Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 537
  • 421
  •   1
Отговори
# 390
Стилът ми не се е променил много, все така харесвам удобството. Важно за мен е да се чувствам удобно и да се движа свободно и с лекота в дрехите си. За да са винаги свежи дрехите ми слагам парфюмни перли в малка сатенена торбичка и я закачам в гардероба, всичко ухае фантастично.

# 391
  • някъде
Като тийнейджърка се обличах спортно и с широки дрехи. Сега също се обличам по-спортно-дънки, тениски, блузки, понякога и суитшърти. Използвам качествени прахове и понякога слагам омекотител.

# 392
Успявате ли да съхраните дрехите си свежи и с приятен аромат и как го постигате?
През годините рядко сменям стилове - намерила съм себе си и се опитвам от време на време да се предизвиквам с нещо по -нестандартно и ново за мен.
През няколко години гледам да подновявам изцяло гардероба си или поне по- често носените неща в него.
От много време за дрехите вкъщи използваме само Ленор, както омекотител така и перли.

# 393
Като по-млада, често избирах по-шарени дрехи, а сега се старая да се обличам стилно. Преди се фокусирах върху това дрехата да не е скъпа, докато сега държа на утвърдени марки. Не е нужно да са скъпи, ако следиш промоции, има находки. Имало е периоди, когато съм променяла драстично гардероба си - беше годината, когато направих първото си пътуване до САЩ. Открих колко качествени са дрехите там и как в някои вериги има чудесни промоции и можеш да се обзаведеш с марки на смешни цени.

# 394
Обичам аромата на Ленор,използвам омекотител и перли. Стилът ми не се е променил много,като тийнейджърка се обличах спортно и сега е така.

# 395
Едни от любимите ми дрехи като тийнейджър бяха ластични дънки и широки, свободно падащи по тялото пуловери.
Не ми се е случвало през годините да променям изцяло гардероба си, и преди, и сега предпочитам спортно-елегантния стил на обличане.
Успявам да съхраня дрехите си свежи и  приятно ухаещи като използвам подходящи за това перилни препарати, омекотители и ароматизатори.

# 396
Стилът ми почти не се е променил - фланелка и дънки / панталон. Само цветовете са се променили преминах от розово и лилаво, през много ярки цветове, след това дори кафяво и земно до черно. Сега пак се връщам към цветовете, но предпочитам нюансите на синьото. Поддържам дрехите си свежи чрез омекотители и ароматизатори.

# 397
Стилът ми с годините се промени, но си остана стремежът за удобство, комфорт, красота и собствено присъствие във всички сетове, които сглобявам.Постоянни си останаха дънките.Запазвам дрехите си свежи и чисти като внимателно подбирам препаратите, с кооито ги пера.Важно ми е и да ухаят на чисто, но без натрапчиви и силни аромати, защото от тях ме боли глава.

# 398
Като тийнейджърка любими ми бяха роклите. Сега вече харесвам удобни, спортни дрехи. За съжаление се наложи да променя гардероба си изцяло след като качих килограми. Дрехите ми са винаги свежи и ухаят на цветна градина благодарение на Lenor.💗

# 399
Винаги съм предпочитала спортни дрехи. От малка и до ден днешен в семейството ми се използва само омекотител на Ленор.

# 400
Стилът ми винаги е бил сравнително изчистен. Не обичам шарени дрехи с декорации и апликации. В тийнейджърските години обичах да се обличам в черно, а вече нося по-цветни дрехи. Любимите ми дрехи бяха черни дънки с висока талия.

Не обичам да променям гардероба си и вместо това го надграждам с по нещо ново 2-3 пъти в годината. Грижа се за дрехите си с качествени препарати за пране и залагам на естествени материи, така не ми се налага да купувам нови дрехи често. За аромат добавям омекотител или парфюмни перли към прането.

# 401
Моят стил като тинейджърка и сега е един и същ. Обожавам да нося дънки и клинове...
А прането винаги ухае невероятно с ароматите на любимия Ленор.

# 402
Като тинейджър обичах рапа, хип хопа и брейка и съответно дрехите ми бяха съобразени с тази мода - развлечени, раздърпани и много нетипични за момиче. Но с течение на времето стила ми се промени към по-официален и стилен и онзи гардероб изчезна. А за дрехите още от майка ми знам да се грижа много и да ги пазя. Пера ги с подходящите препарати и задължително ползвам омекотител, с който дрехите ми ухаят страхотно. А сега ползвам и перлите на Ленор, защото още по-дълго ухаят невероятно дрехите на цялото семейство

# 403
Стилът тогава беше съвсем различен. Носехме голи пъпове, кръстове също ни бяха на показ.
Сега съм с делови стил, тъй като професията ми не предполага друго.
Дрехите пера с качествени прахове, за аромата им се грижи Ленор. Остава и след цял ден носене на сако и панталон.

# 404
Като тийнейджър често подръжавах на стила на по-големите от мен. С времето се промених към по-класически и универсални дрехи, които лесно се комбинират. Цялостно обновяване на гардероба при мен се случва рядко, обикновено на всеки няколко години. За свежест на дрехите използваме ароматизатори в гардероба и перлите на Ленор. Изключително съм доволна от тях, а да си призная, че за първи път ги купи ММ и от тогава само тях използваме!

Общи условия

Активация на акаунт