Харесвам и двамата!

• 3 849
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Явно момата е скандалджийка и й е скучно, ако няма скандали. Нищо, дано някога да се кротне. Щото мъжете трудно се обвързват за постоянно с такива моми. Виж, за гаджета да, ама за у дом, за семейство не. Само ако нямат никакъв друг избор.

Затова трябва трети за да има сеир Joy

# 16
Да не бъркаме доминантност, силен характер, интелект, лидерство с кибритлийство, скандалчета за щяло и нещяло, постоянни драми, тропане с краче и заповеди, ултиматуми.

Кокетке, при теб от кое е било?

Иначе нормално, мъжагата си е мъжага, не нърдът и добричкият "yes man".

Голяма част от жените искат някой, който знае какво прави, можещ, с мнение и характер, позиция, да им държи влажничкото, не съгласивчо и само да кима.

Защо се разделихте с ерудита, като е бил толкова страстен и интригуващ? Той ли те остави или ти него?

Добър въпрос.
Да не се окаже, че много му е мрънкала за щяло и нещяло и му е писнало в един момент.

виж, посочила съм факти относно раздялата ни с него и поводите.

# 17
Както казва колегата, харесваш по доминантни мъже,  макар и твоя характер да не е особено кротък. Няма да ти се получи с новия, на теория всички жени харесват такива, но на практика е обратното, мъжете като бившият ти са доста по желание.
Съвет не мога да ти дам, и двамата са по скоро не от мен. Търси някой като бившият ти, но ще е нужно и ти да се промениш в някои отношения

# 18
Твоята работа е малко тип "сърби, боли, драго ми е". И ти не знаеш какво точно искаш. Изясни се първо със себе си.

# 19
  • София
Липсва ти допамина на токсичните отношения.
Върви се лекувай и тогаз въвличай друго човешко същество в твоята орбита.

# 20
  • София
От моя опит ще кажа, че два остри камъка брашно не мелят. В момента не се сещам буквално за нито една връзка, в която и двамата са истински кибритлии или истински доминантни. Обикновено единият е по-отстъпчив и кротък, да не се бърка с подметка и изтривалка.
И може би ако искаш истински успешна връзка, а не да се чудиш от кой трън на кой глог, е добре да почнеш да търсиш баланс.

# 21
  • София
Още един глас за трети. Нито първият, нито вторият са за теб.

# 22
  • Пловдив
Залагам на четвърти !

# 23
Избери доброто и кротко момче, което прави всичко за теб и те обича.
Била съм половин година в твоята ситуация . Направих избор и не съжалявам и до днес.
Имам спокоен, сигурен и любящ човек до себе си.
Страстта и тръпката е до време, но няма нищо по- ценно от това да се чувстваш спокойно, сигурно и уютно с един човек.

# 24
Чакам само авторката да сподели възрастта на “момчетата”. Бас държа, че единия е на поне 38, другият сигурно на 40 +.

# 25
Чакам само авторката да сподели възрастта на “момчетата”. Бас държа, че единия е на поне 38, другият сигурно на 40 +.
Ще те опровергая, но възрастта няма никакво значение, как ще се чувстваш с един човек.
22 годишния беше по- улегнал, самостоятелен и  сериозен от 30 годишния, който и на тази възраст в главата му бяха само жени и барове.

# 26
Не си преодоляла първия и си се впуснала в нова връзка.Не се прави така, защото както виждаш не върви.
Номер 2 ми звучи като идеален мъж за сериозна връзка , който си срещнала в неподходящото време, когато още не си осъзнала, че с тези бурни дебати  и лазене по нервите сериозни взаимоотношения не се градят.
Аз мисля, че са много млади на около 21-23.

# 27
  • Out of the Mix
Избери доброто и кротко момче, което прави всичко за теб и те обича.
Била съм половин година в твоята ситуация . Направих избор и не съжалявам и до днес.
Имам спокоен, сигурен и любящ човек до себе си.
Страстта и тръпката е до време, но няма нищо по- ценно от това да се чувстваш спокойно, сигурно и уютно с един човек.
Ама много ясно, ама ти си лидерът във вашите отношения.
Ако кажеш, че е обратното, няма да ти повярвам. WinkAnimal Smiley CatAnimal Lion
Лъвиците сте много любвеовилни, вярни и лоялни, като ви гледат в очите и мигат послушно.
Иначе характерчето...кибритлийки. Grinning
С най-добри чувства го казвам, да не скочиш. Simple Smile

# 28
Тези добрите и милите момчета, които са съгласни с почти всичко, в повечето случаи, се оказват доста кофти хора, просто се правят на луди, прикриват се, като оставят жената да си мисли, че тя решава, но пак си правят каквото поискат после.  Не бъди сигурна, че те обича, защото така изглежда. Съгласяването с всичко и уж отстъпването да се случват нещата по вкуса на другия, в случая жената, може да е игра. Няма такива хора, които все да мълчат, все да се съгласяват и компромиси да правят. Той си върти неговото в главата и да няма после изненади. А другият тип са пасивните, които за всичко чакат на жената, защото не искат да рискуват и да поемат отговорност за нищо. Първият поне е открит, не казвам, че е подходящ за семейство, но и тези добрите, дето уж на ръце те носят, често, въобще не са безпроблемни и те.

# 29
И според мен просто е било рано за нова връзка и се е получило малко като клин клин избива, но неуспешно. Ако новия ти приятел не те пришпорва да вземаш бързо решения и го харесваш, ако искаш пробвай известно време как ще се случат нещата, може пък да се влюбиш в него. Но ако се разделите, според мен не бързай с нова връзка, дай си време да останеш малко сама, да се отървеш от емоционалния си багаж. Имам хубави спомени от всичките си връзки, но винаги настоящия ми е бил "най-добрия" Ако съм го сравнявала в мислите си с предишните, било е в негова полза.

Общи условия

Активация на акаунт