За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 369
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Като сте отворили темата за ресторанти - хубав китайски ресторант в София можете ли да препоръчате.  Знам, че има много - но попадам на бг интерпретации, сякаш.
Момичета и момчета Simple Smile Един въпрос имам, някой ако може да помогне с идея - има ли в София хубав корейски  ресторант, по възможност такъв, в който се пече месото на масата?

# 317
  • София
Като сте отворили темата за ресторанти - хубав китайски ресторант в София можете ли да препоръчате.  Знам, че има много - но попадам на бг интерпретации, сякаш.

Този го хвалят ( и китайци ходели там): Мън Фу Юен
Лятото откриха ресторант за бърз хотпот в Ст Град, но още не съм ходила. Не съм виждала и публикации за него, дано не са го затворили, но е това: XIAN WEI HOT POT.

Чувала съм, че на запад в китайските ресторанти си имат отделно меню за тях си, което си е с типичните вкусове, а не с местните за страната. При нас не знам дали имат подобни.

# 318
Чувала съм, че на запад в китайските ресторанти си имат отделно меню за тях си, което си е с типичните вкусове, а не с местните за страната.
Да, има нещо такова. Макар, че в повечето ресторанти в Сохото и не само там, няма отделно меню, просто казват на сервитьора какво точно искат и им го приготвят.

# 319
Още малко литкане
https://www.facebook.com/reel/588019173764257
Този актьор Luo Yunxi като проследих колко пъти се и потрошавал- добре, че е по-лекичък.
https://www.youtube.com/watch?v=qfiexy0ZymA

Да попитам пак- вероятно Моарейн знае- какво си е променила Луси?
Аз не намирам разлика, освен, че на едно място твърдят, че е 35 кг?

https://www.youtube.com/watch?v=_4wsa4kkpNg

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 22:01 от victoria vassileva

# 320
  • вятърничава

# 321
Четох една интересна статия за косите на мъжете в Корея. Нали знаете как  все се подиграват как в Северна Корея имат одобрени прически и за жени и за мъже. Оказва се обаче, че за това може би има причина- ако не се подстриже добре, косата на корееца ще стърчи настрани при бакембардите, които те може би нямат. Заради това трябва бръснар, който е специално добре обучен.

# 322
  • Русе
victoria vassileva, интересна информация поднасяш!
Значи, освен пластичните хирурзи, май трябва да изпращаме в Ю.Корея фризьори и бръснари. За целия си съзнателен живот , излизайки от фризьор, не съм плакала около 5 пъти. Не, че ще се случи, но е хубаво да си помечтая как на първо място може да е желанието на клиента, а не как да му взема парите...Rolling Eyes

# 323
Аз никога не съм разбирала защо се подиграват на севернокорейците, че имат 3-4 мъжки прически. В България 90% от мъжете носят не повече от 3 прически. Има и някои с дълга коса (но това не се брои за прическа - просто си пускаш косата да израсте), както и такива, които изглеждат странно (те са единици - не помня кога за последно съм виждала мъж с ексцентрична коса наживо).

А на мен повечето артистични прически на мъжете от сериалите просто ми изглеждат като женски прически. Не че са лоши.

# 324
Тайни на филмопроизводството
https://www.facebook.com/share/r/1XUXqP6Qdc/

# 325
  • Русе
Някой започна ли да гледа "Когато телефонът звънне"/When the pfone rings?
Няма да питам за филма ( там имам 100 въпроса), търся мнение за визията на ГГ- СаОн/ Ю Йон Сок. Лицето му е една неподвижна маска, само едни горящи очи и мърдащи устни, сякаш са му инжектирали Ботокс и не смее да спука някое възелче. Да, сякаш много е отслабнал, а може и да ми се струва. Всичко може да се дължи на ролята му.

# 326
yopen, в другите два сезона д-р Ким и екипът на болницата остават почти същите, но двамата главни са други. Пробвай втори сезон пък, ако не ти хареса винаги можеш да го зарежеш.
Пробвах го и втори сезон и наистина ми хареса. Стилът е същият , като при първият сезон, но героите са ми доста по-адекватни като поведение. Учителят Ким тук не е толкова социално дистанциран и идиотското му поведение е сведено до минимум(за жалост в 3-ти сезон пак си е идиот, поне в първите 3 серии които изгледах). Тук момъкът хирург се държи като истински мъж, за разлика от другия/лицемера в първи сезон. С две думи ми допадна като персонаж. Момата не ми е неприятна като поведение(поне не много:) ) . Ежедневните инциденти са ми по-интересни. Абе хареса ми Simple Smile

# 327
  • пак на Рив Гош
Joy Joy Joy
Уби всичко детско в мен Joy

Уин, аз гледам When the Phone Rings (оставаше и да не го гледам Joy). Според мен безиразността на Ю Йон Сок е от ролята, нали се води, че е говорител на Президента, пък и с опит в преговарянето за заложници, та не би трябвало да показва много емоции.
На промоционалното видео си изглежда нормално: https://www.instagram.com/reel/DCxtyidyGFM/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
bb6, не знам дали го започна, но засега няма нищо общо с The Interest of Love, къде-къде ми е по-интересен... и е по-динамичен Joy .

Хвърлих око и на първия епизод на Love Your Enemy (2024), понеже сюжетът е от "моите". Изглежда лек и забавен, малко от типа на Love Next Door. Засега ще го следя.

# 328
  • вятърничава
Оф, нямате милост! Вие и онези дето правят и пускат на конвейр.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:10 от bb6

# 329
  • Русе

Стана тя, каквато стана! Simple Smile След излизането на "Телефонът" отново се заговорило тези двамата дали имат роднинска връзка...Flushed Rolling Eyes Thinking Anguished Ю Йон Сок и SEHUN.

Общи условия

Активация на акаунт