Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 36 899
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, включвам се за първи път в тази тема. Днес е 4ти ден след ЗЕТ на 6дневно ембрионче. Все още нямам никакви оплаквания или симптоми, освен подуване на корема и запек, което отдавам на прогестерона (или на неуспешен пореден опит 3ти преди това два свежи теансфера на по два ембриона). На терапия съм с прегнил и зарзио. Според вас кога е удачно да пусна кръвен тест за изследване на ЧХГ?
Срещу запек пия сироп Лактулоза. Това ми изписаха след трансфер

# 691
Здравейте, след 2 неуспешни трансфера и 3 години в отчаяние, днес на 12 ден след зет имам положителен кръвен резултат. Чаках този ден 20 години!!!! На 41г видях положителен резултат! Дано всичко е наред занапред! Бог да помогне на всички,които се молят да имат дете! Успех!

# 692
Peppete, честито радвам се за положителния резултат. Пожелавам ти всичко да е наред ❤️ и да гушнеш твоята мечта.

# 693
Peppete, честито радвам се за положителния резултат. Пожелавам ти всичко да е наред ❤️ и да гушнеш твоята мечта.
Благодаря много 💞

# 694
Pepette, честито 😍 Пожелавам лека бременност със здрав и пухкав финал! Бъдете безкрайно щастливи! 🤗

# 695
Здравейте!
Записвам се в темата за пръв път. Вчера беше моят свеж трансфер на 1 бластоцист 🍀🍀🍀 Успех на всички ❤

# 696
Pepette, честито и лека бременност

# 697
Здравейте, момичета. Споделям с вас резултат на 7 ми ден след трансфер (24.01)  на 2 броя 6 дневни снежинки. За първи път пускам в тази лаборатория, виждам ,че е малко по различна мерната единица и моля за вашите коментари!  Благодаря предварително!

# 698
Положителен е, тихичко честито!

Pepette, честито и на теб!

Нека всичко да е наред до успешен финал при всички с + Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 15:33 от 2402

# 699
Някоя от вас изпитвала ли е дискомфорт в яйчника (боцкане) ? Гърдите доста ме болят от стимулацията насам и вече се чудя дали няма да ми дойде, а са минали само 2 дни от трансфера …

# 700
Някоя от вас изпитвала ли е дискомфорт в яйчника (боцкане) ? Гърдите доста ме болят от стимулацията насам и вече се чудя дали няма да ми дойде, а са минали само 2 дни от трансфера …

Гърдите Ви болят от хормоните, нормално е. ПМС също е нормално, и обикновено не е, защото наистина ще Ви дойде цикълът. Повечето успешни трансфери са съпроводени с различни болки, придърпвания, пробождания и т.н. Успех. 🤗

# 701
Момичета, "записвам се" отново в темата. След 5 трансфера имам прекрасно момченце и една биохимична бременност.
Последният ми трансфер беше миналата седмица - 23.01, и броя нетърпеливо дните до теста. Това е последното ни замразено ембрионче.

Стискам палци на всички!
Здравей! Направи ли вече тест?

# 702
Дани, благодаря, че питаш!

Да,направих - негативен е Sad Все още няма да става батко моето момченце 🥹

# 703
Момичета, съжалявам за отрицателните резултати. На положителните-честито и здрави бебета до финал!
Бих искала да ви попитам дали някоя от вас знае колко дни дават в Щерев при зет като болничен. Работя в детска градина и мъжа ми настоява да си остана вкъщи.

# 704
Здравейте и от мен. И моят тест е отрицателен. ЧХГ 1,5 прогестерон 13 - 10ти ден след ЗЕТ на 1 шестдневен балансиран ембрион. Много ми е трудно психически, но човек свиква в един момент.
Имам въпрос към по-запознатите: замразих ембрион, който се разви на 6ти ден до 4АА, PGt балансиран, след трансфера получих доклад, че ембрионът е 5дневен с качество 6АА. Малко съм объркана да не би да е грешка.

Общи условия

Активация на акаунт