Отговори
# 165
Суна казва ,че според нея наказват Сейран ,че ще остане заклещена.  Ако взела правилно решение нямало проблем..Суна казва на Есме ,че Абидин ще нахлуе с полиция. Суна казва ,че Сейран не иска вилата особено така или иначе.Есме каза какво ще правил Абидин на Кязъм нямало да се успокои докато не запалил вилата. Кязъм казва ,че вилата ще е на дъщеря му пак и зетя нямало толкова проблем. Кязъм казва ,че трябва да защитят зет си.Обичал го и това бил и негов дерт. Есмето ме троши как го удря с обувките хахахаха

Ще те убия Кязъм!

Ифа отиде да иска начин за Абидин. Орхан знаел как да действа със смейството си. Ифа пита какво иска Бетюл  в замяна ще освободят майка иначе щяла да изчезне с детето.Ифакат му каза ,че е полудял.
Хатуч забранява на всички да говорят пред Халис относно въпроса за Абидин. Есме се чуди какво ще правят защото Абидин си го е навил на пръста това. Ще видим всички утре заедно какво ще става и аз не знам лельо.

Сейран отново се опитва да го заговори. Ферит каза ,че преди го е боляло ,но сега не иска. Дияр дойде и ума ми дойде на мястото си.

Сейран аз ти предлагам да идем удома даже в Антеп даже ще се спасим цялостно.Откъде изникна това?Тук не става така ти и Дияр и ние защо дойдохме тук? Няма вече причина.Да се върнем в Антеп.Няма да отида. Не искам! Ще отидеш! Гюлгюн ви е видяла с Ферит снощи не ме карай да говоря.Ще ни излагаш ли? Няма положение което да ви излага.Погледни се само момичето се жени подготвя се.Той ще се ожени само защото бяга от мен.Той да не е луд? Защо да бяга като те обича. Аз много го огорчих ,но той ме спаси въпреки всичко. Няма да тръгна и това е.И аз казвам обратното Сейран щом толкова го обичаше го изостави и извжияхме сумати глупости.Този влак мина отдавна.Какво искаш да загубя бебето ли? Ще станеш втора жена ли? Няма да стана защото той няма да се ожени.Аз знам как да те отведа оттук.

Орхан си вярва ,че Абидин ще направи нещо.Нямало да останат на улицата.Бетюл казва ,че нямало проблем. Това било семейство. Ако инвесстираш в Орхан е умряла инвестиция към Бетюл.

Дияр се чуди какво става в онази къща и споделя с баба си. Не искам да ставам такава параноичка.Баба и казва или ще свършиш с това или ще го приемеш . Ферит смъмри Гюлгюн по телефона ,че Дияр е чула. Говорят относно Абидин и това ,че ще извика полиция Ферит се чуди ,че нищо не казвали Шанлъ. Ферит казва ,че до сега се е държал както трябва ,но нах ще му даде вилата сега.Хатуч се чуди как е кажат на Халис такова нещо. Сейран успокоява всички няма да ставало такова нещо. Есме каза да решавала ,че решила и благодари на всички ,но иска да си ходят оттам.Не става майко Есме! Сейран няма да си тръгне оттук! Остави Сейран сега ти почна онзи е навън спокойно ти няма ли да кажеш нещо лельо Хатуч. Аз не говоря за тук говоря за Антеп нали кязъм.Какъв Антеп? Аз на кого говоря? Нали решихме двамата....Да така е ще отидем в Антеп.
Да вие сладко! Сейран почакай да говорим! Сейран! Откъде изникна това? Защо не казваш нещо? И защо не искам? Какво има което ме задържа тук? Защо да остана тук? Тук е по доверено от Антеп и Суна е тук.Друго?

Айшен се радва ,че ще заминават в Антеп и каза на Шефика. Севда каза ,че може би ще е добре поне Дияр щяла да поеме дъх.

# 166
# 167
Айшен докладва на Синан какво прави Сейран и че ще заминават за Антеп. Адвоката звънна на Бетюл ,но не ставало да пуснат майка и под гаранция.Орхан я успокоява, Бетюл пъди Орхан не искала да го вижда.Сейран остана при Бетюл ,че има болки. Кязъм и Есме се карат относно Антеп.Есме казва ,че иска да ходят в Антеп искала там да роди. Да забравил за брака иначе.Кязъм е сигурен ,че ще изгонят АбСун Корханови.Есме казва ,че ако трябва насила ще отведе Сейран като преди или да забравил за нея. Б:Защо е толкова трудно да обичаш? Всъшност е лесно. Така е труъдно е да обичаш колкото обичаш.Господин Орхан те обича.Тази вила не ме прави щастлива.Но ако искаш да си щастлива се постарай и ти тук е така. Не трябва да си тръгваш и ако го обичаш и си сигурна не трябва да си тръугваш.Трябва да се бориш в този живот най-много си струва да се бориш за любовта.Ти щеше ли да се бориш за Ферит ако още го обичаше? Ти се опитай да поспиш аз ще те чакам.Благодаря ти! Дядо мога ли да дойда? Ела Ферит! Ела! Седни! Разказвай да видим. Ферит казва ,че Есме е решила да откара Сейран в Антеп той му казва ,че ътрябва да реши Дияр или Сейран.Той се чуди за какво става въпрос нямало общо. Ферит се притеснява ,че може да направи нещшо онзи и там докато той е тук. Халис:Ако един мъж  иска да е между две жени губи и двете.  Халис му казва ,че чувството което вижда в огледалото.Ферит казва ,че ше откачи.  Не го е гледал особено огледалото в последно време да видим кой ще отреди като този който нарушава равновесието ти. Сейран каза ,че Бетюл е добре на Орхан той и благодари.Сейран не иска да заминава замълчала.Момчето се жени ти не разбираш това какво ще правиш ще разрушиш дом ли? Ти за какво говориш? Дияр е една лепенка за Ферит той обича мен няма да се ожени.Добре а каза ли ти ,че те обича и че няма да се ожени.Момиче не се залъгвай! Ти толкова ли без гордост си? Аз не съм без гордост боря се за любовта си просто.Бориш се на грешен терен.Ще заминем и толкова!

# 168
# 169
Ф:Не можеш да си тръгнеш! Не можеш! С:Защо не искаш да си тръгна като от нас не става Ферит? Защо?  Какво тръсиш тук? Не си товаий! Защо? Като тръгна всичко ще се реши и с Дияр няма да имате проблеми. Ще се ожените с Дияр.Какъв брак докато те мисля.Зашо? Отгвори ми честно...Защо мълчиш кажи го! Не си отивай! Доближи се Ферит към огледалото това което виждаш там е това което е в теб.Ако няма да казваш друго аз ще спя.Нямам друго за казване.Добре.
Орхан имал доверие на Сейран ,че ще го оправи всичко. Орхан се извиняса на Бетюл и скъса документите и иска прошка.Не ме интересува баща ми не искам да страдаш просто. Орхан е говорил с адвоката ,но положението не е цветущо. Ифакат ме троши
Ако не била тя никой не мислил в тая къща всички били малоумни мъжете.Орхан особено. Абидин да не влиза в къщата. Сейран вика Ифакат в всекидневната. Дияр е уведомена от Ферит ,че Сейран заминава за Антеп. Дияр не иска да се превръща в такъв човек какъвто. Ферит бил толкова привързан към Сейран защото нямат дори сбогуване.Тя била като кръстословица без край..Той ме познава и разбира и обича ,а теб просто иска да те разреши.Значи браво на теб справила си се за всичко.
Ифакат:Момичета какво е това даже мен ме побиха тръпки...

Бетюл отива при Халис да му каже какви ги надробили цялото семейство.Абидин е там с полиция.

# 170
# 171
Сейран ги пое вътре. Сейран ще даде вилата Абидин отегли жалбата. Сейран има едно условие вилата ще е на името на Суна. В крайна сметка аз не вярвам на теб а на Суна ти не си част от мен.Орхан:Жалко за вас! Сейран е изготвила договор в който няма как да изгонят Корхан. Ти играеш с мен ли Сейран? Дадох ти вилата ти взе каквото искаше. Сейран как направи това? В крайна сметка всички взеха каквото искат. Есме казва ,че тръгват оттук така или иначе събрали и багажа и тръгвали.Сейран казва ,че няма да тръгват.Сейран не иска да тръгва.Есме казва ,че ще тръгнат.Ферит и казва да се успокои. Майко татко аз не съм Сейран от преди.Не чувате ли момичето.Не се меси в семейни въпроси Ферит.Есме казва ,че ще го направи ако трябва ако искаш да питам Ферит пред всички кой иска Дияр или Сейран.Решавай Сейран! И какво става сега. Стига се месете! Хайде Сейран! Не ме гледай так! Хайде! Ти си права майко. Сейран зашо правиш това? погледна ли огледалото дете.Дядо направи нешо умолявам те! Погледна ли го? Момичето което видях в огледалото излиза от живота ми направи нещо умолявам те! Сейран ще остане тук! Няма да отидеш абсолютно никъде. Никъде!

РЕКЛАМА!

# 172
Силен финал.

# 173
Не беше лош епизода. Да видим какво ще се случи оттук нататък
 ,но Аби много ми напомня на един персонаж който не мога да понасям ама нейсе да си замлъкна.

# 174
Ето я и последната сцена от епизода.

И целият епизод 82 в Youtube.

# 175
# 176
# 177
Привет🌺

Конкуренцията:

# 178
Аз продължавам с  81 че и 82 си чака редът.

# 179
Здравейте, момичета!

Диди, благодаря за превода и гифките.

Общи условия

Активация на акаунт