Виваком неограничени мобилни данни

• 5 520
  • 6
  •   1
Отговори

Как ще обясните този смс?
Мъжа ми направи от доста време неограничен интернет на телефона с който работи. И си плащаме за неограничен.Всеки ден има едно и също потребление общо взето.След като получи смса му спря интернета напълно.Не изпрати смс защото си мислим, че ще ни таксуват за допълнителна услуга при положение, че си плащаме неограничен план.Пак ли е измама?

Да не говорим че ни индексираха миналата година 4 пъти си увеличиха месечната такса.Мъжа ми (холандец)се нервира че това не значи абонамент, ако виваком си увеличават таксата за инфлации-в Нидерландия ако си с абонамент си плащаш фиксирана месечна такса и нямат право по никакъв начин да я увеличават нито инфлация нито нищо.След 2г като мине договора може да има увеличение но решаваш дали сменяваш компанята или оставаш и си спокоен че пак за 2г ще е наистина фиксирана а не като тук половинчато!

Качвам и отговора на ечата

Моля за помощ.

# 1
Според мен е точно това което казват - имате неограничени мб, но ви ги пускат на порции по 10 гб на макс скорост. Като ги изхабите - заявявате нови 10 гб. Няма да ви таксуват пари, просто ви дават нови 10 гб.
Много обичам да обяснявам неща със супа аз, затова - примерно имате един пълен басейн със супа. Слагате си 1 купичка, изяждате си я и отивате да си сложите още. Тя все си е вашата супа, просто не се хвърляте в басейна да ядете директно от там, а купичка по купичка.

# 2
  • София
Просто ще падне скоростта. Ако искате да не пада, трябва да пуснете смс. Интернет ще имате и в двата варианта.

# 3
  • София
Не се таксува нито SMS-ът, нито новата порция GB. Доста щедро ползвате интернет между другото, аз досега почти не съм получавала такива SMS,

# 4
Добре че съм на А1. Ако ми пращаха SMS на всеки 10 gb, трябваше през ден да ми пишат😂

# 5
  • Варна
Добре че съм на А1. Ако ми пращаха SMS на всеки 10 gb, трябваше през ден да ми пишат😂

А1 също имат подобна политика за "Разумно потребление", но тяхната политика се изразява в това да следят някакви странни разлики като примерно - ползвате цял месец средно по 4-5 GB дневно, и изведнъж почвате по 70GB дневно, но във всеки случай не са толкова неадекватни колкото Vivacom.

# 6
  • FMSTEREO
Да ви питам,нещо моля ако може да помогнете с съвети,имам ли право ако съм изобщо абонат на виваком,дори в момента ползвам и оптичен интернет и предплатена мобилна карта,да отида да си купя мобилен телефон с 5Джи,но с директно плащане и без договор за 2 години ?и да не е заключен към виваком,да мога да го ползвам на всички оператори.и кой телефон от виваком с 5джи бихте ми препоръчали който да поддържа всичките високи скоростии на 5 джи интернета,както и да мога да подам от него сигнал към домашен рутер ? благодаря ! и се извинявам че пиша в тази тема,не можах да намеря по подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт