Стойности на ЧХГ - Тема 20

• 31 987
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • На изток от Ада
Честито lie!

# 661
Момичета, излезе и моят резултат - 1270 от 620 за 43 часа - 122% увеличение за два дни по калкулатор. Това е добре, нали?
Такова притеснение беше, цяла нощ не сме спали. Досега не сме виждали HCG над 700 в предишните случаи... Трябва да съм сега на 5 седмица или 5+1 по следена овулация, която е настъпила на 19 или 20 март.

Дами, здравейте! Аз съм тук, бременна за трети път в рамките на 15 месеца. Писала съм тук, може би някои дами помнят историята.
Първият път - кухо яйце и медикаментозен аборт февруари 2024--та. Последва бременност юни 2024-та, която за съжаление приключи като извънматочна и премахване на едната тръба.
Оттогава сме в Надежда  при Чапанова (страхотна е, невероятна!) и са ни направени а б с о л ю т н о  всички изследвания. Всичко ни беше наред, освен уреоплазма (според нея не е от това извънматочната), която излекувахме. Мъжът ми е с много добра спермограма и ДНК фрагментация, освен морфология 2-3%, която очевидно наистина няма значение. На мен обаче ми излезе от техните имунни тестове, които така и не разбрах, не перфектен резултат, заради което и ми направиха PBMC + съм на 0.5% Програф. След тези процедури + овулация от правилната страна, където има тръбичка, която с цветна снимка е проходима, макар и "малко трудно" + лека стимулация - забременях по естествен път.
Стискайте палци : )
Но както можете да се досетите - след този ад в рамките на малко повече от година, два аборта, една операция, цветна снимка и сигурно 100+ (без да преувеличавам) взимания на кръв и други манипулации - съм опъната на максимум.
Дойде ми на 2 март. Овулацията ми традиционно късна и е или на 19, 20 или 21 март (на 18-ти бяхме на преглед за следене на овулация и д-р. Чапанова ни каза да действаме, защото ще бъде всеки момент в рамките на 3 дни). Така че трябва да съм 4+5 или 4+6 седмица.
ЧХГ-то е 625. Как ви се струва? Притеснявам се да не е ниско, защото сме изживявали вече този "бета ад"

# 662
Lie to me, с такова ЧХГ направо на доктор, предполагам вече ще се види плоден сак ( освен ако не го следите, заради някакви съмнения с бременността). Но види ли се плоден сак в МАТКАТА, от там нататък вече се следи само с на ехограф развитието.

# 663
Пак съм аз. 🤣

За съжаление не се удвоява. Последен МЦ 04.03.2025. Утре съм на преглед, но успокойте ме малко… Много се разстроих и разочаровах.

# 664
Прогестеронът е супер, според мен и ЧХГ-то. Утре да се похвалиш след прегледа Simple Smile

# 665
Идеално е, то забавя удвояването, доколкото знам. Всичко ще е наред!

# 666
Пак съм аз. 🤣

За съжаление не се удвоява. Последен МЦ 04.03.2025. Утре съм на преглед, но успокойте ме малко… Много се разстроих и разочаровах.

Мисля, че оттук нататък е нормално да се забави вече удвояването, така че спокойно. А и до колкото знам удвояването става на 48 до 72 часа. Но все пак и вече при такива високи стойности ще намали удвояването.

# 667
  • Благоевград
На 8000 чхг ще видите плоден сак и жълтъчно мехурче. Всичко е наред, това не е точна математика. Аз пуснах на 8100 и след 48 часа беше 15 888.

# 668
Как ви се струва този Прогестерон ,никога не съм пускала до сега и не знам нисък ли е ,добре ли е ?

# 669

Според вас как е резултата?
Резултата е на 9 ден след ембрио трансфер на 3 дневни ембриони

# 670
  • Sofia

Според вас как е резултата?
Резултата е на 9 ден след ембрио трансфер на 3 дневни ембриони

Проверете удвояване дали има след 48 часа. Има бременност но е малко ниска стойноста си мисля, но ако се удвоява нормално би следвало всичко да е наред.

# 671
Да със сигурност в понеделник ще пусна пак

# 672
Здравейте,
Моля за мнение за следните резултати. Последната ми менструация беше на 14.03. Овулация не съм засичала. Очаквах цикъл днес, но резултатите са следните. Добре ли е за този период? Според референтните стойности ми се струва ниско.

Скрит текст:

# 673
  • София
Повтори след 48 часа. Само на база на една стойност не може да се предвиди нищо. Може да е било късна овулация.

# 674
  • На изток от Ада
Важното е чхг да се удвоява на а 48до 72ч
Пуснете още едно чхг след 48ч.

Общи условия

Активация на акаунт