Отговори
# 360
Ох бедния ми Баран Sad

Еми пак не те зарадваха и тука Мерт сигурно ще реве ,че и ние с него.

От сета тази вечер на прибиране

https://x.com/chvnbelen/status/1858924047335137584

# 361
Благодаря ви за всичко споделено.  Flowers Hibiscus Най-накрая се чу нещо за Метрук адама, дето уж щеше да е Тамир. Харесват ми промо снимките.

Диди, може да пишеш на модератор, но няма смисъл - ще я изпишем и ще смениш заглавието.

Стари, но невиждани на Афра.

# 362
От Мерти

# 363
Пелин рекламира Нивеа.

Мерт какво е публикувал?

# 364
Световен ден на децата бил.Да не ги оставяме сами и да им помогнем за тяхното обучение, спокойствие , да получат обич и тн...

Голяма люта война се разразила между Ураз Бул Бени и Бирсен чак ще се съдят. Майкооо! Какво става бе два дни не влизам в Х и ще се избият.

Нейсе пускам малко 83 еп. и отлитам...

Само ми е интересно относно филма това с злополуката със сем на Баран него ли ще накиснат или това ще стане след затвора спомням си ,че имаше един сет пред болницата Мерт повреме на филма.

И разбира се Wink

# 365
Честит рожден ден на Берил Позам🌺
Нека да е здрава, щастлива, влюбена и успешна🥳

"Атеш- момче, което се отказа от мечтите си, заради болестта на майка си."

"Баран- мъж с наранена душа, която годините не можаха да излекуват."

Успешен ден🍀

# 366
Жива и здрава да е Берил💓

По късно ще се отбия

Да не сме без кафе 😎

# 367
Привет! 🍀 ЧРД на Берил.🎉

# 368
Емруллах ни готви за втори фрагман : Доброто победи - СейФер победи!

Докато чакаме да пусна 83 еп.

# 369
Афра от Инстаграм.

Четин.

Гюлчин.

# 370
Седмичника направо е издухал всичко

# 371
Здравейте! Реших, че е време най-накрая и аз да се включа във вашата тема! Аз съм голяма фенка на Берил и Ерсин/ Суна и Абидин. Те са големите ми любимци и се радвам, че се ожениха и в реалния живот!!! Уникална двойка са. Revolving Hearts Благодаря на всички ви за толерантността, за преводите и снимките - виждам, че тук не пропускате нито един от колегите на Мерт. Hug

Днес е рожденият ден Берил! Пожелавам й много много здраве, щастие, любов, успехи, усмивки и прекрасни моменти заедно с невероятния й съпруг Ерсин. Нека двамата да продължават да ни радват заедно в сериала"Рибарче - Златно момче", колкото и да продължи той. Суна и Абидин са страхотни. Kissing HeartFlowers HibiscusHands Pray Излезе нова уникална снимка на Берил и Ерсин от сватбата им на 19 август 2024 - Великолепни са! Sparkling HeartRevolving HeartsHug

Ехааа, току що Ерсин пусна страхотна публикация в Instagram, в която поздравява съпругата си Берил по случай рождения й ден! Пуснал е и уникални снимки на двамата от ваканциите им - в Америка и в Италия! Гълъбчетата ми - уникално готини и сладки са! Пожелавам им да са заедно цял живот - винаги да са много щастливи, да се обичат и подкрепят във всеки момент и да си имат прекрасни деца - плод на любовта им! Не мога да им се нагледам! Revolving HeartsHeartHeart EyesHugHands PrayHands PrayHands Pray

Ето и какво е написъл Ерсин за Берил: Güzel, ne güzel doğmuşsun !
İyi ki
♥️ Красива, колко красива си родена ! Добре, че те има ♥️

Да си кажа и че много ми хареса 83-ти епизод и сцените между Суна и Абидин в него - особено тази!!! Heart

# 372
От посещението му в Лондон - мениджърката му Мирай я пусна.

Честита да е Берил, здрава и успешна.

Добре дошла, Рокси!

# 373
Добре дошла Роси! Heart
Ех страхотна публикация от Мирай чак сме шок ... Heart

Я да задам глас пак на 83 Wink

# 374
Буче за Ланком. Heart

Общи условия

Активация на акаунт