Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 546
  • 421
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Винаги е бил спортно- удобен.
Скрит текст:
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
И преди и сега дънки и блузи, а лятото само рокли.
Скрит текст:
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
не се е случвало
Скрит текст:
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Винаги добавям в прането ароматизатор като Ленор,
а в гардероба слагам по един опакован  сапун на всеки ред дрехи.

# 331
  • София
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Когато бях ученичка,обажавах да нося дънки тип чарлстон ,пуловера беше голям,като торба Simple Smile  и в тъмни цветове.С времето започнах да нося дънки слим /или панталон слим/пулеверите предпочитам да са с нежни/свежи цветове и обожавам да нося ризи.Не сменям често гардероба ,а  само ако ми се наложи или много харесам определена дреха и ми стой добре Simple Smile.Използвам ароматизатор  за гардероб.Перли все оше не съм пробвала.

# 332
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Стилът ми се променя с годините, следя модните тенденции и се съобразявам с  естеството на работата ми.
Използвам  Перлите на Ленор и съм очарована от прекрасното свежо и дълготрайно  ухание.

# 333
Стилът ми е същия,като през младежките ми години, предимно спортен.
С най-дълготраен и хубав аромат се запазват със сините перли на Ленор.Доста от видовете съм пробвала,но тези са ми най-любими.

# 334
  • София
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - Откакто станах майка, търся стил, но и удобство.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? - дънки, вече спортно-елегантни памучни панталони.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? - изцяло не. Експериментирам с цветове.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - Да, с препарати.

# 335
Сега предпочитам да ми е удобно ,преди обичах дънки ,сега анцузи.
Свежестта поддържам с хубави омекотители с дълготваен аромат.

# 336
С годините промених стила си от тинейдърски, през спортно елегантен, до небрежно удобен. Запазвам свежестта и качеството на дрехите си с правилна грижа и хубави перилни препарати и омекотители

# 337
С годините се промени стила ми.Като тинейджър обичах да нося по-удобно и не претенциозно облекло. С годините според обстоятелствата това се промени. Преди залагах на дънки, а след това на по-елегантно облекло.
Не ми се е случвало изцяло да променя гардероба си.
Успявам да съхраня дрехити си използвайки  хубав омекотител  и перли Ленор.

# 338
Обличам се спортно.
Ползвам парфюмните перли на Lenor.

# 339
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - Разбира се, гардероба се променя почти изцяло спрямо възрастта, по време на временност, млади майки, започване на нова работа. Обичам ароматите на Ленор и ги предпочитам пред другите марки,

# 340
Стилът ми на обличане се промени с годините. Основна част от гардероба ми заемат роклите. Не сменям дрехите си тотално, отпадат по няколко на сезон. Поддържам ги в добър вид с подходящи препарати, а за трайния и приятен аромат се доверявам изцяло на Lenor.

# 341
Предпочитам спортно-елегантния стил и винаги съм го харесвала. Рядко обновявам изцяло гардероба си. Трудно е да се запази свежият аромат на дрехите за дълго.

# 342
Спортен стил. Не се е променял. Много харесвам продуктите на Ленор.

# 343
  • Пазарджик
Прането винаги ухае невероятно с ароматите на Ленор. Стилът ми на обличане винаги е бил спортно -елегантен.Обожавам да се обличам с рокли и винаги е било така.

# 344
Парфюмните перли са супер. Предпочитам спортен стил и дрехи, които лесно се поддържат.

Общи условия

Активация на акаунт