Разрешено ли е пушенето в ресторантите и кафенетата?

• 4 368
  • 80
  •   1
Отговори
# 75
Оказва се, че в Париж и Милано е пълно с отоплени аквариуми, в които се пуши.Не знам и там ли ресторантьорското лоби е много силно, но това е факт.За нежелаещите да дишат тази отрова си има отделно помещение, също както е в Б-я. Simple Smile Освен това в двата града хората пушат и по улиците, и мъже, и елегантно облечени жени.Та да не се правим, че ''само'' у нас е различно.Ние ще продължим да се тровим само с изгорелите газове на улицата.От това няма спасение, няма и да има.За съжаление.
Чак пък факт? Не съм виждала в Милано или другаде в Италия аквариум, в който се пуши. Вие къде точно ги видяхте?

# 76
Ние ще продължим да се тровим само с изгорелите газове на улицата.От това няма спасение, няма и да има.За съжаление.
Между другото въздухът в София последните две-три седмици е отвратителен. Азотен диоксид ли е, какво е, не знам, ама не се диша под този похлупак, дето е скрил слънцето.

# 77
  • Melmak
В аквариумите в Милано не се пуши. Има такива едни аквариуми, обаче цигари не. Това, че пушат на улицата какво общо има с пушенето вътре?

# 78
Общото е претенциите на някои никъде да не се пуши, защото някой на улицата им изгорил ръка, дреха и какви ли не ужасии.Човек ще каже, че наистина софийският въздух е с това качество, защото всички димят и умишлено навън и вътре по заведенията.Не, че не бях свидетел цигани да палят цигари в автобус.Дали някой им направи забележка? Smiling Imp
Наистина е отвратилен  въздуха в София напоследък, НО никой не слиза от колите!Нон стоп трафик цял ден, не в пиков час.Нищо, нека не се диша, нали изхвърлят газовете на открито. Wink

# 79
  • София
Въздухът в София не се дължи само на колите - мръсните улици, строежите, отоплението на дърва, въглища, да не говорим на гуми. Понеже живея в Надежда, там е ужасно от отполението на Модерно предградие.

А не видях някой тук да твърди, че не може да се пуши никъде, а по-скоро да се спазва закона и да не се пуши, вкл. електронни устройства, на закрито.

# 80
  • София
Пушач съм, но не обичам да пушат около мен по заведения.
Разрешават пушена на IQOS вътре, ел. цигари и т.н. Моята електронна дими много. Ние пушим навън.
Само в Събия се пуши навсякъде, без хотели (но не знам дали всички забраняват).

Общи условия

Активация на акаунт