изпрани добре, но без силни и натрапчиви аромати. Харесвам омекотители, които правят дрехата мека, свежа, приятна и фина за носене.

# 175
Стилът ми се е променил доста в годините. В тинейджърските си години залагах на модерните тогава дрехи, без да мисля дали ми е удобно. Откакто съм майка признавам нямам и време да мисля много как да се обличам. Слагам на бързо нещо максимално удобно и така..Липсва ми отделянето на време за външния вид и облеклото, но съм приела, че това е само период и съм се отдала на прекрасното ми дете и съпругът ми изцяло.
За свежестта и страхотния аромат на прането ми използвам Ленор от години и не бих го сменила. Blush

# 176
  • София
Слава богу, стилът на обличане от тийнейджърските ми години си остана там Stuck Out Tongue Спомням си колко вървежни бяха дънки тип чарлстон с цветни кламери отдолу Grinning Сега харесвам спортно елегантни модели и се старая да се обличам комфортно - дънки, риза, ниски обувки или кецове. Купувам дрехи, които не се мачкат и не са чувствителни за пране и сушене.
За свежестта и аромата при пране разчитам точно на комбинацията омекотител и перли Ленор, като в момента се радваме вкъщи на Gold orchid 🩷

# 177
  • Washington,USA
Обличам се спрямо настроението си. През годините съм променяла стила си, но не значително. Поддържам дрехите си с омекотител /прах за пране.

# 178
С времето преминах от спортен към спортно-елегантен стил. Важно е дрехите да ухаят на чисто и свежо, не винаги се получава особено ако суша със сушилня.

# 179
Най странното е, че стила ми  през годините се е запазил.
Любимите ми дрехи, когато бях тийнейджъри, спортни дънки, маратонки. Аз съм консервативен тип и изцяло гардероба няма как да си сменя.
Обожавам омекотителите , ухаят зашеметяващо, използвам винаги омекотител и държа разпръснати в гардеробите от кърпичките за сушилня на Ленор.

Общи условия

Активация на акаунт