БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 23 170
  • 480
  •   1
Отговори
# 375
След като трябва да сме супер фактологично точни тук, за да не се обиди някой. Даниел е роден началото на август 2021, не помня втори или трети. На 2 септември същата година Атанска и Даниел са били в Португалия, има го в   папките на Наска, по спомен и някъде другаде бяха ходили преди това. Как ми е направило впечатление ли, ами защото тя изглеждаше прекрасно за току що родила жена, тогава мислех, че й е второ и бях изумена колко добър ген има. Емилия беше казвала, че също не е кърмила Емели, това беше по повод имплантите й. Изобщо, ама изобщо не ме интересува кой кърми, какво се случва в къщата им, просто го отбелязах заради рекламата. Може Атанаска да има намерение да кърми този път, все ми е едно. И с това се надявам, че тази тема е изчерпана! Всъщност да се саморедактирам, те буквално пътуваха и качваха всеки месец след раждането на Даниел и до доста екзотични дестинации, Италия и тн, това също ми направи впечатление. Дали е редно или не, също е въпрос на лично мнение, затова и често съм казвала, че Атанаска буквално си остави новороденото да й го гледа майка й и си пътуваше всеки месец. Дали е правилно, всеки сам си решава, тя е станала майка доста млада и не знам как аз бих била в нейната ситуация. Ако изказването е грозно и не е фактологично подкрепено, просто го подминете. Не съм нарекла Атанаска лоша майка, нито Емилия добра майка. И двете се показват, така че са приели, че ще има всякакви коментари

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 09:18 от Victory2019

# 376
Няма лошо да се обсъжда, може и ние да не сме прави
Фактологично - месец след раждането на Дани/4 август, Танаска и Даниел са в Португалия (4 септември). Вероятно с бебето. Него доста дълго не го снимат в тоя период (извън студийни снимки), така че наистина не знаем къде е бил
Нормално е да пътува с тях
Не допускам изобщо, че са оставяли новородено на майки, а и нямаше ли някъде стори за това как за първи път ѝ го оставят (доста по-голям) и на Танска и е мъчно.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 09:26 от .Hazel.

# 377
Днес Емилия с пижама на Диор обяснява за някакви намаления. Дали Диор произвеждат такива пижами???

Защо трябва да се обличат с ментета, това не го разбирам.

# 378
Не виждам нищо засрамващо в това някой да не кърми. Дали поради липса на желание или заради основателна причина. Тъпо е да се рекламират продукти от хора, които не ги ползват. Било то  помпа или количка, която никога няма да се ползва (освен за някоя снимка като реклама)

# 379
Не знма защо има съмнения са оригиналността на пижамата на Емилия 🤣

# 380
Да се върнем на кушетката на Емели.

# 381
Е що пък да не рекламира каквото си иска,по -точно за каквото й платят?
   Едва ли и Ицата нон стоп набива донъти и месо от Кауфланд, или Дара. Петканова да не би да прави само това,за което лицето й се ползва на запад?

Мен пък ме впечатли как бързо се сгъва количката, само с едно докосване. Виждала съм такива,на доста по-високи цени,на чужди марки.Даже не запомних тази на коя марка е.  Няма да си я купя, просто ми направи впечатление.
   Въпрос на избор е  рекламодателят на кой ще си плати за реклама.Плюс това, вярвам,че тези реклами струват много по-малко,отколкото професионално направени и излъчени по тв.Бачорите имат достатъчно последователи,които ще им се вържат на акъла.

# 382
  • на пистата
Да се върнем на кушетката на Емели.
Кушетка колкото спалня 😁ама иначе легло нямало детето 🤣
Скрит текст:
Скрит текст:

# 383
А се изкарваше едва ли не измяткан на пода матрак, покрит с чаршаф...
Това е хубаво легло, никаква кушетка не е

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 12:28 от .Hazel.

# 384
  • София
Въпросната кушетка си е много хубаво и удобно легло.
Интресно ми е, не знам дали тук има такива дами, които не живеят с бащите на децата си, дали в дома на таткото има стая за детето/децата. Не смятам, че е нужно за 1-2 нощувки в месеца детето да е със собствена стая. Не че не може, всичко е според възможностите на хората. Даньо повече стаи няма. Това е.

Между другото дърлянето относно кърменето беше уау! Брях, какви неща ви вълнуват, шапка ви свалям. Grin

# 385
За всички фенове кушетката е от Икеа, доста достъпна на цена и горе долу удобна за гости, имаме я в стаята  за гости. Наска я е декорирала с плюшената стена, предполагам ще ни каже откъде ако я питаме. На Петканова стоковата фотография е наистина доста популярна в чужбина, но при стоковата фотография идеята е друга. Инфлуенсърът те инфлуенсва уж на база позитивен личен опит, та затова ги обсъждаме. Ясно е, че това отдавна не е така и всички са като ходещ телешоп. И на мен столчето за кола ми направи впечатление. Относно количките, които се затварят с една ръка, има доста такива, включително и на по известни марки на достъпни цени, а може да си ги внесеш и в кабината на самолета за удобство. Това за момента, когато Атанаска и Даниел отново тръгнат на път и вземат и новороденото с тях, ако ни четат, предлагам им да да направят такава колаборация, защото пасва на профила им.

# 386
Нищо срамно няма, че Наска не е кърмила. Относно пътуванията - наистина бяха в Португалия месец след раждането, а бебето се гледаше от майката на Наска в България. После имаше още много пътувания докато бебето се гледаше от бабата.

# 387
Абсолютно никой не е казвал, че е срамно , че някоя жена не кърми. Срамно е да се рекламират неща, които не знаеш как се ползват, само за да вземеш хонорара.

# 388
  • София
Нашите са разведени и ние не сме имали отделна детска стая при баща ни, но това не ми е пречило да си го чувствам като мой дом. Grinning

# 389
На Наска майка и си е бавачка, пътуват ли, вярно е
За Португалия първия месец след раждането  - бебето е било с тях.

Общи условия

Активация на акаунт