Отговори
# 150
Еми , Феми Heart

Хайде и още кафенце идва...

Новости от Пелин

# 151

Да сложа още веднъж линка за тези, които са пропуснали да гласуват:
Цитат
📌 AfRam, YalıÇapkını номинирани на наградите Pantene Golden Butterfly в различни категории

-Най-добра телевизионна двойка: #AfRam
-Най-добър актьор: #MertRamazanDemir
-Най-добра актриса: #AfraSaraçoğlu
-Най-добър телевизионен сериал: #YalıÇapkını

За да гласувате тук връзката
https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver

#PanteneAltınKelebekÖdülleri

# 152

Ново от Афра
Ехе това със седмиците го харесвам.

Не съм удома още

# 153
Цитат
  🚨 СТРАХОТНИ НОВИНИ

#MertRamazanDemir спечели номинация в категорията "Най-добър актьор на годината" в #YılınEnleriAnketi организиран от KızlarSoruyor за 9-ти път тази година 🔝🤩🎉

👉🏻🔗 Връзка за гласуване https://kizlarsoruyor.com/diziler-filmler/q23630816-dizilerin-al … n-krallari-burada

# 154
Рами расте Wink

Афра

# 155
Привет🌺

Диде, то и да съм нащрек, по клубовете трудно ще се засечем 😆

Не съм ровила, момичета. Но пускам Афра и се приготвям за Чапкъните🌺

# 156
Гюлгюн прати съобщение на ферит да излиза бързо от стаята всичко го чакали и той хукна като побъркан.
Аз какво казах бе? Какво казах аз?
Защо я пита бе момче? Защо? Какво ще правя сега?

Илияс се оплаква ,че Ферит закъснява така е направил и като идвали да искат Дияр.
Халис каза,че внука му знае кой да уважава и как да го прави.

Ферит се чудел какво да избере за дрехи от вълнение било.

Сейран се ядосва на всичко което стана Айшен дойде да каже ,че Ферит си е забравил телефона.

Халис се радва ,че Дияр е адвокат.  Иляс каза ,че е добра адвокатка ,но само нейните права не може да пази Ферит си играл с нея до сега.
Сейран дойде донесе телефона сега и остана на масата вземайки позволение от Халис и поканена от Дияр.

Суна казва ,че е говорила с Хатуч.Кязъм бил длъжен да си пази зетя и това което им пренадлежи.
Абидин казва ,че с пари и замазване на очите няма да се спасят. Вилата ще я вземем и всичко ще отмине и Халис ще се затрие без вилата.
Суна не иска да се изправя срещу сестра си
Кязъм иска да изгонят корхан на улицата. Вилата е важна за Халис.

Иляс е против брака им докато не се оправи всичко. Иляс казва ,че трябва да живеят другаде.
ферит отказва заради дядо си.
Иляс казва ,че това е последната му дума и Дияр е длъжна да приеме това защото са семейство ,но Иляс не се съгласява.
Халис казва ,че докато Сейран е тук не е правилно Дияр да бъде булка в този дом.Нито Ферит нито Сейран ще напуснат домът си. Ще хванем онзи убиец и до тогава само едно нещо ще направим ще чакаме до тогава.

К:Ти ли си голям или аз? Корхан замина ви виличка замина ако не седна аз където стоиш ти Халис...
Есмето се осъмни ,че нещо върти отново Кязъм. Но той казва ,че нищо не прави и набеди Абидин ,че искал вилата щял да изхвърли всички да му даде вилата само. Есме се тревожи ,че ще се настроят едни срещу други сестрите.
Хатуч дойде да съобщи ,че Суна иска вилата. Мисли ,че Кязъм е виновен затова и той отрича казва,че те го искат.Искат да ударят Халис по най-слабото му място.Тя казва ,че всичко е дело на Халис
Кязъм казва ,че не вярва и нямало нищо общо.Есме казва ,че Сейран няма да направи такова нещо и да даде вилата на Абидин.Есме е бременна не и дава да му прави кафе моли Хатуча.

Бетюл се кара с Ифакат затова ,че ще изтръгнат бебето от ръцете си в замяна на това ,че ще спаси майка и.
Тя иска бебето и да си тръгне.Ифакат казва ,че или майка и или бебето.Тази я засегна ,че няма дете и тръгна да посяга Ифакат я заплаши да не се отмята.

Гюлгюн каза ,че ги е видяла със Сейран.За малко Дияр щеше да види.
Наистина ли? Гюлгюн е възмутена от всичко.Ти си права ,но не е както мислиш.
Ако се повтори. Аз няма да направя лошо нещо на Дияр.Въпроса не ,че не те познавам това са чувства и човек се води по тях.
Гюлгюн казва ,че се обичат още той отрича. Няма да се промени нищо толкова лесно две години се хвани с някой и после да се промени.Аз ще се оженя за Дияр свърши със Сейран.
В това положение няма да ти казвам да бъдеш и с Дияр и за нея е зле.
Ферит казва ,че ще се ожени за Дияр и всеки живеел каквото трябвало.

Нямало нищо наполовина между тях и свършило.
Какво се опитваш да направиш? Искаш да ме боли ли?
Искам да спя само! Не викай! Какво искаш да чуеш?
Ти болен ли си? Какво искаш ти?
Всички искаш да се влюбят в теб да се избием ли в сметка на твоето его?
Няма такъв разговор.Забрави! Не мога! Не мога!
Де да не беше ме спасявал. Не смей да казваш това! Тогава защо ме объркаш с тези глупави въпроси?
Сейран ние трябва да приемем това което сме били и каквото сме станали и никога няма да си огтововим затова.Аз ще се оженя за Дияр и няма значение нито от моя въпрос нито за твоя отгвор.
Така ли?
Така.
Тогава ми пусни ръцете.

Бетюл е подписала документа Орхан е в шок. Бетюл има план срещу Ифакат затова ,че я накара да направи всичко това.

РЕКЛАМА!

# 157
# 158
# 159
Орхан и благодари и казва ,че я обичал много ,а тя решила да подпише да нямат разправий с Халис.
Ифакат ги видя : Тия кога така пак се оправиха я? Бетюл каза ,че е подписала документа и се готвят за женитба.
Ферит се чуди какво и има на Хатуч да не заради дядо му ,но отрече.
Ферит се чуди ,че Сейран ще закусва.
Сейран казва ,че била много глупава ,но така не била щастлива. Хатуч се чуди какво става. Ферит казва че отива да рисува в хана и казва да си рисувала в стаята. Да не го чакали щял да се види с Дияр. Тя казва ,че и тя щяла да ходи в хана. Другите казват да дойдела с него ,че е останала много затворена. Той каза ,че ще остане във вилата.Сейран каза ,че пак щяла да отиде. ;д Накрая се склони да идат двамата.

Абидин е ослепял от злоба към Халис.
- Въпреки ,че знае какво ми направиха и стои там тя да му мисли.

А:Само заради теб бих си осиновил куче заслужава да живее тук повече от теб Ифакат.
Абидин дойде да каже ,че иска вилата. Ако не искат да ги направи за посмешище с полицията и Сейран да избира тези или семейството си. Хатуч не знае какво да каже
Ифакат се чуди какво става заедно с Орхан.
Ф:Ела на себе си не ме подлудявай! Ти дойде да просиш вила ли от болен човек бе? Години наред ти вярвах бе..
Сейран се чуди какво правят уж семейство пази ли имало бременни и болни хора. Да дойдели на себе си... Суна подкрепи Сейран пред Абидин.
Ти излез батко Абидин! Аз ще говоря с кака.
Ти реши до утре изпразнете вилата.

Шефика казва да внимава с онзи манияк на Айше тя казва ,че проблема му е Сейран с нея работа нямал.

Сейран е ядосана на Суна ,че не се е противопоставила на Абидин.Суна казва ,че нямала избор Абидин се давил пред нея буквално. И без това направила много неща за нея.
Какво ви направих аз?Какъв е моя грях и вина? Ти нямаш вина ,но и аз нямам.Аз просто не искам да губя любимия си човек.Или ще дадеш вилата на Абидин или Халис Ага ще изгние в затвора.Умолявам те вземи правилно решение.

Ифакат пита какво мисли да прави.Сейран казва ,че ще намери път по този въпрос ,но Халис имал право да знаел. Кязъм се чуди какво защо ще отиват в хана вилата не стига ли.Ферит каза ,че ще вземат с тях и охраната.

Айшен видя Синан.

Ферит мрънка на Дияр какво щели да правят за брака им,Като видя Сейран и на любима заговори по телефона и в обич се обясни ;д

Айшен предлага помощ на Синан и ,че ще му докладва всичко да се събере със Сейран. Той я пита защо прави това. Тя казва ,че не харесва Сейран и мрази Суна ,че е взела любим човек.Той разбра ,че е бившата годеница на Абидин. Каза му ,че отиват в ателието.

Ферит продължава да се държи все едно нищо не е станало
Тя казва ,че я манипулирал и бягал при Дияр. Много ми е интересно какво ще правиш като намерят Синан.Как ще ме задържиш...
Кой е казал ,че мисля да те задържам?
Колкото искаш отричай не се хващам вече.

Ферит е ядосан  на Мемо ,че масата на Сейран е баш пред неговата. Сейран иска чай Ферит не иска.

Ти не искаш да оставаш насаме с мен нали? Какво общо има това? Тогава....Какво тогава? Какво правиш? Дай го! Дай го! На мен така ми е по доверено ключа е в мен ако имаш смелост да го вземеш да го видим. Няма да отворя вратата. Извикай ключар Мемо. Сейран каза , че много ще страда и плаче ако не говорила с Ферит той и бил обиден. Ферит се ядосва за него това били детинщини.
Ела Ферит! Говори! Не става!
Не искам да се жениш.Какво се промени ти нали отиде да говориш затова.Ти прие с този въпрос ,че ме искаш.Не стана такова нещо забрави го.Пак правиш същото. Притискаш ме молиш се и после не ставало да не се виждаме.Защо правиш така? Защо играеш с мен? Защото още ме дърпаш към себе си ,но после идвам на себе си. Защо заради Дияр ли? Тя не е жена без гордост която да се ожени за мъж който обича друга.
Не е заради нея.Защо тогава? Кажи! Не става от нас Сейран! Не става разбери го! Разбери!

# 160
# 161
Гюлгюн казва какво е видяла и Дияр чу всичко. Есме отрича дъщеря и не би направила такова нешо. Тези още са влщбени някак пак се събраха.Моята дъщеря няма да направи това моята дъщеря ще бъде втора жена.Ферит отрича аз говорих с него.Ще гледам да оправя всичко г-жо Гюлгюн.Не се стресирай и ти бременна си ще се разберем.Дияр не се прави на нечула Гюлгщн казва че  евярва на сина си майки билили преувеличили. И вие сте майка може да сте преувеличили по добре аз да говоря с него за да разбера дали трябва да се страхувам ,но и вие му звъннете. Толкова ли беше зле? Тази връзка те разболя ти беше нещастна.Може би този път ще различно.Няма да е знам.Ти си ми ядосан нали? Затова ,че ме пропъди като беше болна ли? Да, Мислех,че умирам не исках да ме виждаш такава. Ти ме пропъди и прие онзи откачалник.Ти ми беше важен и ценен не той.Аз не бях със Синан бяхме приятели.А после като оздравя зашо не дойде.Защото бяхте заедно с Дияр не исках да бъда несправедлива към теб.И ние бяхме приятели тогава.Когато ти реши да излизаш на околсветско пътешествие нещата се промениха.Синан ми каза ,че сте заедно.Браво имала си прекрасна източник.Аз не съм спирала да те обичам никога но и ти не си знам.Той те обпита да те убие а Дияр ме върна от смъртта няма да страда Дияр заради тази глуоист. Ето Дияр била темата. Откъде да знам ,че след един месец пак няма да ме оставиш. Пак ще се караме и тн ,но аз ще изпусна връзка за която цял живот ще бъда в покой нали? Погледни ме! Ако дойде някой и ти каже всички тези бели кавги ще ги зитрием заедно.Щеше ли да го направиш? Никога! Всяка болка ,всяка сълза пак да беше щях да го изживея.Виж пътят за щастието не само покоя

# 162
# 163
Изгубихме много време ние с теб и сега ще загубиш това време с Дияр.Аз я обичам.Това не е такава обич не е като обичаш мен.Ти я обичап - да. Но си влюбен в мен. Ще прогориш и трима ни. Сейран ние когато сме с теб заедно прогаряме всички затова е време да изгаснем. Сейран не иска Ферит да отваря вратата мисли ,че е Синан. Дияр? Ферит? Синан:Откъде изникна проклета адвокатке, Ферит каза ,че заключили вратата за сигурност. Дияр се сърди ,че не и вдига телефона той и се извинява.  Дияр казва ,че знае всичко и какво е правил със Сейран ,но той отрича и мълчи.Какво видя майка ти? Говорехме.А после се сближихте.Какво сближаване? Вече не си дете...Какво ти става.Омръзна ми Ферит да тичам след теб.Ти да ме гониш и тн.Няма да го направя цял живот.Недей прави това Дияр. Ако ти е трудно ме изостави и излез от живота ми няма да ми  е мъчно дори защото преди твоята обич заслужавам уважението ти.Нищо няма да стане с теб. ферит не иска да говорят повече по тази тема дори щели да бъдат много щастливи.Дияр казва ,че подкрепя Сейран да не прави повече грешки все пак за да не страда. Дияр и казва да се погрижи за бъдещето си. Ферит отдавна го бил направил. Вах това на Ферит ли е ? Все го забравя навсякъде. В мен ще го дам охраната е пред вратата.
Абидин слага ултиматум или вилата или затвор.

РЕКЛАМИ!

# 164

Общи условия

Активация на акаунт