Отговори
# 465
Не очаквах, че ще чуем отговор тази серия
Огън са 😍😍😍

# 466
Вярно, че е поне в тройката този епизод. Такова нещо много рядко се вижда! Браво! Бис!

# 467
  • Яко в Матрицата...
За съжаление, няма да има фраг май. Ще чакаме до понеделник...

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:13 от Reni 🧿

# 468
Еее, дядо му каза да вземе правилно решение, нашия пак не можа...първо пита Сейран, абе като я обичаш, зарязвай туршията.
Какви сцени пишат, бум на дубайския шоколад в социалните мрежи, те го включиха и в сериала. Пак повърхностно ми играят на моменти, много глупави сцени с кака...

# 469
Утре в девет им пожелавам и в трите категории нагоре. Но въпреки това да не се възгордяват. Сейран се пречупи. Сега следва трудното. Феро трябва да каже на кака, че не иска брак 😁

# 470
Утре в девет им пожелавам и в трите категории нагоре. Но въпреки това да не се възгордяват. Сейран се пречупи. Сега следва трудното. Феро трябва да каже на кака, че не иска брак 😁

Е, това се вече технически подробности. Звучи жестоко, но така е по-добре за всички. Дядо му даде блестящ пример със себе си.

# 471
Еве, аз пак ще нахалствам, ако имаш възможност, да ни подариш за последната сцена ❤

# 472
Аз не разбрах,свърши ли?

# 473

Да, с един час назад сме ние
Зимата го гледаме в 8ч. Лятото в 9 😁

# 474
Ни целувка, ни халвета. Ама се получи ефекта.

# 475

Свърши и да им отдадем заслуженото! Можеха да ни оставят да се чудим какво ще каже Сейран. Спестиха го ни! Финалната сцена беше по-силна от всякакви целувки и други актове.

# 476
Огън са 😍😍😍
Ние хубаво чухме отговора на Сейран, ама не видяхме Ферит какво ще направи. Тя, че е пич, пич е, аз съмнения имам в падишаха наш. Той е с празна кратуна и все някой трябва да му подсказва нещо, да го уверява и убеждава, въобще с фунийка да му налива в главата.
Ponky, подкрепям всяка казана от теб дума. Това с храненето на кака с шоколад ми дойде в повече и то пред Сейран. Ама направо да й го беше сдъвкал и уста в уста! Добре, че се оказа алергична!

# 477
Еми, Феро сега да хваща Сейро за ръката и да я води долу, те като видят да се сещат пък 😁 какво да се обяснява.

# 478
Да е жива и здрава Гюлгюн, че не ги прекъсна. Махам й всички черни точки, които й бях сложила. 😄

# 479
Огън са 😍😍😍
Ние хубаво чухме отговора на Сейран, ама не видяхме Ферит какво ще направи. Тя, че е пич, пич е, аз съмнения имам в падишаха наш. Той е с празна кратуна и все някой трябва да му подсказва нещо, да го уверява и убеждава, въобще с фунийка да му налива в главата.
Ponky, подкрепям всяка казана от теб дума. Това с храненето на кака с шоколад ми дойде в повече и то пред Сейран. Ама направо да й го беше сдъвкал и уста в уста! Добре, че се оказа алергична!
Фи,обеща ни вопъл ни стон за Феро.Сейро безумно го обича,така чеее и ние го обичаме.

Общи условия

Активация на акаунт