Кое приложение за запознанства предпочитате ?

• 2 207
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте,

Аз съм просто една семейна жена, която без да знае е получила билет за бързия влак по разводите.... или казано по друг начин - ММ ми изневерява явно вече повече от година и иска да приключим отношенията си. Сега обаче идва страха ми от това... какво ще правя и накъде ще тръгна ? Фактите съм ги приела и знам, че трябва да продължа напред, готова съм, искам го, но ... не знам дали не съм забравила как се кара колело... по мое време имаше irc и zdr asl pls.
Какво се ползва сега за запознанство, предвид това, че всички са по телефоните си и предполагам, че доста е вероятно там да се случат нещата ? Има ли начин ... да се случват... дискретно, без половината град да разбере примерно, че си търсиш нов спътник?
На 35 съм, което не мисля, че е много... но не е и вече малко, а и съм с две деца. Какво мога да очаквам ?!?

# 1
От приложенията - тиндър, имам познати намерили си гадже, мъж от там.
Иначе разни курсове, танци са по-добро място може би за намиране на мъж.

# 2
Чувала съм за тиндер и бадоо ,но не знам дали ще срещнеш стойностен мъж в такова прилoжение или ще искат само секс

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 18:46 от Radii :)

# 3
Bg-mamma! Какви мъже има тук, ехеееее, свят да ти се завие! Heart Eyes Joy
Иначе разни курсове, танци са по-добро място може би за намиране на мъж.

На същото мнение съм

# 4
Авторке, ходи примерно на фитнес, там е пълно с мъже! Позната срещна приятеля си на ски стимулация, друга на събиране на дъновисти от цялата страна, т.е. виж в групи по интереси.
Не само онлайн има читави, това искам да кажа.

# 5
А защо ти е?

# 6
Има хора дето ги влече Smiley
И аз се чудя.

# 7
  • Бургас
И хайде всички заедно:
"Вземи моя" 🤣
Шегувам се! Целенасоченото търсене е обречено на неуспех. Наслади се на себе си, обърни си внимание, прави каквото ти харесва и мъжът ще се появи без да го търсиш.

# 8
  • SF
Моя позната си намери доста свестен мъж от Тиндер, но в началото беше само секса като намерение и от двете страни. После нещо стана и вече трета година са си заедно.

# 9
От опита ми с приложенията - най-добре на живо. Обаче можеш да се порадваш на свободата известно време, за да разбереш какво точно искаш.

# 10
Искаш бързо-бързо да му натриеш носа, че и ти можеш да си хванеш някого?
Такова експресно хвърляне на нов мъж, докато си още наранена и докато ти тече развода, не е добра идея. Разведи се спокойно, уреди си новия живот с децата, изгради си рутина, намести си мислите и чувствата, и тогава се огледай. Сега си уязвима, колкото и да си мислиш, че си силна и независима, а хищниците това го надушват, и можеш да се вкараш в голямо приключение.
Щади си емоциите, ще ти трябват.

# 11

Защото този свят не е създаден да сме сами. Нямам нищо против жените, които се бият в гърдите колко им е добре сами, но не смятам, че трябва да е така. Или поне за себе си. Мъжът е такъв какъвто е. Жената е такава каквато е. Те не са перфектни. Ние не сме перфектни. Заедно обаче можем да постигнем и изпита ме неща, които поотделно са ... просто непосилни. Аз не се отказвам от свободата си. Не се отказвам от мнението си. Не се отказвам от мечтите си. АЗ търся човек, с който да ги споделим.

Искаш бързо-бързо да му натриеш носа, че и ти можеш да си хванеш някого?
Такова експресно хвърляне на нов мъж, докато си още наранена и докато ти тече развода, не е добра идея. Разведи се спокойно, уреди си новия живот с децата, изгради си рутина, намести си мислите и чувствата, и тогава се огледай. Сега си уязвима, колкото и да си мислиш, че си силна и независима, а хищниците това го надушват, и можеш да се вкараш в голямо приключение.
Щади си емоциите, ще ти трябват.

Благодаря ти BernardaM. за мнението, което разбирам и съм сигурна, че е вярно. Наранена съм да, но не и глупава. Хищници има много, но не е ли така и сред нас ? Предпазливост ще има със сигурност. Колкото до децата... тяхното психическо здраве винаги е на първо място за мен. Аз не желая да се спускам в необмислени сюжети, а да получа информация от хора, които са минали по подобен път. Може пък и някой друг да прочете след нас, да се припознае и да използва инфото.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:27 от Toni_Balkanska

# 12
Психолозите препоръчват след дълга връзка да се изчака поне 2 години за нова. Не бързай, уреди си живота, обърни внимание на себе си и на децата си. Пък може и да ти хареса да не си във връзка.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 15:08 от Veselia

# 13
Психолозите препоръчват след дълга връзка да се изчака поне 2 години за нова. Не бързай, уреди си живота, обърни внимание на себе си и на децата си. Пък може и да ти хареса да не си във връзка.

Разбирам притеснението, вярвам и на психолозите. Самата аз ходя на такъв и посоката, в която се движи разговорът, за да стигна сама до отговора е, че е време да продължа. Това, че съм делила покрив с някой не означава, че сме били във връзка. Той отдавна отдели живота си от моя. Аз се научих, че щастието ми е само в моите ръце и идва от мен самата. Имам си мои хобита, мои занимания. Поддържам се. Не давам ненужни обяснения. Отстоявам си позицията. Децата са ми прекрасни и имаме емоционално интелигентна комуникация. Не си мислете, че животът ми е лош. Не съм развалина, която иска да си го върне на някой.

# 14

Разбирам притеснението, вярвам и на психолозите. Самата аз ходя на такъв и посоката, в която се движи разговорът, за да стигна сама до отговора е, че е време да продължа. Това, че съм делила покрив с някой не означава, че сме били във връзка. Той отдавна отдели живота си от моя. Аз се научих, че щастието ми е само в моите ръце и идва от мен самата. Имам си мои хобита, мои занимания. Поддържам се. Не давам ненужни обяснения. Отстоявам си позицията. Децата са ми прекрасни и имаме емоционално интелигентна комуникация. Не си мислете, че животът ми е лош. Не съм развалина, която иска да си го върне на някой.
Нееее, не си го мисля! Имам предвид, че когато човек има семейство се раздава за децата си, за съпруга си и малко пренебрегва собствените си нужди. Другото е, че развода/раздялата/изневярата неминуемо остяват рани, които дават отражение на следващата връзка, ако не са превързани/излекувани. Това е смисъла на изчакването.  Прегръщам ви виртуално и много се радвам, че сте такава силна жена. Пожелавам ви да намерите верния човек до себе си в точния момент!

Общи условия

Активация на акаунт