За любителите на корейски и китайски сериали - Тема 13

• 20 222
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
Вики, сюжетът на Thank You предполага много драма и си я има, но в крайна сметка наред с нея върви дозата оптимизъм, човечност и доброта.
Стахотна игра на всички.

# 706
На това видео трябва да се сложи надпис :"Не опитвайте това у дома" и "Нито едно животно не е пострадало при заснемането на кадъра."
https://www.facebook.com/share/r/1DsLccbh5U/
И голямато "бебе" Дилън Унг на награждаването
https://www.facebook.com/share/r/19j6hYEWmD/

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 18:44 от victoria vassileva

# 707
  • Русе
На два дюшека Ю съвсем "грижовно" си се хвърляше с партньорката, докато не се хареса на режисьора. Joy
А каква е наградата на Дилан Уанг?

# 708
# 709
  • вятърничава
Защо е бебе и защо си взе сам наградата, а не му я връчва нЕкой?

# 710
Защо сам си взима наградата не знам- може да лансират роботи или изкуствен интелект- напоследък китайците спечелиха няколко забележителни награди. А "бебе" си го наричам аз, защото си е дечко- виж как потърси подкрепата на Лу Сиан на предишното видео. Други го наричат "драма куин", но за мен си е дечко.

# 711
  • София
Защо сам си взима наградата не знам- може да лансират роботи или изкуствен интелект- напоследък китайците спечелиха няколко забележителни награди. А "бебе" си го наричам аз, защото си е дечко- виж как потърси подкрепата на Лу Сиан на предишното видео. Други го наричат "драма куин", но за мен си е дечко.

Дечко си е, той си е малък - на 26 мъжете хич не са пораснали. Но пък на мен ми харесва какъв е дечко и как се радва на някакви моменти точно като дете (няма да забравя как скачаше, че се е видял с Леброн Джеймс и си е взел автограф от него).

# 712
Според китайския лунен календар началото на 2025 г. бележи края на год. на дракона и началото на год. на змията. За да отпразнува, съоснователят на студио Гибли Хаяо Миязаки пусна ново произведение на изкуството, включващо змиевидна рисунка от японската митология.

А това е дракона от миналата год.
Скрит текст:
Toва са така наречените nengajo  (новогодишни картички), които японците изпращат на приятели, близки и хора, с които може да са работели през изминалата год.

# 713
Едно палто, което спечели адмирациите ми:

# 714
Здравейте, приятели! Two Hearts

Чак сега успях да вляза при вас, защото първата седмица на новата година ми беше просто невероятно забързана и напрегната. Сигурно всички сте минали през новогодишните ангажименти и всичко, което обикновено се натрупва след празниците - работа, семейни задължения… Така че сега, макар и с малко закъснение, ви честитя новата година! Пожелавам ви много здраве, радост, успехи и куп приятни моменти през 2025! Нека тази година бъде по-добра от предишната и да ни донесе само хубави изненади и проекти!

Ако има именници днес, нека са честити. Пожелавам им безброй усмивки и щастие! Нека името им носи само положителна енергия и късмет през цялата година! Blush

Между другото, много се радвам, че моите филмови предложения са допаднали на някои от вас! Това ме кара да се чувствам супер щастлива, защото винаги е приятно да споделиш нещо, което да се хареса и на друг. Засега обаче не съм започнала да гледам нищо ново, защото все още имам да доглеждам последните два епизода на When the Phone Rings. Тези дни се чувствах доста пренатоварена, честно казано, и нямах време да се отпусна с нещо ново. Но съм си обещала да си наваксам епизодите (само да си поема малко въздух) Sweat Smile

Иначе смятам да погледна The Queen Who Crowns (четох ѝ резюмето в MDL и ми се стори, че ще е интересна драма). Не знам кога точно ще ѝ дойде редът, но със сигурност ще я видя. Ще се радвам, ако някой я започне, да сподели мнение Hug

# 715
  • пустинен пъпеш
Освен че  вторият клип в пост 704 на bb6 показва,че Ю е кавалер и извън екрана, по мое мнение колежката му се чувства обградена от вниманието и симпатията му и с лекота се поглезва,докато е с него.

# 716
Минчо и звездите - When the Stars Gossip
Eпизод 1
Още докато бяха в совалката ме изнерви. Знам, знам, че това не е нужно да бъде 1 към 1 с действителността, но все пак капитана на совалката не е нужно да бъде представян като идиот,а Мими като двойно по-голям идиот. 😠После …Не в този ред, но почти - смърт на работното място, погребение, богати корейци в кола си говорят, бедни корейци в хапват и тук се усетих, че това няма да е толкова космически сериал колкото си мислех. 🥺
Мисля, че Минчо по бански щеше да е най-добрата гледка, но те дори не го показаха. Нетфликс, върнете ми парите.
 Ще дам шанс и на 2 епизод, но не съм много впечатлена.

# 717
  • вятърничава
Я се върни на The Pork Cutlets Stuck Out Tongue Winking Eye

# 718
Най-после нашият  кифльо ще ни покаже актьорските си таланти в The Murky Stream/днес по Дисни +/ , стига само кифленски снимки за различни брандове GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Започнах и The Queen Who Crowns и след 2 те изгледани серии още  мисля харесва ли ми или не ми харесва Thinking

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 16:27 от Danifin1

# 719
  • пак на Рив Гош
За да отпразнува, съоснователят на студио Гибли Хаяо Миязаки пусна ново произведение на изкуството, включващо змиевидна рисунка от японската митология.
---------------------------------------
Toва са така наречените nengajo  (новогодишни картички), които японците изпращат на приятели, близки и хора, с които може да са работели през изминалата год.
Да е жив и здрав и още много години да рисува nengajo Heart Eyes

Дани, той не е кифльо, той е кроасан Joy! Мерси за напомнянето, ще го проверя довечера дали го има в Дисни+ за нашия район!

Започнах и The Queen Who Crowns и след 2 те изгледани серии още  мисля харесва ли ми или не ми харесва Thinking
Оф, аз съм така с Check-In Hаnyang, ама вече 6 епизода Joy. Все си мисля, че е детската версия на "Скандала в Сонгкюнкуан" и се чудя дали да продължавам и все си казвам "айде, ще му дам още един епизод шанс".

Любимият Ю е обявил "мистериозно" фен-турне в близките дни и месеци - https://www.soompi.com/article/1714284wpp/yoo-yeon-seok-announce … the-secret-code-y
И сега какво, ще трябва да купувам билети до Хонг-Конг или Тайпе ли (понеже, предполагам, до Сеул вече няма билети) Joy?! Не вземе да дойде до Париж, като нормален човек! Joy

Общи условия

Активация на акаунт