Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 298
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, на 8-ми ден след трансфер направих кръвен тест и днес излезе резултат,  но моля  тези, които разбират да помогнат. Това отрицателен резултат ли означава?

# 496
Има ли точка след числото 5? Ако да, тестът е отрицателен.

# 497
5.480 IU/L

# 498
Много съжалявам, знам как се чувстваш, но смело напред, следващият опит ще е твоят!!!

# 499
Много съжалявам, знам как се чувстваш, но смело напред, следващият опит ще е твоят!!!
Не е ли рано да се отписва изцяло опитът? Доколкото съм чела, може да има и по-късна имплантация и съответно ЧХГ да се покачва по-късно. Стефи 87, може би е най-добре да се консултираш с лекаря ти.

# 500
5.480 IU/L
Направете си теста на датата. Рано е още за изводи.

# 501
Стефи, 5 е отрицателен резултат за 8-ми ден. На този ден аз имах ЧХГ 65, като цяло се очакват стойности над 40, за да се каже, че има шанс. Вероятно ще ви накарат да направите още един на 10-ти или 12-ти ден, но на мен ми звучи като биохимична.

Natashinka, веднага се свържете с лекаря да ви увеличи прогестерона. Аз не бих чакала до 20.12. При кървене веднага в спешното. ЧХГ и прогестерон пуснете отново 48 ч след последното, ако може в същата лаборатория.

# 502
Здравейте, на 8-ми ден след трансфер направих кръвен тест и днес излезе резултат,  но моля  тези, които разбират да помогнат. Това отрицателен резултат ли означава?

Стефи, референтните стойности за жени в репродуктивна възраст е 1, а имаш резултат 5, на мен това ми се вижда положителен тест. Утре задължително пак кръвен в същата лаборатория, да видиш как се покачва. Успех !

# 503

Стефи, референтните стойности за жени в репродуктивна възраст е 1, а имаш резултат 5, на мен това ми се вижда положителен тест. Утре задължително пак кръвен в същата лаборатория, да видиш как се покачва. Успех !
Ще пусна още един тест, благодаря

# 504
Здравейте! По заръка на лекаря ми трябва да си пусна кръвен тест на 10-ти ден след трансфер и ако е положителен - каза записваш си час след НГ за преглед. Не съм много осведомена по темата, но гледам, че повечето от вас пускат и прогестерон. Ами ако на своя глава си пусна и прогестерон? Става въпрос за свеж трансфер

# 505
За първи път виждам подобна референтна стойност на ЧХГ. Във всички лаборатории, където съм си пускала тест, до 5 е отрицателен резултатът.

# 506
Здравейте, имаме един 5 дневен ембрион за трансфер. Планираме да го трансферираме на 23 но ми изглежда като това да е 4 ти ден. Във вторник на 17 наобяд съм ма лекар, ако е пораснал достатъчно доминантния фоликул ще бием инжекция. Доколкото знам тя действа след 36 часа и овулацията ще е в 12 през нощта сряда срещу четвъртък. Ако трансфера е на 23 ти това не е ли 4ти а не 5ти ден …. Това е първия ми зет затова не съм сигурна как се изчислява. Благодаря предварително

# 507
Здравейте! По заръка на лекаря ми трябва да си пусна кръвен тест на 10-ти ден след трансфер и ако е положителен - каза записваш си час след НГ за преглед. Не съм много осведомена по темата, но гледам, че повечето от вас пускат и прогестерон. Ами ако на своя глава си пусна и прогестерон? Става въпрос за свеж трансфер

Пусни, няма лошо. Няма да си единствената, която пуска на своя глава Grinning

# 508
Здравейте, имаме един 5 дневен ембрион за трансфер. Планираме да го трансферираме на 23 но ми изглежда като това да е 4 ти ден. Във вторник на 17 наобяд съм ма лекар, ако е пораснал достатъчно доминантния фоликул ще бием инжекция. Доколкото знам тя действа след 36 часа и овулацията ще е в 12 през нощта сряда срещу четвъртък. Ако трансфера е на 23 ти това не е ли 4ти а не 5ти ден …. Това е първия ми зет затова не съм сигурна как се изчислява. Благодаря предварително
5-ти ден си е, ако на 17-ти извадят яйцеклетката, ще я оплодят , тогава се води нулев ден, оттам смяташ 18-ти, 19-ти, 20-ти, 21-ви, 22-ри и 23 -ти ден, който е 5-тия ден на оплодената яйцеклетка.

# 509
Говорим за трансфер с размразен ембрион, не трансфер след пункция. annonyomous, овулацията настъпва приблизително 36ч след тръгъра, не е по часовник точно 36ч. Така че броим, че ще настъпи на 18,  което е ден 0, след това 19-23 са точно 5 дни. Не се тревожи за дните и успех!

Общи условия

Активация на акаунт