Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 274
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички за хубавите новини! Лека и спокойна бременност! 🤗🍀❤️

# 586
Bananana94 - не се филмирай и аз в началото имах по-бързо увеличаване на ЧХГ и четох за тази гроздовидна бременност. Само се наплаших, всичко си беше нормално. И при мен за 48 часа се утрояваше, горе долу както при теб. Бъди спокойна! 🌷
Donni93 - честито, много хубаво ЧХГ! Стискам палци й двечките да са се захванали и да изкарат до края на топличко! 🤗
Благодаря ❤🤗

# 587
Честито Donni 93 и Bаnanana

Предполагам, че ако на 7ми ден сутринта на 5 дневно (но не бластоцист) резултата е 0.8 няма никакъв шанс да се получи нещо Sad
Означава ли поне, че е имало някакъв опит за имплантиране?

# 588
Новогодишно първият ми опит приключи с неуспех, на 10ти ден с 5 дневен бластоцит резултата ми е 0.2
:/ Колко дни след като спрете Циклогест ви идва?

# 589
Новогодишно първият ми опит приключи с неуспех, на 10ти ден с 5 дневен бластоцит резултата ми е 0.2
:/ Колко дни след като спрете Циклогест ви идва?
При мен дойде след 3 дни, при мен беше предколедно отрицателния резултат. Пожелавам на всички 2025 да е нашата година! Simple Smile

# 590
На мен ми дойде 7 дни след спиране на лекарствата.

# 591
здравейте, Някой правил ли е EMMA, ALice тест/ ендометриален миктобиом/ биопсия на матката? Да сподели как протича изследването, кога излизат резултатите, имало ли е ефект?

# 592
Аз правих миналия месец. Беше болезнено, все пак се взима материал от матката, но търпимо и за кратко. Резултатите излизат за две седмици.

# 593
  • Варна
Здравейте, Дами!

Искам първо да пожелая здраве през новата година и каквото копнеете да ви се сбъдне!

Преди 4-5 дни направих свеж трансфер в Турция на два 3 дневни ембриона, за мое щастие ме хвана корем не се повлия от чай от шипки, оцет, ентерол и нош-па, някой има ли идея какво мога да пия?
Пише, че имодиум и лопедиум не са подходящи…
За справка да кажа, че съм с температура 37, нямам усещане да съм болна, но коремът ме мъчи.. не е болка, по-скоро къркорене и нужда от посещение на тоалет.
Извинявайте, че ви питам, но към този етап ми казаха да пия само парацетамол за температурата, а утре ще питат лекарката преводачките, какво да пия за корема, та за това ви питам, ако има нещо подходящо или някой знае, или му се е случвало…
За архива: поставям 3 прогестерона вагинално, 1 път инжекционно прогестерон вечер и клексан, ако има значение
Благодаря, че ме изчетохте!

# 594
Здравей Sunny_Bun,
Горе-долу може да се каже, че е нормално, от прогестрерона е. Понякога и глава боли много от него. На мен са ми предписвали сироп Лактулоза. Подходящо е за бременни, на мен ми помогна доста. / чай и тн. не ми помогна/

# 595
  • Варна
Извинявам се за недоразумението…
Имах предвид, че ми трябва нещо затягащо, че положението излиза от контрол… 🙁
Иначе, благодаря за бързият отговор!

# 596
  • Be realistic - plan for a miracle.
Подобно на цитонамазка е усещането, нищо особено.

здравейте, Някой правил ли е EMMA, ALice тест/ ендометриален миктобиом/ биопсия на матката? Да сподели как протича изследването, кога излизат резултатите, имало ли е ефект?

# 597
На мен ми се случи същото след трансфер в Турция. Неможахме да намерим ношпа по тамошните аптеки, а стомаха много ме болеше. Една близка ми даде Enterogermina пробиотик за деца и с него се оправих . Не съм сигурна дали ще ви помогне, но поне няма да навреди.

# 598
Здравейте, Дами!

Искам първо да пожелая здраве през новата година и каквото копнеете да ви се сбъдне!

Преди 4-5 дни направих свеж трансфер в Турция на два 3 дневни ембриона, за мое щастие ме хвана корем не се повлия от чай от шипки, оцет, ентерол и нош-па, някой има ли идея какво мога да пия?
Пише, че имодиум и лопедиум не са подходящи…
За справка да кажа, че съм с температура 37, нямам усещане да съм болна, но коремът ме мъчи.. не е болка, по-скоро къркорене и нужда от посещение на тоалет.
Извинявайте, че ви питам, но към този етап ми казаха да пия само парацетамол за температурата, а утре ще питат лекарката преводачките, какво да пия за корема, та за това ви питам, ако има нещо подходящо или някой знае, или му се е случвало…
За архива: поставям 3 прогестерона вагинално, 1 път инжекционно прогестерон вечер и клексан, ако има значение
Благодаря, че ме изчетохте!

Здравей, при мен и двата пъти след трансфер се получаваха къркорения и бълничкания в корема Sad незнам дали е нормално или не

# 599
При мен след пункцията положението беше трагедия.
Повръщане от упойката и страшни болки и подуване в корема (30 яйцеклетки ми изкараха). Вероятно ми бяха вкарали яко въздух при инкубирането, защото не беше хиперстимулация - гарантирам. Такива бяха болките, че все едно ми бяха притиснати органите имах и режещи болки.
Какво пих и как ми мина - еспумизан сашета (това и при раздразнен стомах ме спасява). На третия ден след завръщането от Турция ходих при гастроентеролог, абсолютно нищо не се видя, а както казах лекаря твърдеше, че е вкаран повече въздух и в никакъв случай хиперстимулация.

Общи условия

Активация на акаунт