Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 288
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
В Лондон , например, знам че има български магазини и се продават антибиотик и лекарства . Може и в Холандия да има. На първия ни неуспешен трансфер бяхме в Турция и там не ми изписаха ношпа, и в аптеките не намерихме. Имах ужасни болки с контракции, нямаше имплантация дори. В България - пак неуспешен опит , този път с имплантация, но чхг не се удвояваше и приключихме с биохимична. Бях на ношпа 3х2 и никакви болки.

На мен ми казаха, че в Турция като цяло няма ношпа, затова не изписват и го няма по аптеките

# 541
В Лондон , например, знам че има български магазини и се продават антибиотик и лекарства . Може и в Холандия да има. На първия ни неуспешен трансфер бяхме в Турция и там не ми изписаха ношпа, и в аптеките не намерихме. Имах ужасни болки с контракции, нямаше имплантация дори. В България - пак неуспешен опит , този път с имплантация, но чхг не се удвояваше и приключихме с биохимична. Бях на ношпа 3х2 и никакви болки.

Не мога да повярвам, че някой в магазин продава нелегално антибиотик! Но щом казвате, сигурно има. В такъв случай би могла да потърси и в Холандия. Току-виж се окаже, че има и там.

Допълвам и се надявам да съм от помощ: току-що видях, че в нидерландския Амазон има Но Шпа. Успех!

(Надявам се и със снимката ми всичко да е наред, че голям зор, докато разбера как да кача снимка. Grinning Виж, в скрит текст не успях да я пъхна, извинявайте, ако е много голяма.)

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 18:27 от Florecita*

# 542

Не мога да повярвам, че някой в магазин продава нелегално антибиотик! Но щом казвате, сигурно има. В такъв случай би могла да потърси и в Холандия. Току-виж се окаже, че има и там.

Допълвам и се надявам да съм от помощ: току-що видях, че в нидерландския Амазон има Но Шпа. Успех!

(Надявам се и със снимката ми всичко да е наред, че голям зор, докато разбера как да кача снимка. Grinning Виж, в скрит текст не успях да я пъхна, извинявайте, ако е много голяма.)

Благодаря ви много ❤
 Сутринта се обадих във клиниката и казаха да пия Парацетамол ако ме боли, но холандците всичко със парацетамол лекуват и не знам реално дали е безопасно.

Благодаря отново ще си го поръчам и ще започна приема на ношпа.

# 543
Момичета, на 9ти ден след ЗЕТ на 5 дневен ембрион резултат ЧХГ <0.1 си твърдо отрицателен нали така? Няма какво да продължавам да се тъпча с лекарства и инжекции. От манипулационната почнаха да ми овъртат, че било рано да не съм бързала, но мисля че е ясно. Вие как мислите?

# 544
За съжаление резултатът е категоричен.

# 545
Момичета, на 9ти ден след ЗЕТ на 5 дневен ембрион резултат ЧХГ <0.1 си твърдо отрицателен нали така? Няма какво да продължавам да се тъпча с лекарства и инжекции. От манипулационната почнаха да ми овъртат, че било рано да не съм бързала, но мисля че е ясно. Вие как мислите?

На 8-ми ден чхг ми беше над 45 на 5 дневен ембрион СЕТ. След това започна да пада и трансфера беше неуспешен, но 0.1 си е отрицателен резултат . След 6 ден чхг започва да навлиза в кръвта. 7-8-9 ден вече трябва да отчете някаква наличност на чхг ако има имплантация.

# 546
Момичета, на 9-ти ден след СЕТ - отрицателен ли е? 

# 547

На кой ден е правен трансфера?

# 548
  • Be realistic - plan for a miracle.
Как може при 0.1 да ви говорят да продължавате с лекарства инжекции? Малко се скандализирах… По-отрицателен резултат oт този трудно Sad
За което много съжалявам и ви прегръщам!

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 19:28 от Preggo

# 549
Благодаря на всички 🥺 След 2г и половина, 6 пункции за събиране на ембриони, от които само 2 оплодили се яйцеклетки и стигнали до ембриони и двата бластоциста, минали ПИД и 2 ЗЕТ за съжаление резултата е една кръгла 0. Ще видим от тук на къде

# 550

На кой ден е правен трансфера?

Трансферът беше на 11.12 на бластоцист

# 551
Момичета, да се разпиша и аз с първи трансфер, за съжаление се налага да слагам Фраксипарин. Въпросът ми е само аз ли ставам цялата в синки от него. Преди това съм слагала Гонал, Овитрел и много рядко имаше синка или някаква индикация, че съм била нещо. От Фраксипарина са синки, ясно се вижда къде е бита инжекцията дори и да няма синьо, да не би аз нещо да не правя като хората

# 552
blackstreet, аз също понякога получавам синки, ако улуча кръвоносен съд. Лично аз ги поставям на два пръста от пъпа под ъгъл от 90 градуса, но понякога малко накланям. Инжектира се бавно и преди да се извади иглата се брои до три, без да се пуска буталото. След това не се разтрива, а леко се притиска с памуче. Въздухът не се вади преди инжектирането. Може преди да поставите инжекцията да поставите бучка лед и тогава да убодете. Успех!
ПП ако получите петна, сърбеж, трябва да смените с Клексан.

# 553
Привет, момичета! Имам въпрос относно стойностите на ЧХГ. Слагах инжекция овитрел две щтраквания при завъртане всеки ден след трансфер като последно на 18-ти, а тест правих на 20-ти(11 дни след трансфер) и стойността беше 20.71. Повторих днес 23-ти(14 дни след трансфер) и ЧХГ беше 5.34. Мислите ли, че е имало имплантация или тези стойности са от овитрела.

# 554

Здравейте момичета това е моят резултат на 13 ден от трансфер на 6 дневен ембрион
Трябва ли да се притеснявам че стойностите са толкова високи ,тъй като чета из форумите и повечето момичета са с доста по ниски стойности

Общи условия

Активация на акаунт