Отговори
# 675
Ще си платите за всичко което ни причинихте. Добре дошъл сред нас! Гюлгюн се чуди какво иска нападателя да вземе чантата и имало пари вътре.Сейран се чуди защо ще работят по малко Ферит се чуди защо се оплаква. Хах розата е Ифакат лицето и станало нейния цвят. Суна се чувства зле казва ,че е от това. Ферит каза ,че са дошли да ловят риба както тя мечтаела.Абидин ще се погрижил за скарата. Халис поздрави всички ,но Орхан каза ,че децата имат много голяма заслуга. Ифакат каза ,че са отишли да си почиват. Халис каза да си почиват. Ифакат каза ,че сега започват проблемите.Орхан казва ,че и нещата почват да се занимават с повече поръчки. Кязъм каза ,че ще разреши въпроса.Ифакат каза ,че не е негова работа и иска да теглят кредит. Орхан каза ,че не може имат много дългове.Ифакат каза да ипотекират вилата.Вилата не е тяхна не става ,но да пробват с банките после ще видят. Кязъм е решен да намери парите.Гюлгщн е много разтроена не помни нищо от това което е видяла защото мъжът който я нападнал е маскиран. Ферит се обади на Гюлгщн да и каже ,че всичко е наред. Но тя се тревожи за него дали е добре. Всичко е наред. Сейран е до мен успяхме да се споразумеем. Дано няма лоши новини. Ти какво правиш майко? Гюлгщн го излъга ,че е настинала.  Ферит се подиграва със улова на Сейран били в опастност и той бил най-голямата плячка за улов. Ифакат и Орхан се опитват всячески да намерят парите ,но всеки им отказва.Кязъм е решен да помогне на всяка цена на Корханови успокоява Ифакат и Орхан. Сейран се разведе свободна е Синан е приел всичките отвинения.  Кязъм ще ги забърка в някой проблем май ама не знам.... Хах Орхан изревнува Ифакат ,че каза на Кязъм ,че мустаците много му отиват. Купили са риба допълнително иначе щели да останат гладни. Абидин се чуди как е постъпил пред репортерите днес. Ферит му каза ,че каквото и да направи той е от семейството. Сейран са гладни и тръгнаха да си бодват от салата със Суна. Ферит каза ,че няма да им даде  от рибата. Суна отново и се гади Сейран се осъмни ,че може да е бременна.Суна каза ,че ще говори с него да го подготви да види дали иска дете ако е така. Кязъм оправи работата ще намеси зетьовете. Ферит мисли откъде ще намерят парите това са много пари. Сейран си мисли ,че Ферит ще и предлага брак не иска такова нещо ,но той щял да и дава мокра кърпичка. Щеше да ми кажеш не така ли?  Хах ферит се определи за пробита кошница.Чуди се защо не го иска Сейран. От сега нататък нямало и да и предлага дори щом не искала.Тайфун чака парите. Приятел на Тайфун е нападнал Гюлгюн. Бета е спокойна ,че ще я отпрати от къщата и ще се ожени за Орхан. орхан каза на халис ,че от банката няма добри отговори. Орхан каза ,че Кязъм ще ги намери ,но Халис каза ,че не иска.  Халис не е доволен от присъствието на Тайфун. Халис казва ,че са го харесали за фирмата ,но пак да го наблюдава и да не се доверява. Добре татко. Орхан ще навърже всичко мисля. Иска помощ от Ифакат. тя както винаги го подиграва. Гюлгюн не е искала да каже нищо не искала да им разваля спокойствието,  Орхан иска да му разкаже. Хах СейФер се прибраха. Кязъм се чуди къде е останал бившия му зет.  Ферит се залъгва ,че е добре ,но определено не е ...РЕКЛАМИ....

# 676
# 677
Кязъм каза ,че е намерил парите от хората бизнесмени от Урфа.Не иска да знаят нищо тяхните.  Ферит го взе за мезе и не вярва. Орхан е ядосан ,че Гюлгюн не ги търси след такъв проблем. Орхан казва ,че добре ,че е дошъл нека мислила за себе си малко поне. Имало фактура в чантата и страхувала се е че може да дойде на адреса. Орхан каза че ако пак се повтори такова нещо няма да се занимава сама с решаването на проблемите.Орхан иска да я отведе във вилата но тя не иска тогава той и каза ,че ще остане и каза всичката истина на Бетюл тя се вбеси на Тайфун защото така ги сближи. Сейран е оправила всичко за теста. Сейран иска да е нормално всичко направили толкова грешки.Ставали гаджета после влизали във връзка. Сейран каза че ще се движат с бебешки крачки. Ще се обзалат сега ако загуби ще отговори на въпроса който тя е запитала ама честен повече и от към самия себе си. Тайфун:Задръж някак онзи дърт петел при себе си. Справи се някак. Суна е бременна. Суна иска да не се вълнува толкова Абидин   иска да направят и кръвен тест в болницата. Суна не иска да казват на никого докато не се уверят за бебето.

# 678
# 679
Шефика казва ,че ще я прати в Антеп на Айшен тя каза ,че по добре да умре. Ферит: Това какво ще правим с него? Дори да продадем вилата няма да можем да изплатим тези дългове... Добре Ферит ще се справим! Ще се справим! Кязъм е намерил парите обаче Есме отново се чуди какво следва след това. Есмето иска драконов плод. Есмето реши да се срещне с Гюлгюн защото Кязъм я подцени ,че става само за домакиня. Орхан който не можел хляб да реже се научил да готви и опънал софра за закуска. Суна е много развълнувана ,но не иска да мисли  преди да види резултата.  Хах Ифакат как подиграва Бета не мога като чу че Орханчо е при Гюлгюн. Орхан е решен на тест за бащинство. Да нека да свърши.Трудно е да живееш със съмнения нали? Да и аз те накарах да изживееш това. Извинявай аз те огорчих. Нека не говорим затова отмина.Няма да си спомняме лошите моменти. Орхан каза ,че ще и прати охрана и ако иска да отиде някъде ще е с нея. Гюлгщн е много благодарна ,че е дошъл. Винаги Гюлгюн. Ти за мен си много ценна! Ферит се чуди как ще се справи.Халис праща Ферит при някакъв Назиф ,но не е някой който може много да му се доверят.  Ферит иска от Кязъм да се откаже от това което е замислил той отива да се справи. Ах Абидин ти който няма ни майка ни баща ожени се имаш и дом а сега и баща ще станеш...Суна не е бременна станала е грешка с теста. Акушерката иска да я погледне да види дали може да има някакъв проблем да има бебе.Предлагат и рутинен тест относно това нещо. Суна е сигурна ,че има някакъв проблем.Суна:Ако не мога да забременея ще откача. Сейран също иска да си направи такъв тест и тя иска да има деца някога. Успокоява я ,че ще отмине.Ферит много се зарадва на идващия братовчед който няма и да дойде. А:Не казвай нищо! Не се разтройвай. Не е било писано пък и още не бяхме решили. Суна не иска да тъгува той въпреки ,че тя тъгува. Ако не е днес утре Суна нямаме бърза работа. Есме иска с Гюлгюн да се назависими за тази цел нека поемат бизнеса на приятелката на Гюлгюн. Човека категорично отказа:Кажи на дядо ти онзи манияк нито на моята смърт нито нешо друго. Ферит е ядосан ,че обиждат дядо му. - Толкова много неща свърши дядо ти ,че по добре се спасявай. Ферит каза ,че от сега нататък и него да го пише за враг. Този работи с майката на Абидин.Орхан казва на Ифакат и на Бетюл ,че е отишъл случайно. Гюлгюн е майка на синът ми.Тя като е майка на синът ти аз каква съм? Есме казва на Гюлгщн ,че трябва да го направят с малко зор я нави да станат съдружници. Ферит е съгласен да чуе какво има да му казва Кязъм няма да се появи пред дядо си без да е намерил парите. Майката на Абидин и с Кязъм е замесена. Да ги посрещнат като гости ,но да не им дават всичко. Сиренето не е евтино дори и за мишката. Ферит не иска Кязъм да се замесва той ще се оправя. Ферит го избива на агресия. Спокоен съм достатъчно  .Не си племеннико не си... РЕКЛАМА

# 680
# 681
Хатуч успокоява Халис ,че Ферит ще се справи, Ифакат каза че се е обадила на Ферит и той каза ,че Назиф е отказал. Халис полудя каза че той е направил всичко за да може този да това което е днес ,но едно не благодарно куче. Хатуч се осъмни ,че Ферит ще се замеси с неща на негова глава ,че са му отказали. Кязъм се разрегръща с този Садък. Абидин се интересува къде е голямата госпожа. Веднага щяла да го оправи. Ферит не е спокоен с това което правят. Есме е дала капарото и вече е собственик на мястото.Тя се разчувства като получи ключа на заведението. Есме е сигурна ,че ключа ще ги отведе и към новия им живот. Ферит не е спокоен не му се чака повече чуди се коя е тази голяма госпожа. Всъщност никой не знае тя ръководи всичко и много уважавана и помагаща много.Ферит и Абидин се чудят какво се случва и защо жената за която говорят я няма и как ще се срещнат като той е само човек който действа от нейно име. Той му отговори ,че гледала положението на фирмата им. Ферит си мислеше ,че ще влиза в сектора с бижута също. Суна е много разстроена. Кязъм Ага така ли не научи бившия си зет какво е търпение. Ох не питай такъв платътиначе какво ли не съм го научил. Ферит:Ние да не вземем парите оттук излизайки ти ще видиш как ще се настроя аз. Агресивен си бивши зетко! Абидин се опита да види нещо ,но го спряха и каза ,че търсил тоалетната.Ферит вече е на предела на търпението си предупреди и Абидин да накара Кязъм да седне вече. Есме съобщи на момичетата че ще отвори ресторант. Един ден и ти ще усетиш това Суна. Аллах е голям.

# 682
# 683
Орхан пак е при Гюлгюн тя тъкмо щяла да му звъни да се допита и до него за решението им с Есме.Но той си мисли ,че има някой с когото се среща. Не с Есме се срещам но ме е страх.Когато се запознах с теб беше толкова умно момиче, Бях ти скучна.Не сега ти признавам нещо нямах отгвор затова. Направи тази крачка аз те подкрепям до самият край. Преди всичко ние бяхме много добри приятели а после разбрахме за останалото.Бетюл отново се обади ,но той излъга ,че е в фирмата ,а Гюлгщн се чуди защо я излъга. Защото този път усещам ,че аз съм лъган.Каквото и да си наумила ще ти дойде добре сигурно вкопчи се в него.Стана вечер тия още ги няма и още накрая Ферит не издържа и спря цялата им веселба.Прощавай нв исках да обиждам никой ,но къде е тази жена.Харесвам хора които си признават грешките.Продължаваме с забавата! Мале и кючекчини дойдоха.... Къде си Ферит? Нито на земята нито на небето не знайно място е. Сейран, Есме и Суна чуха за кючекчините направо полудяха. Суна имала приложение гледали се кой къде е.... Документите са готови да видим какво ще коства тази история на Ферит с парите. Искат вилата от Ферит срещу парите. Ферит не е съгласен. Е ти знаеш щом не си вярваш на себе си ние няма как. Няма ли друг начин? Обещай ,че ще ипотекираш вилата и ще вземеш парите това е последната дума на госпожата.Малеее Ферит.....Намерих парите които искахме финито спасих ни. Майкоо и тия идват а играйте....

# 684
# 685
Сейран направо запали като го видя.Сейран:Още ли се хилиш като зелка? Ферит:Какво да правя.Намерих парите подлудихте от ревност... Бета се подготвила  в червени нощници и чака Орхан на леглото.Аз съм бременна.Не съм болна. Аз се чувствам зле като правиш така.А аз? Орхан не иска Бетюл да се изморява и я помоли да отиде в стаята си.Ферит:Ти ме ревнуваш ли? Моето сърце е в теб недей. Есмето е бясна и вече е сигурна ,че е постъпила правилно. Сейран аз направих нещо но с каква цена намерих парите... Какво направи? Ферит! Ах какво направих аз?

# 686
# 687
Ферит каза ,че е намерил парите слава на бога на Кязъм. Ферит каза ,че първо ще разкаже на дядо си а после на тях. Сейран е казала на Халис какво е направил Ферит и намерил парите.Бял сигурен в него сега още повече като са заедно със Сейран и блестят.Халис казва на Ферит тези думи от фрагмана ,че той ще ги опази под този покрив и щял да спи спокойно тази вечер. Чичека е сигурна какво ще стане. Първо ще им вземе вилата , а после ще накажа тези с чужда кръв които построиха империята чрез моя Абидин.Айде продадоха го и е тяхно сега ресторанта ли ще спасява Корханови? Май така се очертава.

# 688
# 689
Орхан иска да отиде за теста така или иначе са го взели кръвта на Бетюл няма смисъл тя да идва. Ферит я целуна и загуби баса сега трябва да отговори честно на въпроса. Обеща че ще си честен.Откъде намери парите Ферит? Бъди честен! Казах им ,че ще ипотекирам вилата. Как можеш да направиш това на дядо си? Вилата не е твоя дори ти да не полудя. Ще говоря със Суна. Ферит я моли да замълчи и да не каже нищо докато оправи положението.Иска да му се довери той иска тя да говори със Суна да ипотекират вилата. Моля те Сейран ние сме длъжни затова. Тази вила не е твоя дори как искаш това от мен. Казвам го защото съм сигурен.Не отивай и сам се справяй мен ме няма в този план. Аз отивам при майка ми ще направим подготовка. Но не е ли просто вечеря? Ще видиш малко объркано е.

Какво става отново? Недей го преувеличава. Къде си? Къде си? Не мога да дишам отново.... Не мога да дишам!
Батко! Имам нужда много от теб.Много голяма нужда имам от теб....Халис няма да дойде на откриването Ферит още го няма а  Орхан ще закъсне ,но ше дойде по късно. Дойде с цветята. Сейран само я няма Гюлгщн се обади ,че ги чакат. Гюлгщн и Есме съобщиха на всички ,че са купили мястото.Лекарката се е обади за тестовете ама не е ясно при кого какъв е резултата.......Ти да не откачи Ферит...Дядо. Виж Халис Ага трябва да ви кажа нещо Ферит направи нещо и вие трябва да го знаете. Ферит:Сейран? Съжелявам Ферит но трябва да го кажа.  Халис::Казвай каквото ще казваш Сейран.... Сейран:Ферит! Ферит Ферит! Реклама....

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:49 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт