Кое приложение за запознанства предпочитате ?

• 2 204
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Клиширано, но факт - насила хубост не става, а и да става - не бива. Подреди си нещата, наслаждавай се на децата и живота си, и сами ще почнат да се избиват за теб, без да се налага да търсиш където и да е Sunglasses

# 16
Психолозите препоръчват след дълга връзка да се изчака поне 2 години за нова. Не бързай, уреди си живота, обърни внимание на себе си и на децата си. Пък може и да ти хареса да не си във връзка.

Разбирам притеснението, вярвам и на психолозите. Самата аз ходя на такъв и посоката, в която се движи разговорът, за да стигна сама до отговора е, че е време да продължа. Това, че съм делила покрив с някой не означава, че сме били във връзка. Той отдавна отдели живота си от моя. Аз се научих, че щастието ми е само в моите ръце и идва от мен самата. Имам си мои хобита, мои занимания. Поддържам се. Не давам ненужни обяснения. Отстоявам си позицията. Децата са ми прекрасни и имаме емоционално интелигентна комуникация. Не си мислете, че животът ми е лош. Не съм развалина, която иска да си го върне на някой.
Нееее, не си го мисля! Имам предвид, че когато човек има семейство се раздава за децата си, за съпруга си и малко пренебрегва собствените си нужди. Другото е, че развода/раздялата/изневярата неминуемо остяват рани, които дават отражение на следващата връзка, ако не са превързани/излекувани. Това е смисъла на изчакването.  Прегръщам ви виртуално и много се радвам, че сте такава силна жена. Пожелавам ви да намерите верния човек до себе си в точния момент!

Благодаря ти много Veselia за топлите думи. Сега разбирам по-добре какво имаш предвид. Прегръщам те и аз ! Всичко, което ни се случва оставя следи. Както доброто, така и лошото. Ние сами трябва да преценим дали ще използваме новия опит за гориво на страховете ни или за мечтите ни. А и силна жена ... ако трябва да съм честна - не искам да бъда ако не се налага. Често силата, изражение на власт над себе си, може да прерасне в опити за власт и съответно сила върху други хора. Не ми трябва. Предпочитам да съм ... добър човек.
🤗

# 17
  • SF
Психолозите не препоръчват такова нещо. Няма една общовалидна препоръка, която да се прилага от всички. Напротив - много често новата връзка помага да се преодолее предишната или популярната препоръка "клин клин избива", но и тя не работи при всеки.
Много хора прекъсват връзка именно, за да се впуснат в нова. Как така ще ги съветва някой да изчакат 2 години!! Просто ей така 2 години самота, 2 години да си сред приятели по двойки,  сам и изоставен сред тях, 2 години сам по празници съвсем не са сред популярните препоръки.
Какво като НАРОЧНО започне нова връзка? Какво ще стане?

# 18
Две приятелки се омъжиха за мъже от Тиндър, още две са вече 2-3 години с мъже от Инстаграм (или Фейсбук беше...). Аз удрях на дърво от Интернет и намерих мъжа ми от обща компания. Можеш да си направиш регистрация на всички възможни места, но препоръчвам да търсиш мъж в реала и да не разчиташ на приложенията.

# 19
Психолозите не препоръчват такова нещо. Няма една общовалидна препоръка, която да се прилага от всички. Напротив - много често новата връзка помага да се преодолее предишната или популярната препоръка "клин клин избива", но и тя не работи при всеки.
Много хора прекъсват връзка именно, за да се впуснат в нова. Как така ще ги съветва някой да изчакат 2 години!! Просто ей така 2 години самота, 2 години да си сред приятели по двойки,  сам и изоставен сред тях, 2 години сам по празници съвсем не са сред популярните препоръки.
Какво като НАРОЧНО започне нова връзка? Какво ще стане?
Както вече написах: "развода/раздялата/изневярата неминуемо остяват рани, които дават отражение на следващата връзка, ако не са превързани/излекувани. Това е смисъла на изчакването. " И това ми го е казал психолог. И защо човека да е сам и изоставен? Нали има близки и приятели? Това да се хвърлиш в нова връзка веднага ми звучи като страх да не остане сам. Не, няма да остане сам, ако изчака, просто новата половинка ще се появи в подходящия момент.
Да не говорим, че в последно време наблюдавам една тенденция, хората да се срещат, да излизат да пътуват заедно, без да живеят заедно и без намерение да създадат ново семейство.

# 20
  • SF
Ееее, ти с този въпрос "защо човекът да е сам и изоставен" отваряш съвсем различна, много локуместа тема.
Аз ти казвам, че психолозите не дават съвети, ти  ми задаваш филосовски въпроси, защо човек се чувства сам и изоставен.
Не знам, не мога да ти кажа. Някои така се чувстват, други никога не се чувстват така, трети редуват чувствата и т.н.

Това да се хвърлиш в нова връзка веднага ми звучи като страх да не остане сам.
Ами на тебе така ти звучи, но на много хора им звучи по друг начин. Като ново начало им звучи. Като отворени възможности. Като повод да си хванат гадже.
И като имат страх от оставане сам, кой психолог ще го съветва да остане сам за 2 години?
Те па щото всички разведени тръгват да на психолог.
Психолозите нямат наръчник със съвети и не продават готови формули за успех.
Подходящ момент няма. Има момент, в който се влюбваш и само той е подходящият за нова връзка.
Който се влюби след 2 години, ще зарадва психолога ти.

# 21
Предпочитам животните. Дават истинска неподправена  обич.А хората са просто егоисти.Пожелавам  здраве на вас и дечицата ви!И много поводи за радост.🤗

# 22
Клиширано, но факт - насила хубост не става, а и да става - не бива. Подреди си нещата, наслаждавай се на децата и живота си, и сами ще почнат да се избиват за теб, без да се налага да търсиш където и да е Sunglasses
Ето това!

Общи условия

Активация на акаунт