Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 549
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
Моят стил доста се мени според сезоните и настроенията. Като тийнейджър се обличах разголено - къси блузи, якета, поли, рокли, високи токове, предимно черен цвят. Сега съм на другата крайност, разбира се според повода, обличам се основно с дънки и панталони, суитшърти, тениски, ризи, маратонки, в светли пастелни тонове. Дрехите ми са свежи, защото ги пера често, като не препълвам пералнята. Постоянно сменям праховете и омекотителите и все още не съм намерила своя фаворит за аромат и дълготрайна свежест

# 121
Стилът ми на обличане не се е променил драстично  през годините- винаги е бил спортно-елегантен.
За да запазя дрехите си е много важно правилното пране и правилното съхранение. Използвам Ленор, т.к. ми харесват ароматите  му. 💎

# 122
  • Пловдив
Искам да ги пробвам но нямам възможност да си ги взема.Надявам се да ги спечеля .Благодаря!!!

# 123
Моят стил не се е променил много. Кафявото ми е любимия цвят още от малка, почти всички дрехи са ми кафяви. Като тийн носех поли, сега не се възприемам с пола. Не променям гардероба си много често. Ползвам омекотител, за да запазя дрехите свежи.

# 124
  • софия
Стилът ми през годините се балансира. Стана по - изчистен и стилен.
Ароматът запазвам с качествени перилни препарати.

# 125
  • Русе
Синият Ленор ми е любим много отдавна. Относно стила ми, мога да кажа, че не е променил от тийнеджърските ми години- обичаен, ежедневен-дънки и тениска/пуловер.

# 126
не съм променяла сериозно стила. и като тийнейджър и сега предпочитам по-спортни дрехи, но с годините фигурата ми се промени сериозно и се наложи да сменя и кройките на дрехите. все още имам любими дрехи от преди години, които съхранявам вакуумирани. отдавна се каня да пробвам перлите на ленор, но бях останала с впечатление, че заместват омекотителя, а омекотител избягвам да използвам заради детето. липсва ми главно приятния аромат на дрехите след пране с омекотител.

# 127
  • София
Стилът ми не се е променил много откакто бях тийнейджър. Все още предпочитам спортно-елегантния стил. Смених гардероба си, когато бях бременна, тогава носех най-вече рокли и много по-рядко дънки и панталони.
Свежестта и приятния аромат на дрехите запазвам с хубави перилни препарати и омекотители. Все още не съм пробвала перлите на Ленор и се надявам да имам тази възможност.

# 128
  • Варна
Винаги съм предпочитала спортния стил. Е вече, дължината и широчината на панталоните се увеличи... Любимият ми ароматизатор/омекотител остана без промяна - прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор.

# 129
Обичах дънки и суитшърт и сега предпочитам да ходя така, не съм променила много стила си.не съм си сменяла гардероба.
Старая се прането да ухае приятно с ароматите на Ленор.

# 130
И в тийнейджърските ми години и сега любимите ми дрехи са спортен стил.Не обичам да променям гардероба си и не се е случвало често.Успявам да съхраня дрехите си чисти и свежи.Харесвам аромата на свежест по дрехите ми!

# 131
  • Пловдив
Стилът ми на обличане през годините не се е променил-обличам се и със спортни дрехи,и с елегантни,ежедневни,дори размерът ми си е все същият-от юношеските години до сега(50г+).Дрехите ми са винаги перфектно изпрани и ухаят приятно с качествен перилен препарат и омекотител-използвам различни и Ленор е един от тях.

# 132
Не, не си сменям радикално  стила на обличане. На работа ходя делово, извън работа - спортно, спортно-елегантно.

# 133
разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - В тийн годините носех прилепнали дрехи и много цветни. Косата винаги беше топирана с фибички на нея 😁

Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? - Много обичах да нося поли и клинове с туника отгоре. Веднъж годишно сменям по-голямата част от гардероба си .

Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - Използвам омекотител Ленор (златна орхидея) .При смяна на сезона , изпраните дрехи ги прибирам във вакуум торби в които слагам и ароматизирани листчета.

# 134
Разкошна тема! Да, случи си и при МЕН да си променя изцяло гардероба благодарение на Менопаузата! Когато бях тийнейджърка носех дънки тениски, рокли, поли, всичко носех, всичко ми стоеше прекрасно, защото бях слаба и стройна. Никога не съм вярвала, че ще дойде момент да не мога да облека нещо, което харесвам! И ето сега на 55 плюс вече съм 20 килограма отгоре и нямам добър избор за дрехи. Като вметна, че живея в малък провинциален град, в който няма един читав магазин за дрехи. Всичко е турско. И така от модерна млада дама се превърнах в жена към 60 г., която трудно намира красиви дрехи. Дрехите си успявам да съхраня с приятен аромат, защото използвам Ленор. Също много се старая да ги съхраня свежи и красиви, защото имам малко дрехи, които трябва да изглеждат винаги НОВИ и Ухаещи!

Общи условия

Активация на акаунт