Свежест и дълготраен аромат за вашите дрехи. Спечелете парфюмните перли на Lenor!

• 8 537
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
Стилът ми премина през различни фази, често отражение на моето израстване, лични промени и променящите се модни тенденции. В тийнейджърските ми години избирах дрехи, които изразяват свободния ми дух и бунтарство – като дънкови якета, карирани ризи или тениски с ярки принтове. Предпочитах по-експериментални и цветни комбинации, търсейки какво най-добре подчертава индивидуалността ми.
С възрастта и опита стилът ми стана по-зрял и изчистен. Понякога се насочвам към класически, удобни и елегантни дрехи, подходящи за работното място или за специални събития. Също така с течение на времето предпочетам качествени и дълготрайни материи пред трендовете, като платове от естествени материали и неутрални цветове. Успявам да поддържат дрехите си свежи и приятно ароматизирани, използвайки омекотители и арома-бустери на Lenor. Благодарение на продуктите на Lenor, дрехите остават с дълготраен аромат и мекота, което придава чувство за чистота и уют.

# 406
Не съм си променила стила през годините. Предпочитам официално - деловия стил. Периодично променям гардероба си, но не изцяло. Уханието на дрехите си поддържам с любимите аромати на Ленор.

# 407
  • Plovdiv
Като тийнейджър носех доста впити дрехи и къси тениски, но с течение на годините стилът ми доста се промени. Вече залагам на по-удобни дрехи - спортно-елегантни, от естествени материи. Няколко  години поред, в следствие на грижата за 3 деца, използвах само перилни препарати и омекотители подходящи за бебета и деца, които имат хипоалергенна формула и са подходящи за тяхната деликатна и чувствителна кожа. Но вече си позволявам да използвам ароматни перли при пране.

# 408
Никога не съм променяла гардероба си изцяло, но периодично изхвърлям някои неща и ги заменям с други. Имам и любими дрехи от доста време, които все още пазя. Преди носех много дънки, а сега наблягам повече на рокли и поли, офис облекло Simple Smile
За да запазя свежестта на дрехите,  ползвам омекотител Ленор и сипвам малко повече от препоръчаното Simple Smile

# 409
Като тийнейджър предимно обичах да нося дънки и тениски, съчетани с маратонки.
В днешно време (а и като цяло в последните няколко години), нося главно поли с потници/тениски и рокли. Също така материите, които нося са главно памучни или ленени. През студените сезони нося памучни или вълнени блузи, жилетки и пуловери.
Ако едно време харесвах цветните комбинации с най-различни шарки и надписи - розово, лилаво, черно, сега по-скоро гардеробът ми е с по-изчистени и неутрални цветове - бежово, сиво, бяло.
Гледам да купувам нещо, само когато наистина имам нужда или много ми хареса.
Ползвам омекотител за дрехи на Ленор, за по-дълготраен аромат.

# 410
Моят стил напоследък се сменя доста често. Преди носех клинове и къси блузи, след това носих само широки дънки и пак къси и прилепнали блузи, след това анцунг и широки тениски, а сега прилепнали дънки.
Поддържам дрехите свежи с хубав прах и омекотител

# 411
  • София
Не съм променяла стила си през годините, не се вълнувам от модни течения. Свежестта на дрехите поддържам като използвам любими прахове за пране и омекотители.

# 412
Когато бях тийнейджърка обличах по-цветни и тесни дрехи, след това преминах на спортно облекло, а сега нося дрехи като нещо средно между спортно и официално. Гардероба съм си го сменявала постепенно. Дрехите ги пера с прах и омекотител.

# 413
  • Бургас
В тийнейджърски си години носих само черни дрехи, по-късно добавих и малко цвят. Сега вече гардероба ми е пъстър в спортно елегантни дрехи. Свежестта на дрехите поддържал с правилните перилни препарати.

# 414
През годините стилът ми на обличане се промени драстично, донякъде и работата ми наложи тази промяна - от спортно-елегантен и casual стил до класически, елегантен, изчистен такъв. Обожавам аромата на Lenor - дълготрайна свежест на чистота и  изискани парфюми.

# 415
Като тинейджър стила ми беше спортен, а сега е по скоро спортно елегантен, не го променям често. Аромата запазвам с омекотител.

# 416
Като тийн обичах ниска талия, тогава беше модерна и фигурата ми позволяваше хаха. Сега нося удобни дрехи, но обичам вталените такива въпреки, че в момента по-широките са на мода. Трудно еспявам дапзядържа аромата на дрехите сред пране оставени в гардероба и бих пробвала перлите

# 417
Винаги съм предпочитала по елегантен стил в облеклото. Дори в гимназията не съм носила спортни дрехи.
За жалост не мога да запазя аромата на дрехите така, както ми се иска, въпреки че ползвам и перли и омекотител.

# 418
През годините стила на обличане  ми е бил според възраста и работното място. Сега предпочитам спортно-елегантен стил с удобни дрехи от естествени материи. Склонна съм да пробвам различни омекотители и прахове, но фаворит са ми Ленор.

# 419
С напредването на годините промених стила си, но не и материите. От младини  до сега предпочитам дрехи от лен, памук , памучна дантела. Ползвам редовно омекотител / понякога май прекалявам с дозата/ и с удоволствие бих пробвала и перлите от уханното семейство на Ленор...

Общи условия

Активация на акаунт