Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 580
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Моята дъщеря в момента пие аб за "нещо", от което беше близо месец почти непрестанно с жълти сополи и кашлица, която ту изчезваше за ден, два, ту се появяваше и беше яко дране и опити да го отхрачи това чудо. Два вида аб капки пробвахме, Назопрес, Силвърскалер, еми не и не. Почти сигурна съм, че щеше да и мине с третите капки, защото има едни определени, които няма случай да не са и помогнали, обаче лигавицата и се скапа, проточи се много време и просто предпочетох тоя път да пие аб. Иначе не е била в някакво безобразно състояние, но ясно е как изглежда човек след почти месец хрема. Дъщеря ми пие антибиотици максимум 2 пъти годишно и то измолени от мен не с 300, а с 3000 зора. Надолу не слиза при нея, стои си в гърлото, но това на мен поне не ми действа успокояващо, защото кашля толкова брутално, че ми идва да избягам от вкъщи и да се върна, когато стане на 15 и вече тя ще иска да бяга..😃

Grinning   Това за бягството и аз си го помислих онзи ден Grinning Grinning Grinning

# 61
  • София
Всеки път щом е болна си мечтая да избягам.
Да избягам от сополите, кашлицата , миенето на инхалатора , дали съм дала всички лекарства ,дали са точните дози. От мрънкането и плаченето за всичко , от отказа да яде . От липсата на сън.
Нали знаете лафа " Дали си болен лежал или болен гледал."
Иии накрая се разболявам и аз за разкош. Така е всеки път.

# 62
Аз освен разболяването на синът ми открих и друго - драматизирането след всяко падане,удряне ,ужулване голям рев ,голяма драма направоо ми иде да вия вече ...

# 63
  • shumen
Момичета не се предавайте!Моя е на 12 и всеки път като се разболее искам да избягам.Но има светлина в тунела.
Ликеунд,и моя е господин ревльо.Малко да се удари и се почва рев.

# 64
Малкият падна и се удари  от бяс и игри вкъщи. Има комбъл странично на главата. Обаче изморен ли е, нещо ли го хваща, легна на дивана и отказа да хапне на вечеря, само няколко хапки. Измерих Т 37.1. Братовчед му е болен, не са се виждали, но баба му ходи да го гледа. А и той ходи на градина, така че...сега съм в чудене дали го хваща вирус? От падане надали да вдигне 37

# 65
И моята дъщеря днес цял ден се върти с някаква Т 37,4-37,8. Нищо друго и няма, съвсем случайно реших да я проверя, защото каза, че и е студено. Сестра и е на АБ 9-ти ден, не са ходили на градина. Обаче всичко живо по парковете е със сополи и кашлица. Бяхме във Велинград уикенда и там всички деца кашляха, та нищо чудно да си е хванала някой вирус. Започнах Изопринозин да давам, че мислех вече в понеделник да заминават на градина.

# 66
Вече е 38.4  така че си е от вирус

# 67
  • shumen
Бръм,поредният вирус.И това след седмица на градина ли?Дано не е нещо сериозно.
Хоуп,твоята може и от сестра си да се е заразила.Дано са добре и Понеделник вече на градина.

# 68
Той и моя вчера да скача на дивана се ударил и има кървава рана на клепача така ми идеше да го набия честно ...

# 69
Моята баба е бивша медицинска сестра и отдавна ми говори за Респивакс. Малко сме закъснели с приема, то се почвало през Октомври. Реших да го почнем всички от днес, пък да видим. Хапчето за деца не е гадно, детето си го схруска без проблем. Това е съдържанието ако на някой му е интересно - Лиофилизирани убити бактериални култури от следните микробни видове: Streptococcus pneumoniae, Branhamella catarrhalis, Streptococcus pyogenes A, Haemophilus influenzae b; Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae.

# 70
  • Varna
Моята  както ви писах, след 20 дена мъки, кашлици, хомеопатия се оказа със Мораксела. Добре, че и почнах капките. Това чудо много трудно се мори. Давала съм Респивакс, много се разкашля от него.  Други са много доволни. Проба Грешка

# 71
Респивакса може ли да се дъвче? Бях чела в листовката мисля, да не се дъвче а да се гълта.

# 72
Пулмолог ме предупреди, че от Бронховаксом много деца кашляли, затова заложих на Рестив. Нямаха проблем с приема, не са кашляли.

# 73
Респивакса може ли да се дъвче? Бях чела в листовката мисля, да не се дъвче а да се гълта.
Аз го давам стрит в лъжица кисело мляко.

# 74
Ох и аз съм така само,че на мен ми идва АЗ да избягам 😃🤷🤷🤷
Днес видях една майка-моята голямата и нейното дете с една и съща бактерия,други двама и те с бактерии само че съвсем различни какво става по тези градини....

Завод за сополи както казваше майка ми едно време..днес ще водим голямата на лл...от понеделник късно вечерта започнаха ...сряда започна да издухва поне

Общи условия

Активация на акаунт