Отговори
# 660
Жива и здрава и успешна да е Сезин знам я от години нея беше майка на любимата ми
 Сибел в Шереф Меселеси и сега и тук се гледаме вече три години ще стане.

Ново от Буче

Специална благодарност на Димес за Мерти

Хайде малко 85 ,че отивам да гледам друг любимец ,че не съм му обърнала никакво внимание тази седмица ще се сърди.

# 661
Класациите.

# 662
# 663
За лека и спокойна нощ...

# 664

В гласът ти има любов в ютуб.
Доста старо филмче в което и Мерт има второстепенна роля. В главните роли са Хайал Кьосеоулу и Бурак Тозкопаран.

Мерт е в ролята на Буура.

Лека нощ! Heart

# 665
Това е за Роксито🤗

"Най-изненадващата връзка на годината".

Благодаря ти от сърце, че си се сетила за мен Йоана. Много се радвам за моите любимци Берил и Ерсин! Уникална двойка са. Ние феновете им си знаехме, че имат връзка, но за някои явно си беше изненада. HeartRevolving HeartsTadaAnimal Heart Eyes CatBlush

Тази вечер Берил и Ерсин са били на пиесата на Пелин Акил Алтан/ Дияр! Двамата поздравиха Пелин с отличното й изпълнение в пиесата и написаха, че много са се забавлявали цялата вечер! Имало е фенове, които са ги заснели в публиката, а една тяхна фенка дори се е снимала с тях - голяма късметлийка е! Искам и аз - Берил и Ерсин са невероятни. Много красиви, сладки и естествени. Ето снимките и малко клипчета: HeartHeart EyesHug

https://x.com/i/status/1864763183405191333

https://x.com/i/status/1864787433402908680

И двата трейлъра за новия епизод са страхотни - очакват ни супер моменти с любимите двойки, а най-хубавото е че Суна е бременна от Абидин! Само колко са щастливи двамата. От кога чакам този момент. И аз съм безкрайно щастлива за тях - моята любима двойка. Ще коментирам повече по-късно!!! Sparkling HeartKissRevolving Hearts

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 01:33 от Roxis

# 666
# 667
Ах , ах... бих казала много ама ще си млъкна нека видя епизода довечера.

Още снимки от епизода.

Афра за Басед
https://www.instagram.com/p/DDOy3gVotgm/?hl=en

Heart

# 668
Рокси,много е сладко и мило, че Берил и Ерсин са подкрепили Пелин лично на място. Афра също го направи в инстаграм. Дори и тя да напусна проекта, отношенията им си останаха много мили и това е най-важното. Войната в социалните мрежи и всички обиди, които се изсипаха явно са далеч от тях запазиха приятелски отношения и извън проекта.

Приятно гледане на епизода🍀
Фуат и тая вечер ще е дух🤦‍♀️

# 669
Кристина в Х вика ,че последната сцена била много добра не искала така да научава за болестта на Ферит. Въх чак се заинтригувах.

От 24-ти декември отново завъртат епизодите от 22.30 по БТВ Стори.

# 670
Честит Никулден и Честит празник на всички именници! Много здраве, щастие и късмет! Heart

Остава още малко до новият епизод - очаквам го с нетърпение. Ето още една снимка от него на Суна и Абидин - като гледам май на Суна й се гади - нали е бременна. HugHeart EyesSparkling Heart

Рокси,много е сладко и мило, че Берил и Ерсин са подкрепили Пелин лично на място. Афра също го направи в инстаграм. Дори и тя да напусна проекта, отношенията им си останаха много мили и това е най-важното. Войната в социалните мрежи и всички обиди, които се изсипаха явно са далеч от тях запазиха приятелски отношения и извън проекта.

Приятно гледане на епизода🍀

И аз много се радвам, че Берил и Ерсин отидоха лично да гледат пиетата на Пелин. Sparkling Heart Видях, че и Афра я е поздравила, което е страхотно. Hug Съгласна съм с теб! Някои анти фенове само плюват по Пелин и актьорите дето не им харесват, но важното е че самите актьори се разбират добре и са приятели в реалния живот! Heart

Приятно гледане и от мен на всички Kissing Heart

# 671
Просто някои хора объркаха Пелин с Буче мислейки си ,че могат да я смачкат и това е самата истина и мислеха ,че са по силни като плюят и храчат. И като постигнаха своето бяха щастливи 2 дни точно.
Кучетата лаят кервана върви ето жената продължава да съществува и след сериала не се е самоубила мъжа и красив , партньора и в мюзикъла също е талантлив и симпатяга. Живота продължава ама тия които са зациклили да му мислят ....

# 672
То това не е нещо изненадващо. Получава се в почти всяка хитова продукция. Феновете се фанатизират и социалните медии се превръщат във война на живот и смърт. Сякаш това не е просто един сериал, а тези актьори не играят просто роли. Тя нали и Пелин го беше казала- играя това, което е в сценария. Тръгна си с достойнство. И аз прочетох много лоши неща в Х, но надявам се на актьорите не им пука толкова. Буче трябваше по-рано да излезе, разкъсаха я. На мен ми е сладурана, ама то на мен всички са ми сладури🤣

# 673
Айдее текат последните минути от озета...

# 674
Айде. Ще те редувам с превода, явно само аз съм на линия😀 Започни от където са стигнали най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт