Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 550
  • 421
  •   1
Отговори
# 135
Моят стил се променя доста през годините – в тийнейджърските ми години любимите ми дрехи бяха широките тениски и дънки, които ми даваха свобода и комфорт. С времето стилът ми стана по-изчистен и класически – харесвам семпли, но елегантни облекла, които мога да комбинирам лесно и за работа, и за свободното време.
Гардероба си променям основно през смяната на сезоните и когато усетя, че някои дрехи вече не отразяват стила ми. Опитвам се да инвестирам в качествени дрехи, които не се налага да подменям често. За да съхранявам дрехите свежи и с приятен аромат, използвам естествени аромати – лавандулови торбички в гардероба и специални омекотители при пране, а това ми помага да ги запазя дълготрайно като нови.

# 136
  • In The Middle Of Nowhere
През годините както при доста хора, така и при мен стилът ми се промени. Като тинейджър носех повече полуспортни и широки дрехи, докато сега залагам на по-офисни визии. Е, нося и удобни, ежедневни модели също.
За да са свежи и приятно ухаещи по-дълго време дрехите разчитам на омекотителите най-вече 🙂 Перлите на Ленор не съм ги пробвала още.

# 137
Когато бях тийнейджър , на мода бяха късите потници и ниска талия, чарлстона също беше актуален . Съответно и аз се обличах така и това бяха любимите ми дрехи. Още помня някои от тях ...
Не подменям целия гардероб на веднъж,  а постепенно , купувам само дрехи,  които наистина ми харесват много и съответно изхвърлям стари и износени дрехи.
Забелязала съм , че има материи , които много по-дълго задържат аромата на омекототеля , обичам да ползвам Ленор за дрехите на мен и мъжа ми.

# 138
  • София
С годините намериха моя си стил. Държа на качеството и естествените материи. Добрата грижа за тях с подходящите препарати и грижливо съхранение, позволяват да ги нося дълго време без да изгубят добрия си вид,

# 139
Прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор.

# 140
Прането ми винаги включва продуктите на Ленор Обожавам спортно елегантния стил.Обичам дънки,пуловер, тениски,клинове.

# 141
  • София
От тинейджърски, стилът ми стана по-женствен, вече нося и рокли, и поли. Но въпреки това се случва и да облека дънки с тениска, както някога.
Ароматизирам и омекотявам дрехите си с омекотител Ленор. Изпрани и прибрани след края на миналия зимен сезон пуловери все още ухаят прекрасно, като ги извадих за обличане сега.

# 142
  • Елхово
Прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор! Обожавам ги!

# 143
Когато бях дете , а и сега винаги предпочитам спортния стил. Редовно купувам от ароматите на "Ленор"!

# 144
Харесвам спортно - елегантен стил и това е моят стил.  Винаги се опитвам да имам свои стил, стремя са и към модерното и към удобното за мен.Откакто открих омекотител Ленор и варианта с перлите, определено и те станаха част от моя стил. Невероятно е да извадиш дреха одеяло или хавлия и те да са запазили аромата му, все едно са изпрани току-що.

# 145
  • у нас
Като тийнеджър носих актуалните за тази възраст дрехи. Някои още си ги пазя, а други носеха доскоро. Много мило ти става и те връща в онези безгрижни години. С годините се променя и стилът ми на обличане.
С омекотител с хубав и траен аромат, дрехите винаги ухаят хубаво.

# 146
Честно казано стилът ми няма голяма промяна и тогава и сега залагах предимно на спортни дрехи, дънки, тениски, блузи, пуловери, държа най-вече да ми е удобно, а не толкова модерно. Обличам се само с малко по-дълги или по-дебели дрехи според сезона.

Не винаги успявам да съхраня дрехите си свежи и с приятен аромат, апартаментът ни е влажен и това много им влияе. Ползвам омекотител, но не винаги.

# 147
Като тийнейджър обичах да нося дънки и тениски. После много харесвах елегантния стил, а сега се обличам основно спортно-елегантно. Обичам да си купувам нови дрехи, но имам и такива, които са ми много любими. Запазвам свежестта на дрехите си, като използвам омекотител и парфюмните перли на Ленор.

# 148
  • Пловдив
Не съм променила осезаемо стила си. Винаги съм носила много дънки. Преди с ниска талия, сега харесвам дънки с висока. Като тийн рядко носих рокли, а сега доста често в ежедневието ми.
При пране винаги ползвам омекотител, отскоро и перли, но внимавам с количеството. Случвало ми се е след пране с перли да не мога да заспя ох силния аромат на спалното бельо.

# 149
  • Mediterraneo
Стилът ми почти не се е променил с годините, въпреки че от тийнейджърството ми са минали 30. Дънки, тениски, маратонки нося и до днес. Да, няма ги гръндж пуловерите, но се случва да обуя скъсани дънки и да сложа кубинки.  Изцяло не съм променяла гардероба си никога, просто добавям необходимото за съответния етап от живота ми( имала съм десетина сака, после десетина години нито едно, сега пак имам 2, това като пример). Успявам да съхраня дрехите си с приятен аромат, използвайки качествени продукти за пране.

Общи условия

Активация на акаунт