Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 544
  • 421
  •   1
Отговори
# 345
Съхранявам дрехите си свежи с качествени перилни капсули и омекотител Ленор. Стила на обличане го променям според настроението.

# 346
Като тийн носех доста къси рокли,а сега вече (30) нося рокли до коляното. Предпочитам дори спортното облекло. Светли цветове. Използвам омекотител винаги и аромата е на ниво💐💐💐

# 347
Преди се обличах по-спортно, сега малко по-елегантно, разбира се има значение и средата, в която съм /на работа, на разходка, на културно мероприятие/. Старая се да поддържам дрехите си, като ги пера, съобразявайки изискванията на тъканите /обикновено на ниска температура, с ниски обороти на центрофугата/, често ползвам и омекотител Ленор.

# 348
Използвам капсули, съхранявам да, винаги съм била спортен тип

# 349
Като цяло не съм променяла много стила си през годините. Винаги съм гледала да ми е комфортно в дрехите които обличам. Вкъщи ползваме Ленор и винаги прането ухае чудно!

# 350
С напредването на годините и стилът ми се променя, но и до сега предпочитам класически дънки пред рокля.
Използвам омекотител Ленор, а перлите на Ленор придават свеж и  приятен аромат на дрехите ми.

# 351
Основно за мен в начина на обличане е да ми е удобно. Ежедневно за работа избирам клин + тениска, за излизане по центъра дънки, за вечеря навън рокля.
Използвам омекотител само за нашите дрехи, на децата пера без омекотител.

# 352
Стила ми на обличане се променяше много през гофините. Преди предпочитах по лъскави и интересни дрехи с големи аксесоари и обеци, докато сега съм повече към по спортно елегантния стил и по изчистените дрехи. Обикновенно пера дрехите преди да прибера и след като ок м дойде сезона пак в пералнята. Определено бих пробвала перлите.

# 353
Модата се променя постоянно и стилът ми също се промени но не толкова драстично. Сега предпочитам да ми е удобно, залагам на спортния стил. Дънките винаги са ми били любими, но нямам прибран чифт в дъното на гардероба. При пране винаги използвам омекотител но нещо не успявам да съхраня приятният  аромат за по-дълго време.

# 354
  • Горна Оряховица
Поли и къси гащи. Сега нося повече спортни дрехи. Ползвам омекотители, ползвам и перли понякога.

# 355
  • There I was on a July morning
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - в тийнейджърските години  - спортен стил, обувки с равна подметка. Понастоящем - по елегантен и съобразно етикецията.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджърит? - дънки, къси поли
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? - не си подменям гардероба изцяло, а само отделни дрехи, които по една или друга причина не нося.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - Да, използвам прахове/гелове с приятен аромат.

# 356
С времето стилът ми претърпя много промени. Когато бях тийнейджър, обожавах ярки цветове и смели комбинации, които отразяваха тогавашната ми енергия и експериментаторски дух.
 Любимите ми дрехи бяха удобни дънки и тениски с весели щампи. Днес стилът ми е по-изчистен и елегантен, залагам на класически модели и по-неутрални цветове, които лесно се комбинират.
За да запазя дрехите си свежи и с приятен аромат, използвам омекотител Ленор  – той наистина придава на тъканите свежест, която се задържа за дълго. Така не само се чувствам комфортно, но и дрехите ми винаги ухаят приятно и свежо.

# 357
  • Once there was a Hushpuppy...
Стилът ми ви винаги е бил спортно-елегантен, но цветовата гама се е променяла през годините. В тийн периода си носех ярки дрехи, а малко след това предимно черни. След една възраст реших да "скъсам" с този цвят и от години нямам нищо друго, освен задължителните по една сезонна черна рокля, панталон, едно късо яке и един пуловер, които поддържам в този цвят. Отдавна гардеробът ми е цветен, но нямам предвид шарен или флорален.Използвам само едноцветни дрехи.
Не винаги се справям със задачата да опазя цветовете свежи и във вида, с който са били първоначално.

# 358
Смятам, че повечето хора си променят стила през годините. Аз мисля, че намерих своя в последните 2-3 години и се чувствам наистина добре. В тинейджърските си години носих само черно, сега вкарах малко цветове.
Обичам дрехите ми да миришат на чисто и хубав овекотител, то сякаш повечето не са особено трайни.

# 359
Разкажете ни как се промени вашият стил през годините? - като тийнейджър се обличат много едноцветни и основно имах еднакъв стил. С напредването на възрастта започнах да нося основно рокли и възможно всички цветове.
Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? - блузи и поли.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? - изцяло не ми се е случвало от години, не съм променяла стила си, само разчистване.
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате? - използвам омекотител

Общи условия

Активация на акаунт