Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 541
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
Променяла съм изцяло гардероба си само когато съм била бременна. Обожавам дрехите си, подменям ги постепенно и всяка от тях избирам и нося с много голямо удоволствие и настроение.

# 361
Харесвам спортно елегантния стил и винаги съм се придържала към него.
Не съм правила дръзки промени в стила си на обличане.
Обожавам дрехите ни да ухаят на свежо, чисто и приятно и вече много време използвам синият ленор.

# 362
Промених изцяло стила си през последните 2-3 години, което наложи тотално обновяване на дрехи, обувки и аксесоари. Тази есен при смяната на летните дрехи с преходни/ зимни установих, че голяма част от дрехите пазят аромата на омекотителя, който съм използвала.❤️❤️❤️ За мен е важно дрехите ми да бъдат не само чисти, но и с хубав аромат.🍀🍀🍀

# 363
Любимите ми дрехи бяха дънките. Сега харесвам спортните и удобни дрехи. Нося спортни екипи, тениски. За дрехите използвам омекотител с приятен аромат.

# 364
  • София
И като тийн и сега винаги съм се старала да се обличам по-различно и не харесвам „масово” модерното.
В гардероба ми има различни отделения - спортни, бизнес, елегантни, всякакви стилове според зависи от мястото, повода и хората, с които се срещам.
Сушилнята убива аромата на омекотител. Едно време имаше един черен ленор, който ни беше любим и винаги само него ползвахме. Ухаеше невероятно и са ме питали, с какъв парфюм съм.

# 365
Стилът ми на обличане не се е променил много, само размерите 😅 Обожавам ароматите на Ленор

# 366
Стилът ми винаги е бил неопределен,имала съм собствен стил,непрдчинен на актуалното,модното. Харесва ми да нося това,което смятам,че ми отива.
Доехите перв по цветове,а и доста ги пазя. Перли не съм изролзввлв до сега.

# 367
Стилът се променя според времената,в които живеем. Важно е как съхраняваме и поддържаме дрехите си,а най-голямо значение според мен има препарата,с който ги перем! Използвам продуктите на Ленор и съм много доволна!

# 368
  • Варна
Грижа се за дрехите , като внимавам с дозировката на препаратите и праховете, които ползвам, пера като сортирам и подбирам програми и температура на изпиране.
Не подменям изцяло и рязко облеклото/гардероба. Имаме любими дрехи, които са за "вечно ползване" у дома, независимо от коя мода и година са Simple Smile
Дарявам дрехи и обувки, които не са ни удобни или не са ни паснали на вкуса.
Ползвам препарат за дезинфекция и омекотители, като редувам плодови, цветни и акватични аромати. Обичаме тези на Ленор.

# 369
  • Пловдив
Стилът ми не се е променил от тийнейджърските години, все още са ми любими дънките, суитшърт и кецове, а и работата ми го позволява. Ароматите на Ленор са винаги трайни, просто сменям аромата, защото иначе от дълга употреба на един и същ аромят, спирам да го усещам.

# 370
Обожавам когато дрехите ми ухаят на перилен препарат.
Като тийн ми харесваха светло сините дънки с кръпки, и сега продължавам в този стил ако намеря подходящ модел.

# 371
Стила ми не се е променял драстично през годините , винаги съм обичала удобни дрехи , дънки , суичъри (спортен стил) , за запазване на свеж аромат използвам омекотител с аромат

# 372
Май не виждам особени промени в стила, освен това, че не нося толкова сиви и черни дрехи. Единствено на работа се съобразявам с облеклото и нося дрехи, каквито в тийнейджърска възраст не съм харесвала. Не съм променяла целия си гардероб стилово, а като размер на дрехите по-скоро, заради много драстични промени в теглото. Дрехите си съхранявам добре, доволна съм, използвам качествен прах/капсули/гел за пране и обичам да ползвам омекотител, като много харесвам Lenor по многобройни причини.

# 373
Стила ми много се промени през годините. Харесвам нещата, които са актуални в даден момент. След това ми омръзват и бързо се разделям с дрехите си. Не трупам, не се колебая, не съжалявам след това.
Като бях тийн много си харесвах едни плитки дънки, много беше модерно да се вижда пъпа, а типа да е с камъни. Майка ми все ми се караше.
Иначе съхранявам добре дрехите си, ползвам омекотител винаги, но парфюмните перли не съм ползвала и бих се радвала да тествам!

# 374
Смятам, че стила ми се промени особено много.
Любимите ми дрехи бяха прилепнали дънки, неудобни дрехи като цяло. Сега искам само широки дрехи и търся комфорта.
Изцяло не променям гардероба си, но ако забележа дреха, която не е обличана от доста време - я подарявам.
Смятам, че успявам да съхраня дрехите си като използвам омекотителя на Ленор от години.

Общи условия

Активация на акаунт