Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 445
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
От днес имам и кафеникаво зацапване, оскъдно и непостоянно (двукратно до тук - в 9ч и в 13ч). За болките вчера си самоназначих но шпа 3×1, днес го увеличих на 3х2. Писах на "координаторите" в Турция - нищо. Поискаха да им изпратя кръвен тест, но това няма как да стане днес, няма работеща лаборатория в неделя в града ми. Направих си шуър чек - има втора бледа черта, пратих им я... Щели да чакат да им изпратя резултат от кръвен тест утре. Така че... ядосах се, разплаках се, отчаях се...  Увеличавам си сама прогестана на 3×1 и се моля...

Недей да плачеш и да се отчайваш! 🤗 Прогестанът не е ли бил и досега 3х1? Други прогестеронови препарати имаш ли? Пий си но шпа-то 3х2, щом имаш болки и почивай, не ставай излишно и не върши никаква домакинска работа поне днес. А за утре стискам палци всичко да е наред на теста. Успех! 🤗

# 346
От днес имам и кафеникаво зацапване, оскъдно и непостоянно (двукратно до тук - в 9ч и в 13ч). За болките вчера си самоназначих но шпа 3×1, днес го увеличих на 3х2. Писах на "координаторите" в Турция - нищо. Поискаха да им изпратя кръвен тест, но това няма как да стане днес, няма работеща лаборатория в неделя в града ми. Направих си шуър чек - има втора бледа черта, пратих им я... Щели да чакат да им изпратя резултат от кръвен тест утре. Така че... ядосах се, разплаках се, отчаях се...  Увеличавам си сама прогестана на 3×1 и се моля...
Много добре сте реагирала и с но шпа то и с прогестерона, следете пригестерона и ако е нисък на своя глава го увеличете, че те докато ви отговорят турците ще луднете от притеснение.
Сигурна съм, че всичко ще е наред, така че спокойна и щастлива бременност ви пожелавам. 🤗🍀

# 347
Здравейте група! Чета ви от няколко дни и реших да се допитам до вас.
Аз съм след ЗЕТ на 5 дневен ембрион. На 8ми ден ЧХГ беше 150, на 10ти ден ЧХГ е 390. Лекарят ми каза, че резултата е добър и да се видим след 10 дена, но не каза да има нужда да продължавам да следя ЧХГ. Според вас има ли нужда да се наблюдава как расте още време?

Иначе нямах никакви симптоми, според мен в чакането помогна, че бях много спокойна и наистина не го мислех (въпреки, че ми е първи трансфер). Сега вече започвам да усещам леки придърпвания, но вземам нош па при нужда. Терапията ми е естрофем, прогестерон инжекции(х2) и вагинално (х3) и също така инжекция НМХ.

# 348
Здравей Клара, тихичко честито! Дано всичко бъде наред.
По принцип е решение, което ти най-добре би усетила дали имаш тази нужда, а ние тук само даваме нашата гледна точка и минимални знания предвид нашите индивидуални случаи.

Аз бих те посъветвала да не се вкарваш във филма да се бодеш през няколко дни, защото и малка разлика да се появи с общоприетите цифри, ще се почувстваш недобре, а в момента си изградила малко или много спокойствието от ден 0 след ЗЕТ.
Споделя го момиче, което след бледата черта, започна всеки ден с домашни тестове и през два дни кръвни.... няма нужда от този стрес Simple Smile))

Прегръдки! Heart

# 349
Здравейте момичета,
Имах трансфер на два 5 дневни ембриона на 20.11.24.

На 28.11. Чхг 47.96
Прогестерон 68 nmol/L

На 2.12.24 чхг 65.08
Прогестерон 27.7 nmol/L

Дали има надежда?

# 350
Здравейте момичета,

На 28.11. Чхг 47.96
Прогестерон 68 nmol/L

На 2.12.24 чхг 65.08
Прогестерон 27.7 nmol/L

Дали има надежда?

Не Ви ли е много нисък прогестеронът? Коментирахте ли го с лекаря? Аз бих пуснала пак изследвания след 24 часа. В същата лаборатория и по същото време. Желая успех от сърце! 🤗❤️

# 351
Стойностите изобщо не нарастват добре. А прогестеронът е критично нисък. Трябва спешна консултация с лекар.

# 352
Ще се консултирам с лекаря днес следобед. За всеки случай сложих глобула циклогест. Дано поне едното ембрионче да се задържи 🥹

# 353
Ето ги и резултатите от днес, 9ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче, май  съм прекалила с прогестерона в паниката си ...

# 354
Ето ги и резултатите от днес, 9ти ден след трансфер на 5 дневно ембрионче, май  съм прекалила с прогестерона в паниката си ...

Честито! Много се радвам, идеален е прогестерона. На мен в началото даже ми беше към 300. После си влезе в норма, даже ми добавиха малко. Супер е резултата ❤️

# 355
Здравейте момичета,

На 28.11. Чхг 47.96
Прогестерон 68 nmol/L

На 2.12.24 чхг 65.08
Прогестерон 27.7 nmol/L

Дали има надежда?

MERA, за съжаление нещата изглеждат зле. За 4 дни имаш удвояване на 218 ч, а трябва да е на 48-72 ч. Прогестерона е 8 ng, което е под критичния минимум, който е 13 ng, според мен отива към биохимична. На 12-ти ден след ЗЕТ се очакват стойности ЧХГ над 200 при нормално развиваща се бременност.

# 356
На 12-ти ден след ЗЕТ се очакват стойности ЧХГ над 200 при нормално развиваща се бременност.

Това за 5 дневно ембрионче ли?

# 357

ех, че хубаво! Много се радвам! Прогестерона не го мисли толкова моят е над 150 със сигурност , последния път беше 124. Сега само хубави мисли ❤

# 358
На 12-ти ден след ЗЕТ се очакват стойности ЧХГ над 200 при нормално развиваща се бременност.

Това за 5 дневно ембрионче ли?

Да, на 5-дневно, няма значение всъщност ЗЕТ или СЕТ, защото моя беше СЕТ и имах ЧХГ 265

# 359
Здравейте, поради ред причини се налага да знам по-рано има или няма успех втория ми ЗЕТ. Това е резултат на 6-ти ден(казаха да изследвам на 7-ми-9-ти и 12-ти ден) но утре няма да имам възможност затова го пуснах днес. Моля, кажете си мнението.Ембриона е замръзен на 6-ти ден.Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт