Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 634
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Тазектана в малко вода. Мляко според мен не е ок при диария.

# 661
Кое е ок тогава🤷🤷дайте предложения

# 662
Аз пък повърнах, от сутринта ме боли стомаха. Дано не е поредния чревен и да го лепнат и децата Sob

# 663
Може в оризово мляко😀хем ще я запече, хем няма да се подриска от него.

# 664
Не я боли корем иначе ама сега бягахме до магазина за сокче да го разтворя,че нямахме и съм сама ..бебето на ръце...едно след друго ...кое да лекувам по напред....и то не е била на градина една седмица от къде пък това дрис

# 665
Сокчето, ако не е от типа на бебешките от ябълка не го давай, ще се подриска.

# 666
Оххх..ми банан взех със сламка дето са 😵‍💫
Ябълката не дразни ли,има ли вкус тазектан,ако няма то тогава във вода

# 667
Мими, аз го разтварям буквално в една глътка сок, за да съм сигурна, че ще се изпие. Банан според мен е ок.

# 668
Ние сме с осмия ларингит за тази година, на малкото терета сливица е за 03.12...абе и на мен ми идва да се гръмна.
Искам да питам като са зле нещата и на 8 часа можеше пулмикорт нали? Сутринта в 6 се събуди с тази гадна лаеща кашлица и дишаше много шумно и направих една инхалация. Сега мога пак нали?

# 669
Сокове обича сложих аз доста смисъл може би два пръста, изпи го наведнъж,ама пак ходи все още на два часа.

# 670
  • Varna
Правила съм и по три със Пулмикорт. На следващия ден по две, като тази на обяд е само със физиологичен. Свързваш ли ларингита  със третата сливица? И моята е вече със 7-8 за тази година. За трети пореден месец .

# 671
При каката никога не съм стигала до казуса голяма ли е сливицато и от нея ли е. Всеки път ми казват, че е алергично при нея. Към какво не знам.

# 672
Пулмикорта може до 4 инхалации с ампули по 2мл, но никога не съм стигала до чак толкова инхалации. Според ситуацията и кашлицата преценявам дали е за чист Пулмикорт, дали е за разреден, дали е за 1мл или за 2мл.
Банана е ок, Мими.

# 673
Ние сме с осмия ларингит за тази година, на малкото терета сливица е за 03.12...абе и на мен ми идва да се гръмна.
Искам да питам като са зле нещата и на 8 часа можеше пулмикорт нали? Сутринта в 6 се събуди с тази гадна лаеща кашлица и дишаше много шумно и направих една инхалация. Сега мога пак нали?

От пулмолог знам (и от опит) - Пулмикорт може на 4-6 часа да се прави инхалация. В тежки случаи (задух) може 2 бомбички наведнъж в инхалатора. Това ни е спасявало нас от Орбазон.

# 674
Заспа за щастие към два и нщ. (след последното ходене) много й дойде цяла седмица болна и накрая това и не спи вече на обяд попринцип, но днес стана в 6 комар й бръмнал.
Това ми изписа
Поне съм започнала правилно.
Тазектан на 6часа  Ентерол 2×1 прахче и Рехидрато бимби

Направо се чудя каква е тази седмица детето мина през всичко каквото се сети човек по ден ...два,последно беше на градина на 15

Общи условия

Активация на акаунт