Ще те убия Кязъм!
Ифа отиде да иска начин за Абидин. Орхан знаел как да действа със смейството си. Ифа пита какво иска Бетюл в замяна ще освободят майка иначе щяла да изчезне с детето.Ифакат му каза ,че е полудял.
Хатуч забранява на всички да говорят пред Халис относно въпроса за Абидин. Есме се чуди какво ще правят защото Абидин си го е навил на пръста това. Ще видим всички утре заедно какво ще става и аз не знам лельо.
Сейран отново се опитва да го заговори. Ферит каза ,че преди го е боляло ,но сега не иска. Дияр дойде и ума ми дойде на мястото си.
Сейран аз ти предлагам да идем удома даже в Антеп даже ще се спасим цялостно.Откъде изникна това?Тук не става така ти и Дияр и ние защо дойдохме тук? Няма вече причина.Да се върнем в Антеп.Няма да отида. Не искам! Ще отидеш! Гюлгюн ви е видяла с Ферит снощи не ме карай да говоря.Ще ни излагаш ли? Няма положение което да ви излага.Погледни се само момичето се жени подготвя се.Той ще се ожени само защото бяга от мен.Той да не е луд? Защо да бяга като те обича. Аз много го огорчих ,но той ме спаси въпреки всичко. Няма да тръгна и това е.И аз казвам обратното Сейран щом толкова го обичаше го изостави и извжияхме сумати глупости.Този влак мина отдавна.Какво искаш да загубя бебето ли? Ще станеш втора жена ли? Няма да стана защото той няма да се ожени.Аз знам как да те отведа оттук.
Орхан си вярва ,че Абидин ще направи нещо.Нямало да останат на улицата.Бетюл казва ,че нямало проблем. Това било семейство. Ако инвесстираш в Орхан е умряла инвестиция към Бетюл.
Дияр се чуди какво става в онази къща и споделя с баба си. Не искам да ставам такава параноичка.Баба и казва или ще свършиш с това или ще го приемеш . Ферит смъмри Гюлгюн по телефона ,че Дияр е чула. Говорят относно Абидин и това ,че ще извика полиция Ферит се чуди ,че нищо не казвали Шанлъ. Ферит казва ,че до сега се е държал както трябва ,но нах ще му даде вилата сега.Хатуч се чуди как е кажат на Халис такова нещо. Сейран успокоява всички няма да ставало такова нещо. Есме каза да решавала ,че решила и благодари на всички ,но иска да си ходят оттам.Не става майко Есме! Сейран няма да си тръгне оттук! Остави Сейран сега ти почна онзи е навън спокойно ти няма ли да кажеш нещо лельо Хатуч. Аз не говоря за тук говоря за Антеп нали кязъм.Какъв Антеп? Аз на кого говоря? Нали решихме двамата....Да така е ще отидем в Антеп.
Да вие сладко! Сейран почакай да говорим! Сейран! Откъде изникна това? Защо не казваш нещо? И защо не искам? Какво има което ме задържа тук? Защо да остана тук? Тук е по доверено от Антеп и Суна е тук.Друго?
Айшен се радва ,че ще заминават в Антеп и каза на Шефика. Севда каза ,че може би ще е добре поне Дияр щяла да поеме дъх.