Отговори
# 285
# 286
Повикала си ме г-жо хатуч ако имате някакво искане кажете.Хатуч каза ,че баща му е стрелял по Халис този който го е ранил е отровил теб синко.Бетюл плаче и Есме почна с нея.Суна и тя почна с тях да реве.Сейран:Защо плачете какво е станало? Суна:Хормони. Не се меси плача си...Сейран помисли ,че е бременна нямало такова нещо пък каза Суна. Бетюл казва ,че ще отидат да разберат пола на бебето и раждането наближава.Тя е сигурна ,че няма да и позволи да се оженят. Суна мисли ,че бебето няма да го изтръгне.Суна казва ,че е говорила и му е казала за развода а Хатуч е казала ,че ще ги оправи и сдобри.Щер отида да поговоря ако има още гняв в очите му ще си тръгна.Сейран и каза да си тръгне откакто да се оженили не се е усмихнала дори.А:Какво виждаш сега в очите ми онази поглъщаща тъмнина или себе си? Ще издържа на всяка болка ,но на липсата ти не мога.Обещавам ти нищо няма да ни попречи нито гневът ми нито Корханови нито нищо друго. Абидин се кълне ,че ще спази обещанието си. Суна казва ,че ако пак излезне от пътя.А::Тогава ще се разведеш.С:Сега съм в твоите очи.А;И така ще е докато умра.Обещавам! С:Какво разказа леля?  Халис е дал сумати пари  на баща му.Баща му нямал спирачки а Лятиф  ги е убил за да реши изцялостно проблема.Какво ще правя с тази болка? Какво? Сега да отида отново и да се извинява и да го прегърна ли? С:Ти първо се отърви от товара на гърба си наслади се ,че си при семейството си после ще видим.

# 287
# 288
Ферит казва по телефона ,че иска да говорят за последно с Дияр нека му позволи.Ф:Не знам дали ще бъда с теб Сейран ,но е ясно ,че няма да бъда с Дияр. Сейран:Върви да те видя страхливец! Суна дойде да каже на Сейран хубавата новина,че Абидин е склонил глава. Сейран тъгува ,че Ферит отива при Дияр.Нямаше да е така ако не беше ме питал този въпрос не го разбирам защо ме пита и си отива.Суна:Не е ли много лесно? Той искаше да откажеш.Него го е страх да си с него.Защото ако ти кажеш не спокойно той ще е спокоен да върви по този път с Дияр.С:Той отиде пак след нея след като се скараха.Ако той избере Дияр? Суна:Ще си тръгнеш. Това е мъчение ще се справим някак със Синан. Бебето е момче.Орхан е искал момиче все пак чуди се защо Бетюл е тъжна. Тя казва ,че не знае дали ще е с нея били хормони.Орхан я успокоява ,че всичко ще е наред те ще се карат ,но те били семейството му и нищо нямало да го промени.Бетюл иска обещание ,че няма да ги остави,. Щяло да стане както Ферит се родил  Халис много обичал бебета.Иска бебето да се казва Фуат.О:Бетюл много те обичам! Б:Когато нашия Фуат се роди нека вече сме семейство.О:Обещавам ще се справим. Айде ДНК тест ще се прави сега за бебето нямало проблем преди да роди. Дияр казва ,че ще го изслуша и иска да кратък. Той казва ,че не е искал да и вика.Добре няма да се извинявам и без това нямам лице.Кажи ,че си се изморил.Да така е.Е? Дойде да ми кажеш ,че искаш да се разделим. Ф:Не искам да те изтощавам и да си игря с равновесието ти.Д:Съжелявам аз те ревнувам и това не са неща за мен.Ф:Ти каза ,че е така това е ниормално,Д:Аз те притискам.Аз не съм обичала никой след майка ми и баща ми аз те сложих на мястото на тяхно място. Разбирам те! Дори и да знам,че цениш Сейран.Аз няма да похабя нищо от това Ферит.Ти можеш и без мен Ферит. Ти можеш без мен ти ми се отразяваш много добре.Какво ще правя сама без теб? Не го гледай ,че се ядосва той е щастлив ,че ме е поверил на теб. Обичам те! Хайде!

# 289
# 290
Ф:Браво на теб прекрасно се раздели с нея.Малоумник! Дияр каза на дядо си ,че се е разделила с Ферит и да е спокоен.Тоест ИЗЛЪГА. Суна е много щастлива от това ,че Хатидже е помогнала.Казва да мине малко време защото и Халис е ядосан. Сейран подозира ,че са се сдобрили защото Ферит не е дошъл.Щяла да го накара да избира между двете.И двамата сте в чистилище според мен това е правилния път.С:Како ако Ферит избере Дияр ще плачеш ли с мен.Су:Разбира се ,но де да можеше ти да не плачеш.С;Нека мислят тези които ме разплакват.Ферит дойде пита за Хатуч Айшен каза ,че е добре.Сейран е в стаята си и Ферит дойде да говори с нея. Трябва да говоря нещо с теб.А аз да те питам. Ние с Дияр се сдобрихме.Ти какво щеше да ме питаш? Няма нужда и без това получих отговора ли си.Как? Щях да те питам или тя или аз разбра ли? Но ти отдавна си избрал.Майка ми е права най-шравилното е да тръгна.Да не си посмял да ме пипаш. Ф:Не можеш да си тръгнеш. Не съм гледал никой така в живота си. С:Ти не разбираш? Ако искаш да ме гледаш ще гледаш мен. Аз отидох да да се разделя с нея тя ми каза какво е направила за мен и има нужда от мен.Тази връзка няма да свърши докато си толкова страхлив.Първо ще бъдеш смел като мен ти ще бъдеш лошия и несправедливия знам ,че ти се храниш от обичта на тези хора ,но понякога това е най-голямата добрина. Да не си посмял да говориш с мен докато не се разделиш с Дияр.Махай се!  Бабата на Дияр има план ще я прати във вилата казвайки ,че е на почивка.

# 291
# 292
Щастието не е с чакане. Трябва да намериш причина да останеш във вилата. Ще намеря!  Сейран и Суна направили добрина на Бетюл заради бебето.Казва ,че е яивдели да плаче момичето се чувствало излишно и тн. Абидин казва,че и той е в това положение. Суна:Лесно е да обичаш някой от кръвта ти.Но няма как да се държат все едно те няма. Суна казва ,че първо той ще ги приеме за семейство ,а после  ще се случи. Ферит каза на майка си която дойде във вилата защото се тревожи за него ,че не са се разделили.Нищо не съм решил.Какво чуевстваш кажи ми откровенно. Аз не мога да издържам не се получава това което имаме с Дияр не мога да се държа към него всеки път Сейран очите ми умът ми е към нея.Щом е така защо правиш така с Дияр.Разбирам не я обичаш не я ли уважаваш? Какво общо има? Не ме гледай така все едно лошо казвам.Ако ще ме биеш удряй ме в главата. Недей ме притиска! Държиш се като малко дете ако ще се разделиш с Дияр го направи. Не мога майко момичето ще се съсипе аз ще се съсипя още повече.Момичето е ще се справи.Ти си виновен тя е голяма жена и на теб това ти харесваш и да не се лишиш от своя конфорт похарчваш Дияр. Ти намери всичко в Дияр което не намери в нас.С нея всичко е по спокойно. Но това не е любов нали> Точно това щях да ти кажа такъв дълъг път се извървява с правилния човек с жената която си влюбен.Реши и не огорчавай и двете.Не прави като баща си! Но и да нямаш решение е решение. Орхан ги прекъсна.

# 293
# 294
Научили пола на детето и бетюл ще спука балона и здравия е това което е в нея.Момче е.Всички ги поздравяват.Кязъм иска момче също.Омръзнало му от момичета. Бетюл:Ако позволите ще го кръстим Фуат.О:Лощо ли е? Ще има един малък Фуат който тича наоколо.Ф:Нашия Фуат? Как хубаво и лесно запълваш липсите на това което си загубил татко? Ф:Приятно забавление! Г:Ако имаше нещо което да сложа на мястото на Фуат нямаше да се замисля.Дано това бебе те накара да забравиш за тази болка. Ох горката Гюлгюн Sad

# 295
# 296
Сънят с Дияр или кошмар да го нарека:  Д:Дори и да нямаш е решение пак е решение Ферит.Думите на Гюлгщн чрез Дияр хммм.... Ферит прие ,че е така. С:Ферит...Ти да откачи? Знаеш ли как се изплаших на ясно ли си? Ф"Какво означава това ,че не мога да говоря без да се разделя с Дияр.С:ясно и точно не искам да говорим.Ф:Ти не можеш без да говориш с мен. С:Не мога ли? Г;едай само! Ти си страхливеца  аз ясно ти го казвам ,че те обичам. Ти го поиска. Ф:Какво правиш? С:Щом не те е страх защо ме криеш? Сейран е знаела ,че той не е пуснал и не я извхърлил иска признание от него.Това табло беше тук от самото начало.Колко пъти си ме гледал?Или така да попитам има ли вечер в която не си ме гледал.Аз не си отивам защото ти не се отказваш от мен и защото ме задържаш. Каквото си ти за мен това съм и аз за теб даже и още повече.Приеми го вече!

И целувка Wink + РЕКЛАМИ

# 297
# 298
Алпер Тюреди също напусна сериала.

https://www.instagram.com/p/DCZsjtMgWFu/?hl=en
Пелинка

Тази вечер изглежда е вечер на целувките и в Шербета омесиха пидето за мъжко най-сетне. ;д
Бакалъм тук какво ще е продължението. Остава да дойдат и мен да целунат ,но то има време нощта е дълга Wink

# 299
Добро утро! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт