Харесвам и двамата!

• 3 848
  • 62
  •   1
Отговори
Здравейте, за първи път се намирам в подобна ситуация, а именно да мисля за двама мъже едновременно. Преди няколко месеца скъсах с бившия ми приятел , поради незходства в характерите и най-вече заради това, че и двамата сме прекалено доминантни и всеки иска да е отгоре,което не води до нищо добро .Връзката ни с него беше трудна и бурна , но той беше доста начетен и интелигентен мъж , с който можех да говоря , да водя дебати на разгорещени теми. Спорехме често на такива теми,всеки беше със своето мнение и не отстъпваше . Като цяло беше много интересен и ерудиран човек с харизма. Месец след като се раздделих с него се запознах със сегашния ми приятел, който е едно изключително добро и мило момче. Прави всичко за мен, влюбен е , аз също го харесвам много разбира се. Изключителен емпат е , склонен към компромиси ,красив е . В него няма обаче тази страст, тези разгорещени дебати не мога да ги водя с него , съгласен е с почти всичко . Това не е непременно нещо лошо, но просто не е толкова интригуващо . Проблемът е там , че въпреки прекрасното момче до мен аз мисля за НЕГО . Говорим си от време на време и ми липсва комуникацията с него, ревнувам го. С една дума МИСЛЯ го , къде ли е , с коя ли е , хубаво ли му е с нея. Това нещо, разбира се, не го споделям с  никой, тая го в себе си и потъвам в мисли. Харесвам доброто момче до себе си , но искам и другия......абсурдно е . Не искам да наранявам никого !

# 1
  • Варна
До трима няма проблеми,не се притеснявай.

# 2
  • София
От два стола много лесно се пада на земята. А и звучиш като тийнейджърка...

# 3
  • USA
аз освен че начетен и ерудиран нищо положително не виждам в първия а и затова е бивш.
Дай шанс на новия ако и той не става ще намериш друг.

# 4
Чудесно-харесваш и двамата.
Отговори си на въпроса кого обаче обичаш и желаеш?

# 5
Който харесва двама, трима, петима, не харесва никого от тях достатъчно...

# 6
Защо се разделихте с ерудита, като е бил толкова страстен и интригуващ? Той ли те остави или ти него?

# 7
  • София
Който харесва двама, трима, петима, не харесва никого от тях достатъчно...

Точно.
А от тия връзки, в които непрекъснато уж е много горещо и разпалено, най-накрая има лошо опарени. Което не значи, че трябва да умирате от скука де...

# 8
Защо се разделихте с ерудита, като е бил толкова страстен и интригуващ? Той ли те остави или ти него?

Аз го оставих , той си мисли , че той го е направил обаче, така че за да е политкоректно ще кажа, че беше по взаимно съгласие

Просто в един момент се изморихме един от друг. 3 години си лазихме по нервите

# 9
  • София
Всъщност, не харесваш и двамата. Сегашният е удобен на хартия, а бившият ти играе по незрялото его, но не осъзнаваш, че всъщност това, което харесваш е една токсичност, не дори самият човек.

# 10

Аз го оставих , той си мисли , че той го е направил обаче, така че за да е политкоректно ще кажа, че беше по взаимно съгласие

Просто в един момент се изморихме един от друг. 3 години си лазихме по нервите
И сега ти се иска още от същото?
Явно не си влюбена в новия си приятел, щом си се замислила за алтернатива. Търси нещо ново, старото си го знаеш, че не става.

# 11
Намери трети. Трето е хубаво число. На щастие е Stuck Out Tongue Winking Eye

Сегашния ти е удобен, а мислиш бившия заради егото си. Остатъчни чувства, падаш си и драма куин + его.

Ами млада си, поживей си, посменяй ги и някой ден ще ти дойде акъла.

# 12
Явно момата е скандалджийка и й е скучно, ако няма скандали. Нищо, дано някога да се кротне. Щото мъжете трудно се обвързват за постоянно с такива моми. Виж, за гаджета да, ама за у дом, за семейство не. Само ако нямат никакъв друг избор.

# 13
Осъзнаваш, че с бившия си и двамата сте доминанти и нямате бъдеще , но ти липсва страст. Явно обичаш и да те доминират. Не знам това е моето мнение. Според мен миналото си е минало. Ай нищо не ти пречи да пробваш с това момче ако станат нещата станат. Мислите за бившия може и да отминат ако се влюбиш силно в новото момче. А може и да не се влюбиш и да продължаваш да мислиш за него. Изясни се пред себе си какво търсиш и с кой искаш да си така ще ти е супер! Успех🍀

# 14
  • Out of the Mix
Да не бъркаме доминантност, силен характер, интелект, лидерство с кибритлийство, скандалчета за щяло и нещяло, постоянни драми, тропане с краче и заповеди, ултиматуми.

Кокетке, при теб от кое е било?

Иначе нормално, мъжагата си е мъжага, не нърдът и добричкият "yes man".

Голяма част от жените искат някой, който знае какво прави, можещ, с мнение и характер, позиция, да им държи влажничкото, не съгласивчо и само да кима.

Добър въпрос.
Да не се окаже, че много му е мрънкала за щяло и нещяло и му е писнало в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт