Отговори
# 270
Фърат и Берил ли? Фърат ли да кажа или трите Ф?
Снеже напомняш ми на манията Булките преди години япмаа...

Феро -82 еп.

Тече хаштаг

https://www.instagram.com/reel/DCZR6zSvDbZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Берил рекламира Рено.

И от Гюлчин която промотира 83 еп. и Ифоша

Гьозде ще е гост на Аслъ Шафак
https://www.instagram.com/p/DCYoWmRoXf1/?hl=en

Отново има голям спам на етикета на Мерт нарочно изписват името му грешно.

# 271
Здравейте и тук 🌼

# 272
# 273
Преди 4 години днес. Така са написали

# 274
Ф:Няма да отидеш абсолютно никъде. С:Няма да отида. Халис каза всички да се прибират вътре.Абидин каза на Сейран ще си плати затова което е направила. Халис казва да се маха докато не са го изхвърли навънка.Ферит каза да го изхвърлят навън.  Халис иска всички на вечеря и Сейран да дойде с него. Абидин:Това не е свърпилои тука ще се видим с теб г-н Халис! Дияр е бясна и фго пита дали заслужава това и нищо не е направила друго освен да му помага.Какво направих друго освен да се грижа за теб? Кажи един път направих нещо което не трябва ,но Дияр винаги трябва да е разбрана.Недей говори така,Какво да кажа? Не можах извинявай заради Антеп.Но ти от самото начало нямаше да и позволиш да си тръгнеш.Какво да говорим ,че станах за позор. Прегърнах я от успокоение заради Синан.Ако Синан бъде заловен утре други ден ти ще приемеш ли тръгването на Сейран? Това що за въпрос е? Разбира се,че ще си тръгне. Това е даже като ме няма кой знае какво има докато ме няма.Ти не ревнуваш сега ме ревнуваш.Не съм робот и това не е причинина.Няма да се случи повече такова нещо  станах за резил пред всички. Дияр не вярва на обещанията на Ферит.Той иска последен шанс повече няма да я огорчава давал думата си на Ферит Корхан.Последно било прие.Търсят я за декорацията на стаята. Дияр прие ,че тя ще се заеме с това което трябява.Сейран и Халис са направили план заедно за вилата заедно той и е благодарен.Добре ,че не послуша Хатидже и дойде и ми разказа всичко.Тя се извинява на Халис за всичко,Халис пита защо му вярва докато останалите не вярват тя каза ,че за него семейството му е много важно и знае ,че не бил направил такова нещо на семейство си - брат си.Ти си от семейство знаеш.Да въпреки,че се разделихме с Ферит.Сейран:Не мога да ви лъжа затова не питайте.Ферит е сгоден знаеш нали? Но зная и истинските му чувства затова не позволихте да си тръгна.Защо тогава още е с Дияр? Той не ми вярва мисли ,че го оставих по средата на пътя.Не съм го оставяла аз мислех ,че ще умра,но Дияр го спаси от болкиата която му причиних която беше по  голяма той и е благодарен ,но той обича мен.Сейран ако ти останеш тук това момиче много ще страда.Да но поне няма да бъде залоствен в лъжлив брак.Ако остана тук Ферит ще види истината обещавам няма да правя неща които да разваля спокойствието.Халис каза ,че няма проблем. Дияр иска да смени таблото с още по голяма картина.Хаха ако имало един луд в къщата щяла да го храни с баница мед ама не бил един луд.Била много умна.Дияр каза ,че не е по плановете да не я оприличавала на себе си.Ферит се чуди какво говорят.Сейран каза ,че е лично.Сейран и Ферит се шашнаха Ферит полудя за таблото ,че може да го види след като Севда каза,че е горе.Ферит каза ,че това е било стаята на Сейран и все още е там.С:Аз да тръгвам.Д:Ти остани щом стаята е твоя аз съм излишната и аз ще тръгна.Ф:Дияр виж недей.Д:Ти ми обеща преди минута не смей да идваш след мен! С:Престани да я притискаш вече.Ф:Много я огорчих.С:Защо реагира така? И без това ще смените стаята.Ф:Не затова.С:Защото нито искаш да се жениш нито тази стая да се смени.Ф"Не ме притискай! Не е това.С:Нито аз нито Дияр да те притискаме.Ти какво искаш? Ф:Не знам! Разбра ли? С:Длъжен си да знаеш защото не само Дияр ще загубиш. Ферит и каза ,че  няма да мърда докато не намерят Синан. Сейран каза ,че може да е неивидима просто да я гледал.Кязъм е доволен ,че няма да заминават в Антеп.Халис Ага имал нещо на ум сигурно пък и какво лошо детето щяло да се роди.Абидин иска да ходят във вилата Суна не иска и се чуди защо прави така.Той казва,че Сейран е виновна ,че е подкрепила Корханови.Целия проблем на Абидин е да махне Халис от вилата.Един ден нямало да има спокойствие.Вилата е тяхна и ако иска ще спи в стаята на Ферит ако иска на Ифакат.

# 275
# 276
Хей заболя ме! Казвам ти ,че заболя.Машаллах какви рамена имала.Казвам ти ,че или ще напуснеш Дияр или Сейран. Айдее пак почна да ги унижава ,че за нищо не стават ;д Хатуч казва ,че тя се е грижила за всичко нищо ,че и е съпруг. Халис каза ако няма свърши още нещо зад гърба му ,че ще се намери на улицата.

РЕКЛАМА!

Валлах Ферит къде те сърби ела ще те почеша.Валлах с удоволствие това аз го казвам докъде ме докара не будете феминистката у мен бе.

# 277
# 278
Кязъм казва ,че къщата на кого и кого гони? Халис казва ,че само е дал къщата ако имало някой да казвал каквото имало. Есмето вдига ръка като ученичка от страх за изпит. Тя каза ,че той е по голям от нея ти каза вечеря дойдохме аз искам позволение и вие и без това сте объркани не искам да ви бъдем товар.Аз никога не съм била нуважителна ,но сега му е мястото колкото по рано толкова добре.Халис каза ,че още не мислил затова нека да му отминал гнева. Какво има за говорене ага говорим за Антеп и за родното място. Х:Есме! Разбрах сядай ще говорим след два дни. Суна мисли ,че нахлуването им ще проблем.Абидин я успокоява.Охраната каза ,че ще съобщи ,че са дошли.А:Точно от сега нататък кой излиза и влиза тук ще ми казваш. Х:Какво търсите тук? Какво целите? А;Човек първо казва добре дошли.Абидин казва ,че са дошли в домът си не при Халис. Ифакат беше изгонена от стола си искам да седна до тъща си.Е не успя все пак. Абидин казва ,че ако на някой не му харесва да си ходи...Х:Ти кого гониш от къщата му бе? Хатучата и призля.Хахах добре като видях Дияр и баба и как се разтрива се сетих за себе си точно да си изкара ядът. Хаха.Дияр казва ,че вече не е малка и това не е нещо което да говорят.Бинназ казвеа ,че Сейран обърква Ферит.Дияр казва ,че ако я няма Сейран нямат проблеми с Ферит ,но иначе.Баба и казва ,че това е грешка станало.Бинназ има план да отпратят дядото на Дияр като не могат да отпратят Сейран.Ифакат е ядосана ,че всички толерират поведението на Абидин.Той казва ,че няма да и действа нейния език да не се мори на празно.
Хатуч е добре ,но трябва да стои далеч от стреса.Ифакат казва ,че Халис е заръчал супа да направи Есме изрично тя.Орхан казва ,че някак трябва да ги отпратят ,че ако станело нещо. Орхан каза на Бета да ходи да си почива в стаята ако е гледна ще и донесе нещо.

# 279
# 280
Есме е много благодарана за всичко което е направил Ферит за тях.Есме го моли да стои далеч от нея да няма същите неща като преживяване. Щях да загубя дъщеря си ще умра ,но няма да страда. И аз така не бих наранил Сейран никога.Знам ,че не би ,но просто този пръстен на пръста ти и ако ти тръгнеш да хващаш ръката на моето момиче ще изгориш нея а и за годеницата ти е жалко. Докато ние тръгнем се дръж все едно я няма. Айше не иска да събира след Абидин.Шефика казва ,че ще я прати в Антеп и това били господари ще ги нарича господин и госпожа.Есме слезна да прави чорбата.И:Хайде отивай да видиш дали сме пред вратата наяде . Орхан заплашва Абидин че ще се занимава с него и ще видят ако нещо се случи с големите. А;Тогава ще си запишеш час. Абидин иска да работи в фирмата,Проблема му не бил с парите искал правосъдие всички щели да си тръгнат иначе. Суна казва ,че ще си тръгнат ,но Абидин пита с най-голяма наглост за стаята им дали е готова. Орхан каза да приготви стаята. Орхан сви перки щом Халис не иска кавги и патардий. А:Той е умен вземи малко урок от нефо.Отивай да поспиш хайде. И кафе искал...Айшен говори със Синан. Синан каза ,че ще намери начин ще направи вилата ад за нея.

# 281
# 282
Есме  казва ,че няма място в тази къща и ще я слушат. Суна каза ,че иска да се разведе не издържала това не е мъжа за когото се е оженила.Той е прав ,но това не е пътя.Той вижда всичко ,но няма да си тръгне той не  беше егоист.Сейран и казва ,че всичко ще се нареди.Ако тя си тръгне всичко ще се обърне още повече.Тя щяла да отиде да му го каже дори.Есме е спокойна защото няма да се разведат имал нужда от урок и шамара на Халис не бил достатъчен.Халис разбра ,че Хатуч е припаднала от номер.Супата я искал да задържат Есме.Хатиджето казва ,че и АбСун ще останат във вилата и че те са виновни и какво сме причинили без да знаем.Ако беше дошъл все едно чичо при мен.Баща му гледаше така по същия начин като е ядосан да знаеш. Хатиджето иска да знае всичко защото и тя е така била иска просто да знае причината за да и олекне товара.Бащата на Абидин е стрелял в гърба на Халис до колкото разбирам той пази куршума имало още един подарък. Абидин е бесен ,че дали стаята на Лятиф. Суна:Абидин искам да се разведа. А:Какво каза Суна? С:Не се получава вече не мога да бъда така с това положение с теб и ми омръзна.А;Не говори глупости! Седни! поеми дъх...С:Задушавам се в твоя гняв и ми омръзна да се влача след теб. В твоите очи Суна я няма има огромна тъмнина. И аз няма да падна в тази тъмнина няма да слезна в тази бездънна яма аз ще остана при слугинската престройка или сутринта ще си се съвзел като дойда или ще си тръгна изцяло оттук.

# 283
# 284
Ифакат казва на Халис какво е направил Орхан. Опааа Халис иска да разбере на кой е бебето иска тест за бащинство не вярва на момичето.Ифакат каза също ,че не вярва. Не съм видял нищо ,но тя дойде и ми каза за Абидин да ме заболи.И:Като искаш не се страхувай. Бетюл казва ,че имат време. Сейран я боли глава ферит и го дава. Сейран казва ,че ще имало нужда за него ако продължава така. Бил най-големия егоист. Добре аз съм а ти? Дойде и видях и искам.Къде беше умът ти две години.В теб.Мислеиш ,че още играя не играя, Дори и да остана и тръгна докато този пръстен е на пръста ти няма нещо като нас .Свърши! Хатуч казва ,че иска Суна да и помогне защото е обещала на Халис не иска Есме да си тръгват.Ще сдобря Абидин и Халис.Суна се успокои. Ф:Имам нужда от теб мамо.Аз не съм добре не мога повече не издържам и не се справям.Главата ми ще гръмне.Огорочавам и двете ще отида и ще говоря с Дияр и ще свършва честно с тази връзка.Сигурен съм. Не можах повече затова исках да ти се обадя.Г:Добре синко.Есме казва ,че ще си тръгнат в Антеп тази вила не се отразява на Сейран. Суна се ядосва на  Есме ,че никой не я забелязва. Дано съдбата на това бебе е по добра от моята.К:Омръзна ми от тия жени! Дано и новото не е жена...;д

РЕКЛАМА

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 21:35 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт