Отговори
# 705
Малко за разведряване в неделния ден, ах Рамо импровизатор си голям "нема проблема" Joy

https://x.com/ForeverAfRam/status/1852423699934392367?t=UXbeFxlr … eEycnSzOto7Q&s=19

Съпоставката на тези сцени е убийствена, къде бяхме къде стигнахме... Най-накрая Сейро успя да изрече чувствата си на глас, велика сцена.

https://x.com/JAY_ZD2911/status/1853020097301950646?t=1xIivdopLr0GKjMoYLQPaQ&s=19

# 706
Забелязвате ли, че Сейран вече няколко дни е в стаята на Ферит, но нито един път не стана дума за хапчетата?
Какво стана с тях?

# 707
Забелязвате ли, че Сейран вече няколко дни е в стаята на Ферит, но нито един път не стана дума за хапчетата?
Какво стана с тях?
Ами то не стана дума и за портрета под картината,а хапчетата са в къщата на кака.

# 708
Първия път, когато ни показаха, че са имали интимност в стаята на Ферит, кака се върна, за да му даде хапче. Значи и в имението ги има. А в нейната къща, Ферит ходеше тайно и рядко. В стаята му хапчетата бяха на нощното шкафче, сега къде са?

Много ми се иска портрета да го види кака. Представете си кака отива да дири сметка на Сейран след разваляне на годежа и удари по стената или картината и тя падне. На кака ченето също ще падне. Представяте ли си колко изумена ще бъде, като физиономията на Пелин, когато й казаха в болницата, че Ферит знае, че детето не е негово (ако не бъркам повода за отворената рибешка уста).

В Х видях кадри с телефона на Синан (не ги бях видяла в серията), които бяха преди 73 еп. Как се е сдобил с тях? Май много отдавна се подготвя раздялата им. Или е грешка на режисьора, както с чека.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:01 от ani.zaiche

# 709
Добро утро, мацки Grinning

Фи, Юнус Емре e един от най-важните поети в старата турска литература, живял през 13 в., суфист... Наистина ми е трудно да превеждам такъв класик. Първото стихче дава престава, според мен, за какво става въпрос - погледни какво ми стори любовта. В стиховете на суфистите любимата всъщност е Бог (Аллах), пътят е пътят на просветлението и достигане до Бог, сливане с него. И в това стихотворение поетът изразява чувствата си по този път.
Рени, толково обичам да чета кратките ти и много редки отклонения за турската литература, които правиш. Това, разбира се, ги прави още по- скъпоценни. Моите познания върху историята на турската литература, периодицазията и ярките представителите на всеки период са нищожни. Имам малко по- добър поглед върху съвременната им литература, но пак се ограничава до автори, издавани у нас.
 Събуди любопитството ми за този поет и с изненада установих, че е превеждан на български. Годината му на издаване ми подсказа, че по това време вече бях спряла да следя какво се случва на книжния пазар у нас. При следващото ми прибиране ще го потърся.
Безкрайно ти благодаря! Heart
P.S. В един стих се казва: "Нещастен съм като Юнус". Аз реших, че става въпрос за пророк Юнус (сура 10 в Корана), познат в Библията като Йона и моят фокус беше насочен в тази посока, т.е. за възкресението. Сега се разколебах. Според теб за кой Юнус иде реч? Пророкът или авторът?

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 14:22 от Fi79

# 710
Ето ги красавицата и красавецът! 🤍

# 711
Aууу, ама пишат, че и кака му там. Аман.

# 712
От Ураз

Стига де! Аман от тая 🤪

https://x.com/elma_u7/status/1853051564094607771?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 713

Да и Ферит още има пръстен на пръста си

# 714
  • София
Направо откачих като видях пръстена, сега колко серии ще й гледаме драмите на тая още. Да им пада рейтингът, заслужават си го от продукцията!

# 715
# 716
Направо откачих като видях пръстена, сега колко серии ще й гледаме драмите на тая още. Да им пада рейтингът, заслужават си го от продукцията!

Лошото е че може да си помислят,че рейтинга е паднал заради СейФер и да пишат повече сцени на Пакил и Мерт, но не мисля че ще ги оженят няма да рискуват да им падне още повече

# 717
Ферит щом не е казал, дано Сейран да си тръгне, както и сама каза, така не може. А Ферит да го оженят вече.

# 718
Тъкмо се стабилизира психическото ми състояние и айдаааа 🤦‍♀️🤦‍♀️🤕🤕😡😡.. Ферит с пръстен и Пакил на снимки в хана...
Е аман вече 🤮🤮🤮🤮🤮
И комата не ми помага....
Да ги женят тогава...10 епизода ще ги чакам сега да ги разделят с Ферит...🤢🤢🤢

# 719
Ферит щом не е казал, дано Сейран да си тръгне, както и сама каза, така не може. А Ферит да го оженят вече.

Щом вчера са снимали до късно, едва ли си е тръгнала. Аз имам теория че може би Синан е направил нещо и Ферит се е занимавал с него и не е имал време да и бие шута

Общи условия

Активация на акаунт