Отговори
# 135
Лекичка от мен 😊

# 136
Пелин Акил и Джемре Гюмели. Двете се познават от първия сезон на Барбаросите където Джемре си партнира с Улаш Туна Астепе , а Пелин с Енгин Алтан Дюзятан. Джемре да напомня ,че беше физиотерапевт на Ферит в началото на втори сезон.

Чапкънския фрагман за Аржентина :

https://x.com/telefe/status/1854229765957558625

От 11-ти ноември от 17.45.

Лека нощ! Heart

# 137
Ето ги и номинациите златните пеперуди

При Мерт има и за Шахмаран, и за рекламно лице.

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 12:28 от Miraland

# 138
Озет

Животът на Сейран и Ферит под един покрив започва да дразни всички, а Сейран, която открито се противопоставя на Ферит, се бори с последствията от решението си. Дияр, която не се страхува да се бори за Ферит, в крайна сметка решава да се срещне със Сейран. Ифакат се готви да се наслади на внимателно обмисления си план, но неочакван ход на Бетюл шокира всички. Абидин е решен този път да нарани всички и да измести онези, които са го лишили от мястото му. Гневът на Абидин води до конфликт между Суна и Сейран и една от сестрите ще трябва да се пожертва. Ферит, опитвайки се да устои на чувствата си към Сейран, си спомня тяхното бурно и страстно минало, което допълнително го убеждава в спокойната и стабилна връзка с Дияр. Сега Сейран е принудена да преодолее още по-големи препятствия и да се бори за любовта си към Ферит.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 139
Още снимки от епизода.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 15:22 от x BlackRose x the guardian team :)

# 140
Цитат
Ферит, опитвайки се да устои на чувствата си към Сейран, си спомня тяхното бурно и страстно минало, което допълнително го убеждава в спокойната и стабилна връзка с Дияр.

Омръзнало му е от викове, кръсяци и драми на момчето. Разбирам го!

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:20 от ·٠•Snejka•٠·

# 141
Докато не види портрета няма да има СейФер поне аз така мисля докато не стигнат до ситуация кой какво е изживял няма да се съберат. Трябва голямо избухване и разчистване на сметки защо и как. А това в хана не знам дали ще стане. Сейран това и е целта Ферит да крещи и говори както е правил винаги. Но не знам какво ще срещне пред себе си... Дали няма да дойде паралел ,че любовта не е достатъчна от нейната уста като беше?
Играта ще продължи пръстена е още на ръката му може би ако деди поиска Сейран да остане във вилата знае ,че няма кой да му каже - не.
А на него ще кажат ти с какво право се месиш и като какъв и стреля последните си патрони. Дори да вижда Сейран във всичките си огледала го е страх като малко пале това ми показаха и озет и два фрагмана като дете което ще се учи да ходи е в момента. Липсвал ми е Х защото прочетох някои мнения и анализи от профили които следя и мислят трезво. Като се сетя каква сцена беше написал Етхем на Айшегюл и Пойраз след две години раздяла и тя беше женена още за Чънар който не беше толкова голям мръсник като Синан нищо ,че беше откачалка с още по откачено семейство. И се чудя дали нещо такова няма ли да стане...
Новите сценаристи наистина не са толкова зле колкото беше Гюнгер.

Цитат
Ферит, опитвайки се да устои на чувствата си към Сейран, трудно си спомня тяхното бурно и страстно минало, което допълнително го убеждава в спокойната и стабилна връзка с Дияр.

Омръзнало му е от викове, кръсяци и драми на момчето. Разбирам го!

mood

# 142
Нормално е да търси спокойствие след толкова драма. Все повече се убеждавам, че комшиите си имат тяхното криворазбрано усещане за любовта. 😀

# 143
Забелязвам ,че нищо от 81 еп почти не съм пуснала..

НЕМА ПРОБЛЕМА!

# 144
Това с "Нема Проблема"- много се смях😆 Ама трябва и Йенге да сложиш😆

# 145
Стана голяма реплика ама Гюлчин беше толкова сладко пийнала ,че направо ме трошеше.
 Кой знае как са се смяли после.

Продължавааааам

# 146
Мерт в Лондон.
"📲 || Mert от instagram стори 🎶

📍London 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿"

# 147
Йони да разбирам ,че вече си на щрек?

Хайде на кафетоооо!

От сета зад кадър

И да продължа аз с 81 еп.

# 148