Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 537
  • 421
  •   1
Отговори
# 375
Винаги съм била по различна със стила си от останалите, била съм с много големи гангстерски дрехи, с прилепнали рокли, с хипстърки шалвари и с ретро сетове. Любимите ми дрехи когато бях тийнейджър са тези по-широките и до ден днешен са ми фаворит. През годините съм променяла изцяло гардероба си, защото обичам да сменям стила, но вече не го правя, единствено започнах да си купувам дрехи 2ра употреба. Старая се да съхранявам дрехите си свежи и с приятен аромат като редовно ги пера, но мисля, че течните перли на Ленор наистина ще ми помогнат с тази мисия.

# 376
С годините преминах от дънки и къси поли към дълги поли и рокли.

# 377
Стилът ми е претърпявал значителни промени - от ярки и смели облекла като тийнейджърка, преминах към по-семпли и елегантни визии. Винаги се грижа дрехите ми да ухаят приятно.

# 378
  • Германия
Разбира се, че стилът ми се е променил, като тийнейджър бях по-слаба, носех къси поли, къси блузи, като майка на 3 деца вече гледам да ми е удобно, за се чувствам добре в кожата си. Вече нося предимно спортни дрехи. Ползвам прах на Ленор от доста време, отскоро и парфюмът задължително.

# 379
  • Варна
Днес искаме да ви предизвикаме – разкажете ни как се промени вашият стил през годините? Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри? Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често? Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?

Дете съм на 80'те и 90'те - носехме каквото имаше в магазините, разбира се, нямаше го многообразието, което имаме днес.
Стилът ми през годините се промени, но не драстично. Залагам на базата и класиката, като обичам да вкарвам и от модните тенденции през дадения сезон.
Успявам да съхраня дрехите си за дълго време, като ги пера на щадящи градуси и съответни програми на пералнята.

# 380
  • Варна
Свежият и дълготраен аромат на мойте дрехи вече е на лице с парфюмите перли на Ленор 🥰

# 381
Обичам прането ми да ухае на свежест. Обичам светли дрехи,спортни дрехи. Преди години носех повече рокли,а сега спортни екипи🙃

# 382
Стилът ми не е претърпял големи промени през годините. Любимите ми дрехи преди бяха тесните дънки, които вече все по-рядко нося. Рядко променям изцяло стилът си, придържам се към спортно-елегантните облекла. Използвам редовно омекотител за дрехи Ленор, който запазва дрехите ми свежи достатъчно дълго. 😊

# 383
Като тийнейджър естествено сляпо следвах модата, по-късно вече стилът ми се оформи като предимно елегантен, отново в крак с модните тенденции, а днес избирам спортно-елегантни дрехи, с които да ми е комфортно. Да, успявам да съхраня повечето дрехи като спазвам инструкциите за пране и подръжка, но не и с достатъчно дълготраен аромат

# 384
Рзкажете ни как се промени вашият стил през годините?
Определено  стилът ми се промени към по-изчистени и класически дрехи, няма го вече залитането  към претруфени  неща.

Кои бяха любимите ви дрехи, когато бяхте тийнейджъри?
Като всеки тинейджър носех това, което е модерно и което носеха и съучениците ми, за точна дреха не се сещам.
Случва ли се да промените изцяло гардероба си и колко често?
Не, по- скоро е ставало поетапно, а не наведнъж.
 Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
Като хитринка използвам това да сложа сапуни в гардероба между тях, това запазва по-дълго уханието.

# 385
Стилът ми не се е променил много - спортно елегантен. Като тийн се обличах с тениски и дънки.Съхранявам аромата в гардероба, като слан натурални есенции и сапуни между дрехите.

# 386
От млади години до днес вече на 35 винаги съм обичала да ми е удобноо и като тийн и като майка на две деца предпочитам маратонки и удобен пуловер , а прането винаги да ухае на свежо и чисто . Години наред ползвам Ленор, както омекотител така и перли и винаги съм ги препоръчвала 🥰

# 387
Стилът ми се променяше много през годините. Като тийнейджър носех много широки дрехи, беше модерно. След тази възраст започнах да нося тесни дрехи, по тялото, точно обратно на предишния ми стил. След това, заради работата стилът ми беше официален - сака, панталони, ризи. Сега се обличам спортно елегантно, пак е свързано с работата ми, но определено вече гледам да ми е максимално удобно.
Дрехите ми са свежи и с приятен аромат благодарение на омекотителите Lenor. 💙

# 388
  • Пловдив
Винаги съм се обличала, за да ми е удобно. Като тийнейджър носих къси поли и тесни блузки, сега се обличам спортно елегантно. Винаги използвам ароматизатор за дрехи за по-лесно гладене и за ухаещ гардероб. Любим ми е синият Ленор Simple Smile

# 389
  • Хасково
Винаги съм обичала да се чуствам комфортно в дрехите си.
Наблюдавайки модните тенденции забравеното старо се завръща и се връщат дрехи които сме носили.
В последно време се стремя да си купувам само това което ми е необходимо,  а не защото е на промоция. 
Когато се сменя сезон прибирам дрехите и нареждам сапуни между дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт