Харесвам и двамата!

• 3 851
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Авторке, според мен избери номер 3- фрагранса, че чЕка някоя млада и неориентирана от много време

Номер 2 само ще го завлечеш, не е редно.

# 46
Няма нужда от такава злоба, нормално е да имаш избор и няма нищо лошо в това. Случвало ми се е няколко пъти да трябва да избирам и винаги съм избирал там където е силната тръпка и желание, никога не съм сбъркал. Не става въпрос за изневери или докато съм бил във връзка. Всъщност само веднъж съм избирал като съм го мислил много и тогава сбърках. Тогава бях и във връзка, като избрах да си остана с бившата, а другото момиче беше много малка и още девствена, това ми бяха част съображенията, което се оказа голяма грешка в последсвие.
Така че тръгне ли се с тая нагласа ама той/тя добро момче/момиче, ама нищо, че няма тръпка и страст, тая работа я отписвайте.

# 47
Големи светци мъжете в тая тема...
Никога не застъпвали,  Никога не изневерявали..,не си и помисляли даже....сълза ми потече😆..

# 48
При мен е така, като се хвана с една, много трудно се откъсвам. Което ми е създавало доста проблеми в миналото. Не е въпрос на воля или желание да съм светец, щото не съм.

# 49
  • По света и у нас
Да бе “застъпили се били”, много пъти при това, скакаУци какво да ги правиш.

# 50
  • София
Не се подигравайте на горките мъже. И на мен сутринта ми се застъпиха 2 поста в една минута. Какво толкова смешно има.

# 51
Анонимната, да пишеш злобен заядлив пост анонимно, после да го променяш със съвсем различно съдържание освен мишкарско е и доста к*** ско изпълнение.
А за избора, всеки избира в живота си, освен тези, дето са се докарали да ги избират тях. Така че хайде без толкова злоба, а и в крайна сметка и вие тук го играете все светици, дето никога не им се е случвало дори да си помислят за друг. Хайде няма нужда чак от толкова, че ги знаем тия работи

# 52
  • София
Тука се съгласих. Ама според мен е мъж

# 53
Според мен, нито 3ти нито 4ти, то винаги ще изглежда като клин клин избива без ясна посока. Като е млада да си поживее, да се забавлява без сериозни връзки, за да не нанася вреди на други. През това време може да и мине буйната кръв и да открие какво всъщност иска и може ли да го следва без "отклонения", защото пак се завърта същият порочен кръг.
Всъщност лъвиците са лъвици, докато не срещнат някой мъж, който така да ги "тресне" вътрешно, че изведнъж получават миша опашка.

# 54
  • София
Всъщност, това че "всеки си намира майстора" е мит. Изобщо не е задължително никой да дойде и да ги тресне. Това е успокоение за вече треснатите, че "съдбата" ще го върне на "лошия", който ги е изиграл. По-добре да продължат напред. Пиша полово неутрално, защото важи и за мъже, и за жени.

# 55
Всъщност, това че "всеки си намира майстора" е мит. Изобщо не е задължително никой да дойде и да ги тресне. Това е успокоение за вече треснатите, че "съдбата" ще го върне на "лошия", който ги е изиграл. По-добре да продължат напред. Пиша полово неутрално, защото важи и за мъже, и за жени.

Не съм говорил за "връщане" или майстори. Аз сигурно от 20+ години не се занимавам с "лъвици", просто не може да мелим заедно в разговор пък камо ли нещо повече. Но през това време, когато съм си правил труда, съм наблюдавал какво се случва с "лъвици" по приятелски или познати кръгове, както и в работата. Поне 2-3 случая съм виждал с очите си как се преобразяват. Дали го осъзнават или не това е друг въпрос.

# 56
  • Out of the Mix
Боре, за зодиите ли или говориш за силни жени с тежки характери...Rolling EyesThinking

Иначе потребителката Лъвица не е Лъв, да не се объркаш нещо, само казвам.
Послушно и покорно нещо друго е, разбира се с правилния подход и отношение. SunglassesWink

# 57
Боре, за зодиите ли или говориш за силни жени с тежки характери...Rolling EyesThinking

Иначе потребителката Лъвица не е Лъв, да не се объркаш нещо, само казвам.
Послушно и покорно нещо друго е, разбира се с правилния подход и отношение. SunglassesWink

някъде по-напред ставаше въпрос за зодия лъв май беше, та оттам съм започнал, но така както си го написал, важи и за двата варианта. Няма човек от камък ..... а и колкото и силен характер да имаш, пак може да се пречупи.

# 58
  • София
Аз съм сигурна, че много неща си видял, но пак казвам, хич не е задължително да се случи, и даже често не се.

И да, аз съм едно твърдоглаво животно, не съм лъв Joy Леле, случи се, участвам в дискусия за зодии Joy Оттеглям се, преди да е станало късно Joy

# 59
  • Out of the Mix
Лъвица, разковничето към натюрел, като твоя е с доводи, аргументи, интелект и не на последно място закачка, хумор и лек флирт. Това в началото. После пак така остава, но на преден план излизат други неща...Smirk
А сингълка ли е дамата, нещата "кликват". Joy
Твърдоглавка, но като се заиграят с ума ти, и те накарат да мислиш, с лека доза "предизвикателство", интересът ти винаги е поддържан и наличен. Wink

Общи условия

Активация на акаунт