Отговори
# 375
Прекрасна булка беше Берил. Много красива. Аз също харесвам Берил и Ерсин, хармонична двойка са и изглеждат толкова влюбени и щастливи🥰

От Стар Тв също не са пропуснали да честитят рождения ден на Берил.

# 376
# 377
Продължаваме с 83 Wink

# 378
Берил.

Песента на Емре вече има клип.

# 379
# 380
Фрагман 84/2

Дидке, Сейраната ти е взела шапката. Laughing

# 381
Снеже , може ли да примижим тази подробност? Просто съвпадения.
Simple Smile

Я да видим какво има тук за превод Wink

Фрагман 84/2

Дидке, Сейраната ти е взела шапката. Laughing

Халис : Понякога добрината е властна.Някои хора прибавят добрината към себе си , а ти се одавяш.
Ферит:Докато не открия Синан няма да дишам спокойно.
Абидин: За какво мислиш племеннико?
Сейран:Какво? Ферит ти да не полудя?
Орхан:Синко вие да не полудяхте?
Сейран:Искате ли да видите новото творение на синът си?
Сейран:Това не е неговия почерк.
Айля:Какъв мотор? Синан не може да кара мотор.
Сейран:Синан няма как да я блъснал Дияр.Дияр ни лъже.
Дияр:Ще откача.Вие кои сте?
Ферит:Искам всички тези глупости да свършат и да се върнем към нормалното си състояние.
Сейран:Добре а след като се спасим от всички тези глупости.Ще се разделиш ли толкова лесно с Дияр?
Ферит: Със скоростта на светлината.
Халис:Не съм намерил нито внука си нито племенника си на улицата.
Синан:Какво ме интересува Дияр? Никой не съм блъскал.
Ферит: Всъщност аз просто искам да живея себе си със гласът на хората които обичам и на мястото което обичам. Хайде Аллах да ни възнагради!

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 22:18 от x BlackRose x the guardian team :)

# 382
Диди, мерси за превода. Мирише ми на финал.

Невероятна Пелин Акил.

Този път на нашата страница е Пелин Акил Алтан... Име, което винаги зашеметява със своето майсторство, успех и енергия. В тази изключителна работа, която свършихме с нея, ние се стремим да запазим елегантността на преден план. В мрачната атмосфера на студиото магията на естествените камъни се съчетаваше с бродирани рокли. Топлите тонове на жълти и оранжеви камъни се комбинират, за да ни дадат впечатляваща и изключително светла атмосфера.
В тази серия от снимки от 18 части позите и елегантността на Пелин Акил се превърнаха в най-мощното вдъхновение, ръководещо работата ни. Всеки кадър ни позволи да открием различна страна от него. Щастливи сме да споделим с вас един проект, в който красотата и благородството са отразени толкова силно.
Ние от @bataryel искахме да изразим възхищението си от уменията и характера на Пелин Акил с тази уникална творба. Дано намери специално място и за вас. Очакваме вашите отзиви!

# 383
След като я изгледах Пелинка като Нил и изгледах Хюкюмдарите шести сезон и първия сезон на Джихана искам одеколон след тия фотосесий добре ,че не съм мъж не му е лесно на Анъл не му завиждам никак....
Тя е същинска Клеопатра Heart УАУ!

Много ми хареса този момент от фрагмана на Ферит.

Мерти е лайкнал фрагмана.

# 384
От Бирсен, могат да се радват вече - кака/леля напуска.

Пелин Акил се сбогува със сериала Yalı Çapkını
Телевизионният сериал Yalı Çapkını на Star TV, продуциран от OGM Pictures, събира публиката пред екрана през всичките 3 сезона.

Разделите в поредицата Yalı Çapkını продължават. Сериалът, който напоследък привлече вниманието със сцените, в които влюбените от сериала Сейран и Ферит признават любовта си, най-накрая ще преживее светкавична раздяла. Според информацията, изтекла от бекстейджа, Пелин Акил, която се присъедини към екипа на сериала с образа на Дияр в началото на този сезон, също напуска екипа.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/pelin-akil-yali-capkini-dizi … eda-ediyor/52241/

# 385
Ще видим какво ще стане ,но по добре без да я очернят може и други да долетят ;д
То сериала стана като разграден двор. Влизат и излизат всичко е възможно.

# 386
Здравейте, момичета!

Цитат
още една седмица разбиващи социалните мрежи 😎
#MertRamazanDemir

Момичета, благодаря ви за всичко споделено!

# 387
Привет! Heart

Продължаваме с
83 еп. Wink

Ново от сторито на Пелин

Гюлчин с летен вчерашен пост.

Heart

От снощи

https://x.com/_SeyFerAfRam_/status/1859526331089699095

# 388
84

Сейран, която се опитва да се дистанцира, защото не е сигурна в чувствата на Ферит, ще промени действията си с неочаквано развитие. Този път Сейран е решен да не оставя съдбата си в ръцете на другите. Ферит е изправен пред факта, че вече не може да избяга от чувствата си и отива в Дияр, за да я информира за решението си да напусне. Лошите новини от Дияр обаче ще обърнат плановете на всички с главата надолу и ще предизвикат чисто нова ера да започне в имението. Учейки за чувствата на Сейран към Ферит, Кязъм ще направи неочаквано движение, което ще разтърси всички и ще наруши баланса на повече от една връзка. "Конфликтът в имението сега е по-силен от всякога". Лошите новини от Дияр изпраща Ферит след отмъщение, което е оставил недовършено. Abidin и Ферит, които създават игра заедно като в старите дни, се сблъскват със сериозна опасност, докато Сейран преследва истината, за да открие друга игра.

# 389
Мира мерси за озета Heart

Джем

Продължавам с 83 Wink

Общи условия

Активация на акаунт