За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 20 162
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Ето го моят к-любимец. Много ми е симпатичен.

Скрит текст:
Тадааа: Trumpet

# 31
victoria vassileva 🤗
Това истински торти ли са? Съвсем истински, които могат да се хапнат?

yopen, честно казано не мисля, че Tom Yum Goong се различава много от Ong Bak. Идеята е една и съща - лошите да получат наказанието си колкото може по-болезнено. Поне всеки е наясно, че не трябва да се крадат слонове в Тайланд. Филмът е известен с онази сцена към финала, която са снимали на веднъж и без прекъсване.Знаеш за какво говоря. Харесвам подобни филми когато ми трябва бърза и лесна емоция.

bb6
Цитат
"Най-привлекателното момче на всички времена" JoyJoy кой ги пише тия ...не е виждал Джеф!
Това е, защото Джеф е извън всякакви класации за простосмъртни. 🤣🤣🤣

ElzaFB
Цитат
Оттам пък фенките започнали да мрънкат, че са много напомпани, сега това е най-новият боди шейминг в Китай.,
Какво означава напомпени в изречението? Половинката я няма да обясни, а Гугъл ми показва гуми.Знам, че е за гуми.

🥰
Да, разбирам и за мен е съвършен.

# 32
  • София
Grinning Tuon, прекалено много мускули направени във фитнеса.

Вече нямам търпение да свърши Kill Me Love Me. Последните серии са ми доста скучни, дори спря да ми пука особено щастлив край ли ще има или китайски. Сцените стават съвсем съшити. Реално не се точи бавно историята, но пък дадена арка от началото до кулминацията отнема 5 минути...

За пример:

Скрит текст:
ТОЙ се връща като губернатор там, където са го обвинили в масови убийства. Хората започват да го замерят с камъни, ТЯ говори с тях, че ТОЙ е добър и не е виновен за убийствата, ТЕ го приемат след като ЕДИН от местните го кара да дялка в камък, правят паметник на загиналите и местните решават да почетат и армията му, която всъщност е помогнала едно време, а не ги е избила.

Това в рамките на от половин до един епизод. Трябваше да е патетично цялото, но изглеждаше толкова претупано.

# 33
  • пустинен пъпеш
Покрай споменаването на Lee Seung Gi и защото последните две години няма нов сериал с него  се зачетох в коментарите в MDL и се натъкнах на следното твърдение:,,Странно как Lee Seung Gi е потомък на клана Yi от Jeonju, който е кланът, управлявал династията Joseon в Корея. А съпругата му Лий Да Ин е потомък на клана Hwanggan Kyeon, което я прави потомък на Gyeon Hwon, който е първият крал на кралството Hubaekje по време на по-късните три кралства на Корея".Пишат също,че в момента не е харесван от корейската публика заради компрометирания в сферата на финансите  доведен баща на жена му,което е изключително жалко,защото той е чудесен актьор ,а и доста интересен човек със собствен чар(гледах го и в няколко риалити шоу,имам тази слабост,когато ме заинтригува личността на даден актьор,за да си изградя по-цялостна представа за него),въпреки че не е писан красавец.
Между другото ноември ли щяха да излъчват реалитито с Ча във Финландия?
П.п.Щастие е ,когато големите премеждия се превръщат в победа.

# 34
victoria vassileva 🤗
Кой да ти каже. В Токио до Асакуса има цял район, (в съседство с този, в който предлагат урни и погребални атрибути) където можете да си поръчате модели на всякакви храни. После ги слагат във витрини пред ресторантите, за да се ориентирате какво се очаква да получите. Снимката не съм правила аз, но не изключвам да са само заради картинката, която е много красива. По интересно е друго правило в Япония, което е много маркетингово - на опаковката трябва да представят продукта в естествения му размер. Намирам го за много полезно.
За филми- напоследък гледам само такива, които излизат седмично и понякога забравям какво съм загледала- в момента ми идва наум този римейк за момичетата, които продават стоки за възрастни. Приятен е, но много предвидим.
Хубав слънчев ден!

# 35
victoria vassileva, благодаря.
Попитах, защото АИ-то става все по-добро и понякога се чудя дали е истинско или не.

ElzaFB, Kill Me Love Me го приключих.Стана ми скучно и започнах да превъртам и се оказа, че превъртам много повече от колкото да гледам.
Ако го изгледаш пиши за финала.

# 36
  • вятърничава
По интересно е друго правило в Япония, което е много маркетингово - на опаковката трябва да представят продукта в естествения му размер.
Това не го разбрах, какво означава?

# 37
Продуктът трябва да изглежда като на снимката. Вярно с оригинала.
Обаче не по този начин 🤣

# 38
  • София
Другото за Япония е, че на опаковките на соковете може да има има снимка на разрязан, истински плод само ако съдържанието е 100% плод. Ако е от 95% до 5% може да е само снимка на цял плод, под 5% може да е само  рисунка. Grinning

Tuon, ще пиша, засилила съм се да го изгледам, остават май 4 епизода. На мен ми беше интересно до към 23ти еп. Не, че не го гледах на превъртане (или по-скоро на бърза скорост и с превъртане на песните), но аз и нямам сериал, който да не превъртам - дори любимите ми.

Sad В началото имаше потенциал да ми хареса повече от The Double за тази година, но го загуби. Засега надеждите ми са в Fangs Of Fortune, иначе 24-та ще я пиша слаба при мен за сериали.

# 39
Ако ви е интересно за опаковките в Япония
https://www.youtube.com/watch?v=5GqtOpUgfqQ

# 40
Браво на японците!
Като заговорихте за тези опаковки, се сетих за едно много смешно и глупаво оплакване на страницата на едни български бисквити с мармалад
Скрит текст:
(от типа Насладки, Яна и т.н.) - някой ги псуваше и твърдеше, че е измамен, защото си мислел, че бисквитите (тип дребни сладки), са големи колкото навити палачинки. Joy  Ако бяхме като японците, този човек нямаше да има повод да си развихри въображението.

Аз харесвам слаби хора, но не харесвам прекалено слаби хора.Изглеждат ми болнави. Имах една приятелка - 170 см, в един момент беше 45 кг - виждаха й се ребрата и нямаше абсолютно никакво месо по нея. Категорично не ми харесваше това (но тя се поправи с времето). И Кейт Мос не ми харесва (поне каквато беше в пиковите си години).

# 41
victoria vassileva 🤗

Категорично не са истински, правени с изкуствен интелект, но пък са готини картички Simple Smile

За Kill me Love me - и на мен нещо ми стана скучно последните серии, загубиха инерцията, но ще си го догледам като съм започнала. Май днес ще пуснат последните 5 серии. Имам някаква надежда за ХЕ, но не съвсем Simple Smile
Скрит текст:

Иначе имам останала една серия на The Rise of Ning, но нещо не мога да се наканя да го завърша, и тук ми доскуча.

Смятам да подхвана Fangs of Fortune и излизащите на 1 ноември The Story of Pearl Girl и Love Game in Eastern Fantasy. Нещо съм на китайска вълна напоследък, необичайно за мен Simple Smile

Относно килограмите на актьорите - най-силно впечатление ми направи Ding Yu Xi в Melody of Golden Age. Винаги ми е изглеждал голям дечко с това бебешко лице и кльощава фигура, но в Мелодията направо не можах да го позная. С всичките катове дрехи си изглеждаше направо едър и мускулест, а в лице един такъв възмъжал. Всъщност ми хареса много повече, въпреки че и аз предпочитам по-слабите фигури.

# 42
  • София
Vanillа, гледам, че са пуснали само 27-ми еп. Вчера по това време вече имах два в YOUKU. Дано не го провлачат. Интересното е, че финалът, за който бях чела, излезе като трейлър на 28-ми еп, а в MDL го пишат 32 епизода. Мързи ме да ровя честно казано колко са в действителност.

The Story of Pearl Girl и аз го чакам.

За килограмите щях да пиша и все се отнасям - аз не ги следя особено, защото 50 кг мускул и поддържано тяло са много по-различни от 50 кг тлъстини или от 50 кг слабо, но отпуснато тяло.

Типът мъже, който ми харесва в реалния живот няма нищо общо с типа, който ми харесва на екран - нямам логично обяснение. В реалния живот никога не бих се загледала по китайските актьори. Grinning В Китай най-много се заглеждах по едри и високи мъже, мисля, че бяха от Монголия по-скоро. Тези, които приличаха на актьорите, макар и високи, наживо ми идваха слаби и върлинести като телосложение за моя вкус. Отделно, че аз съм висока, харесвам високи мъже, но високи за мен - минималното ми е 1.85м. Специално в северен Китай са високи, но като гледам актьорите - на екран мога да точа лиги по тях, но наживо ще са ниски.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 11:48 от ElzaFB

# 43
Vanillа, гледам, че са пуснали само 27-ми еп. Вчера по това време вече имах два в YOUKU. Дано не го провлачат. Интересното е, че финалът, за който бях чела, излезе като трейлър на 28-ми еп, а в MDL го пишат 32 епизода. Мързи ме да ровя честно казано колко са в действителност.

32 епизода са, уж в 11.50 часа наше време ще пуснат последните 5, но може и да са спекулации.

# 44
  • София
Охооо, Vanilla, наистина ги пуснаха, но с допълнителен пакет. Значи днес ще го догледам.

Общи условия

Активация на акаунт