Стойности на ЧХГ - Тема 20

• 32 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Разбира се, че ще направим. Това ни е най-големият страх. Досега не сме виждали (в предишните) правилно удвояване... Просто това ни е първото - след два дни ще видим удвояването.
Просто се притеснявам, че 620 не е достатъчно високо за 4+5-6 седмица : (

# 646
  • На изток от Ада
Важното е да се удвоява

# 647
  • Sofia
Разбира се, че ще направим. Това ни е най-големият страх. Досега не сме виждали (в предишните) правилно удвояване... Просто това ни е първото - след два дни ще видим удвояването.
Просто се притеснявам, че 620 не е достатъчно високо за 4+5-6 седмица : (
Удвояването ви е по-важно, ако то е наред и се удвои правилно след 2 дена - значи шансовете всичко да е наред са големи. Успех желая и дано всичко е наред.

# 648
Според мен е нормална и адекватна стойност, проверих и моето е било 320 в 4+2. Кураж и успех!

# 649
Благодаря! Просто при извънматочната ми беше на 4+2 - 450, а сега ми е на 4+5/6 - 630 и това много, много ме притесни. Въпреки че нямам предходните симптоми - кървене и болки...

# 650
Благодаря! Просто при извънматочната ми беше на 4+2 - 450, а сега ми е на 4+5/6 - 630 и това много, много ме притесни. Въпреки че нямам предходните симптоми - кървене и болки...

Ани успокой се, на 4+3 моето беше 519 чхг, и всичко си беше ок, този път ще стане, вярвай !!!

# 651
Благодаря за куража, дами Heart

# 652
За момента не се притеснявай, според мен това са напълно нормални стойности, важното е да се удвояват. Разбирам те с това притеснение понеже и аз имах извънматочна (тубарна) май месец 2024г. Последва лапаро и премахване на тръбата. След дългите опити - разочарование, но декември месец и при мен се случи чудото, с леко късна овулация на 18-19ти ден. Първото ми чхг беше 198 и до момента бременността ми върви съвсем нормално (като изключим някои проблемчета с мен, не с бебето). Но те разбирам и аз ходих на репродуктивен специалист и КУПища изследвания преди това. Засега бъди спокойна и проследете как се удвоява чхг.

# 653
За момента не се притеснявай, според мен това са напълно нормални стойности, важното е да се удвояват. Разбирам те с това притеснение понеже и аз имах извънматочна (тубарна) май месец 2024г. Последва лапаро и премахване на тръбата. След дългите опити - разочарование, но декември месец и при мен се случи чудото, с леко късна овулация на 18-19ти ден. Първото ми чхг беше 198 и до момента бременността ми върви съвсем нормално (като изключим някои проблемчета с мен, не с бебето). Но те разбирам и аз ходих на репродуктивен специалист и КУПища изследвания преди това. Засега бъди спокойна и проследете как се удвоява чхг.

Благодаря за това мнение, точно това исках да чуя - други успешни истории.
Твоята история много прилича на моята, само се движим с 3 месеца разлика! Моята тубарна беше юли, а забременях март. И овулацията ми беше точно 18-19 ден! Стискам палци и ти пожелавам хубава, спокойна бременност с най-красивия и важен резултат Heart

# 654

Благодаря за това мнение, точно това исках да чуя - други успешни истории.
Твоята история много прилича на моята, само се движим с 3 месеца разлика! Моята тубарна беше юли, а забременях март. И овулацията ми беше точно 18-19 ден! Стискам палци и ти пожелавам хубава, спокойна бременност с най-красивия и важен резултат Heart
Много благодаря! Пожелавам ти същото! Другата седмица съм на фетална морфология точно 22ра седмица. И в мен още има притеснения (дори процес на осъзнаване) заради това преди, но все пак се старая да се владея заради бебето! Целувки! И успех!

# 655

Струва ми се  твърде ниско за 3 дни закъснение ?
Ще пусна утре пак .Първия ден на последната менструация ,беше на 8.03.2025.
Аз знам отговора ама все пак Sad Sad

# 656
Момичета,
07.04 Първи тест 97
09. 04 Втори тест след 48 часа 240
Как ви се струва?
 Последен цикъл ми е на 10.03. На 04.04 имах имплатационно кървене.

# 657
  • На изток от Ада
Добре е Виолетка!

# 658
Момичета ЧХГ кога спираше да се удвоява.
Във вторник е пуснато и е 4458, в 5+2 г.с.
Днес да се пусне ли отново или няма да има смисъл? Спомням си, че някъде съм чела, ме в един момент спира да се удвоява.

Благодаря предварително!

# 659
  • София
Стане ли 5-цифрено, започва да расте по-бавно. При теб вече би трябвало да е между 8000 и 9000.

Общи условия

Активация на акаунт