За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 21 357
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
  • пак на Рив Гош
Да ходя аз да търся танца в еп.9, прехвърлях напред-назад и нищо!
Роца, да ти честитя ли  първи сняг?
Посипвам си главата с пепел и отивам да се срамувам в ъгъла Flushed! Танцът е на 51вата минута от 8ми епизод, не в 9ти. Понеже ги гледах един след друг, съм объркала двата щата Grinning. Търсих в Ютуб да пусна клипче, ама не намерих.
За извинение поднасям:

И да, вчера имахме първи сняг, даже се и задържа цял ден Joy

Вики, скривам морския планктон, да не загрозява гледката Grinning.

# 301
  • пустинен пъпеш
В последно време в почти всеки сериал или филм се появява Jo Han Chul, страх ме е да отворя хладилника. Но,кво пък - той е приятен събеседник, има хубав глас.
Всички сериали,които гледам в момента ме радват с музиката, саундтрака, ОКТ-то.
Когато за пръв път  чух гласа на Jo Han Chul,направо се стреснах колко плътен и внушителен е.
Кои са тези сериали,поне музиката им да чуя,че съм много подвластна на  магията на звуковите композиции,а азиатците имат чудесни попадения според мен.

# 302
То, танц ли бе да го опишеш newsm68, особено като се загащи до подмишниците Joy, но и физиономият на И Ел беше.... Crazy.

Сетих за един друг подобен момент... Пак Ши Ху в Cheongdamdong Alice

# 303
  • София
Grinning О, вижте сега, днес съм толкова щастлива, защото китайците махнаха визите за нас, че ще досадя с видео на една от песните на Xiao Zhan (въпреки че не ми е от най-любимите песни от албума му).

И междувременно се оказа, че Fangs Of Fortune имали и специален епизод, в който решиха, че няма съвсем да убиват главните. Много ме радват китайците като за край оставят "последното парченце от душата" някъде по света.

# 304
  • Русе
Имам питане:
някой изгледа ли "Перленото момиче"? Гледах го с руски автоматичен превод и може нещо да не съм разбрала. Разкриха кой е Главатаря на Черните бандити ( то си личеше, че не му е чиста работата), не разбрах Принца и другия главен каква присъда получиха.( и дали)..Някак си отделиха времето на повече от половин сериал на последните радостни мигове на двамата ГГ, но за останалото излезе като "пата-кюта, хайде, да го приключваме". Не, че исках да видя агонията на ГГ, но като че ли някой три с гумичка от сценария, мое усещане.
Не ми стана ясно и за Главатаря на ЧБ, знаейки кой е оцелялото момче, защо му беше нужно да е приятел с него толкова години?
Изобщо последният епизод сякаш бе писан от друг човек, на коляно, на листчета...и някой е забравил някои от тях в чекмеджетата... За играта няма да говоря, лично аз съм доволна от артистите!
Сега се прехвърлям да чакам "Телефонът да ми звънне" и най-после да видя едно любимо лице - Ю! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 305
  • вятърничава
Роца, извинението прието с удоволствие!Как да не го приема,като толкова мъже ми се извиняват Hug
И аз имам един любим "танц" на батко му Jang Hyuk,но вече съм го пускала няколко пъти.

Mr. Plankton и специално за теб изрязох партньорката му Innocent

rududu, това са в тон със сценария на сериалите. И често не са азиатски.
 Mr. Plankton

Скрит текст:

Tokyo Love Story (2020)

Скрит текст:

# 306
Да познавате тенденциите и да не се излагаме:

https://www.facebook.com/share/r/15csNgR6QS/

Уроци по летене-
не изглежда така романтично

https://www.facebook.com/share/r/15PXvoa3pW/
https://www.facebook.com/share/r/1CtW5pyDJC/
смешно
https://www.facebook.com/share/r/1DWTXReT3z/

Гучи
https://www.facebook.com/share/r/18uDcK7GhP/

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 10:47 от victoria vassileva

# 307
  • България
Имам питане:
някой изгледа ли "Перленото момиче"
Скрит текст:
? Гледах го с руски автоматичен превод и може нещо да не съм разбрала. Разкриха кой е Главатаря на Черните бандити ( то си личеше, че не му е чиста работата), не разбрах Принца и другия главен каква присъда получиха.( и дали)..Някак си отделиха времето на повече от половин сериал на последните радостни мигове на двамата ГГ, но за останалото излезе като "пата-кюта, хайде, да го приключваме". Не, че исках да видя агонията на ГГ, но като че ли някой три с гумичка от сценария, мое усещане.
Не ми стана ясно и за Главатаря на ЧБ, знаейки кой е оцелялото момче, защо му беше нужно да е приятел с него толкова години?
Изобщо последният епизод сякаш бе писан от друг човек, на коляно, на листчета...и някой е забравил някои от тях в чекмеджетата... За играта няма да говоря, лично аз съм доволна от артистите!
Сега се прехвърлям да чакам "Телефонът да ми звънне" и най-после да видя едно любимо лице - Ю! Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли линк?

# 308
# 309
Момичета и момчета Simple Smile Един въпрос имам, някой ако може да помогне с идея - има ли в София хубав корейски  ресторант, по възможност такъв, в който се пече месото на масата?

# 310
  • България
Чаках да прочета за финала.
Няма да гледам.

# 311
  • София
Момичета и момчета Simple Smile Един въпрос имам, някой ако може да помогне с идея - има ли в София хубав корейски  ресторант, по възможност такъв, в който се пече месото на масата?

"Юн", на ул. "Елемаг".

# 312
  • България
Красавецът ми днес е от Love Game in Eastern Fantasy (2024).

И една от песните към сериала.
Върви при по-важни моменти.

# 313
  • пустинен пъпеш
Случайно попаднах на  филма April Snow (2005)със Сончето и Bae Yong Joon(по време на заснемането най-високо платеният корейски актьор,същевременно основател и председател на мениджърската агенция KeyEast).Хубав,затрогващ,тъжен филм.Почти камерен ,бавно протичащ поради ситуацията,в която се озовават главните герои,изпълнен с множество деликатни действия и фини нюанси в преживяванията на главните.Филм ,изпълнен с детайли.Като незапалената цигара,докато гг-ня задрямва в колата на гг,изпълнената с разбиране и съчувствие негова подкрепа,докато спира на пътя и я изчаква да изплаче мъката и потреса си.Грижите на всеки от тях за прикованите към болничните легла техни съпруг/съпруга.Нравствената сила на измамения съпруг да направи поклон до земята на погребението на другия.Нежеланието да пита дошлата в съзнание негова жена за измяната й и излизането му в коридора на болницата,докато тя плаче с глас при вестта за случилото се с другия.Той обича зимата,а тя -пролетта,в края на филма завалява сняг през април при това доста обилен,следва телефонно позвъняване и двамата се отправят на път.Прочетох,че имало и режисьорска версия с по-уточняващ финал.
Въпреки постоянно прокрадващата се тъга,филмът увлича и го изгледах почти неусетно.

# 314
  • пак на Рив Гош
Змейче, една приятелка тези дни ми пусна снимки от този - https://www.sierecloud.com/menu/9d3pi9xa68ysahujmgwl3ckwq7nh45si … e8wm6099l3csqmp7s
Беше доволна, но те май нямат барбекю.

Общи условия

Активация на акаунт