Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 551
  • 421
  •   1
Отговори
# 150
Като цяло, колкото и да е странно, не съм сменяла кой знае колко стилът си през годините. Може би защото наистина обичам класиките. Хубавите дънки винаги са били моето нещо. Хубавия аромат постигам с добър омекотител и прах за пране.

# 151
Предимно къси поли и скъсани дънки носех като малка. Сега нося спортно елегантен стил и при всяко пране слагам омекотител.

# 152
като ученичка обичах да ходя официално, а сега не свалям дънките:-) Не сменям изцяло гардероба си, но бих искала. Използвала съм Ленор отдавна и сега виждам доста интересни аромати.

# 153
Променям постепенно стила си, вече към по-елегантен и зрял, предвид наближаващите 40. Все още често се обличам небрежно и младежки в по-спортни дрехи. Обичам препаратите на Ленор и в комбинация с Ариел. Купувам от хипоалергенните формули, заради малко дете.

# 154
Не съм променяла кой знае колко стила си - винаги съм залагала на удобството и дънките. Simple Smile Слагам омекотител при всяко пране.

# 155
  • Пазарджик
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Любимите ми дрехи бяха дънки,блузка(спортен тип).Сега вече като съзряла жена съм към официално облекло (работата ми го изисква).Дрехите съхранявам свежи като добавям омекотител към прането.

# 156
"Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? "- опитах да бъда по- изискана, но бунтарката в мен се разпротиви😁

"Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? "- роклите😀

" Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?"- да, за жалост. Честотата зависи от настроението, жена съм, все пак🤣🤣🤣

" Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?"- не, не успявам😔

# 157
  • Враца
Предимно спортен стил. Обичам удобни памучни дрехи. Тънки.
Обичам да ги сортирам, обичам да пера, обичам да простирам.
Ароматизирам ги със зелен Ленор.

# 158
  • Варна
Нямам някакъв утвърден стил, по скоро се нагаждам. Като тийн носих дънки със спортни блузи. Случвало ми се е да подменя гардероба си изцяло само веднъж. Обичам дрехите да са чисти и ароматизирани. Постоянно купувам ароматизатори за гардероби и шкафове. Ползвала съм абсолютно всичко на нашия пазар и сега поръчвам от чужбина.

# 159
Като тийн обичах дрехи в черен цвят и в бунтарски стил. Сега е по- скоро удобен, ежедневен стил, но черното отново преобладава. Никога не съм сменяла дрехите в гардероба си изцяло. Имам сантимент към стари, умалени и дори демоде дрехи. Опитвам се да поддържам дрехите в гардероба с хубав мирис благодарение на перилния препарат, омекотител и освежители за гардероб.

# 160
Като тийн бях повлияна от гръндж-модата. За ужас на родителите си носех предимно дънки, дори скъсани и протрити, черни широки тениски, понякога с лика на някои от любимите ми групи.
Към днешна дата обичам удобството на спортните дрехи в ежедневието. За работа ми се налага да съм с офис облекло - панталон,  риза, пола, сако...
Наскоро подмених гардероба си поради отслабване,  дааа, хваля се 😅. Надявам се да го сменя с още един номер надолу след година 😁
Ползвам жълт Ленор  за омекотител, обожавам аромата му.

# 161
Определено стилът на обличане наистина се е променил от тинейджърските ми години до днес.Тогава бях по-дръзка и смела в носенето на къси полички,изрязани потничета,впити дънки,някои от тях пазя и до днес.Но както се казва ''Всичко с времето си'',така че с напредването на  времето и възраста се съобразявам с всяка дреха,която обличам и гледам да ми е удобна,практична и да ми стои добре.Като цяло не съм подновявала изцяло гардероба си,но когато си харесам нещо го купувам.Винаги се старая да подържам дрехите си свежи и да ухаят приятно,затова разчитам на перилни препарати и омекотители,които използвам и са с дълготраен и приятен аромат.От няколко месеца използвам и Перлите на Ленор и съм очарована от прекрасното свежо и дълготрайно  ухание,което оставят върху дрехите.

# 162
Разбира се стила ми се промени с годините,  спрямо модните тенденции и разбира се поради естеството на работата ми. От любимите панталони с ниска талия и обувки на дебели платформи, днес се обличам елегантно и слагам обувки с нисък ток . Гардеробът ми не се сменя изцяло, а постепенно .Добавям новото и бавно го заменям , разбира се запазвам някои любими неща.
 Но от години към прането добавям омекотител, а от както ги има , ползвам любимите перли на Ленор. Дрехите ухаят дълго и прекрасно. Всъщност и гардероби миришат на любимите аромати.

# 163
Имам собствен стил който се променя с годините. Предпочитам удобните и стилни дрехи, не робувам на модата. Обичам цветове и аромати, когато се обличам, трябва да е с удоволствие. Ползвам Lenor от дълги години и съм много доволна, дрехите са меки и миришат уникално дълго.

# 164
Като тийнейджър се обличах ретро, сега - спортно. Дрехите ми са свежи - ползвам качествени прахове за пране и омекотители и разбира се, си ги пазя.

Общи условия

Активация на акаунт