Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
М, да така е, имам последното нищо УАУ не е.

# 106
  • Sofia
Не бих сложила по кожата си нищо от Китай. Лак, червило, дреха от алиекспрес, тему, шейн - не знаеш какви отрови съдържат .

# 107
Оу, за мен новите шайн червила на Лоран са масло и прелест! Обожавам моето и го похарчих от лятото. Сега го избутах с игра отдолу и се показа още една трета. Ще си купя и ново.

# 108
  • София
Много харесвам Шайн сериите на ИСЛ. Устните ми чувстват страхотно с тях, имат чудесни ежедневно цветове и седят много сочно и красиво. Недостатък е че не са трайни, но мен това не ме притеснява особено.

# 109
Аз ползвам от средно скъпи до скъпи, ползвам различни марки. Мои любимци са червилата на Херера, глосовете на Диор и много други марки, но всичко зависи от това дали ще намеря търсените от мен цветове .
Сега си взех от тези holiday wonderlights starry night sparkling lipstick
Заредила съм си в количката и тези, изчаквам дали в черния петък няма да има някакво намаление

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:27 от Danifin1

# 110
  • София
...Херпес, хепатит, обриви, екземи, хив....
Тъй като не страдам от изброените болести, а и понякога ми се случва да целувам близките си, с удоволствие със сестра ми и приятелка си разменяме козметика, вкл.и червила.

# 111
  • София
Аз също не харесвам червилата на YSL.

Вчера бях в МАС да си подновя една пудра, от която имам още една в запас и понеже имат намаление за 2 продукта, стоях час и половина да си избера нещо. Бъкана съм с червила, но си избрах в крайна сметка от новите цветове едно много странно - Make it Cozy. Почти горчица, но с молив се връзва горе- долу. Не ми трябва, но не се сетих да си взема лепило за мигли като втори продукт.

# 112
Аз пък си харесвам всички червила - и YSL-четата, и ШарлътТилбърчетата, и Макчетата, и Герленчетата, и ПатМакратчетата, и БобиБраунчетата, и ЛораМърсиечетата, и БайТери-четата ... и.... и ...., щото съм такъв педантично дребнав човек, че преди да си ги купя чета критичните детайли и ревюта и ги тествам. Това да дам дори 10 пари за дрогерийно червило без да съм наясно какво купувам и какво да очаквам не се случва при мен! Много досадно, но факт!

# 113
  • София
Колкото и да се опитвам да не съм предубедена от цената, малко по-скъпите ми червила показват по-добри качества. Изключвам това на Fenty.
Обожавам Catrice Matt pro ink в наситения им червен цвят - плътен цвят, трайност, издръжливост. И после няма сваляне. Същото и с Maybelline Vinyl - цветът е като никой друг, но вечер е борба. И двете изсушават много.
Това на NARS не го усещам например, а вечер се сваля с две движения. И пак е издръжливо…

# 114
Аз нямам кой знае какви възможности и си ползвам дрогерийни червила. Не бих ползвала някакво червило, на някого или кой знае кога е отворено. Да не прозвучи като заяждане или обида, просто си разсъждавам.

Харесвам много червилата на Бел, но са много нетрайни, на Катрис много харесвам, на Голден Роуз дори съм позлавала. Не са лоши никак. Имала съм и на Ести, също си ми харесват. Аз обичам да имам много цветове, защото днес ми харесва червеното на устните, утре обаче не ми се нрави толкова. Предпочитам да имам повече цветове от ниския клас, отколкото да се задоволявам с едно-две от високия. Всичко е до възприятие според мен. Аз ще дам пари за едно, друг за друго.

# 115
Дами, минавам да споделя откритие:

По принцип съм противник на цялата dupe концепция. Не търся dupes, не купувам dupes, дори саботирам определени марки, които само с това се позиционират. Намирам, че прагът за dupe e супернисък и е повече wishful thinking да се самоубедиш, че нещото е същото. Дори бих казала, че "гроздето е кисело" е ситуацията твърде често. Grin Обаче:

04 festive red от течните глитърни червила на Кико е 1:1 с 999 от Sequin червилата на Диор. Тествано, проверено, носено едно и също време.

В интернет изглежда, че блясъчетата в Диора са неутрални. Не са. Златисти са - със същата големина и циганейшън левъл като в Кико (Кикото има и допълнителен златист sheen, не само брокат). Блестят с еднакъв интензитет, изтриват се по същия начин (сравнително лесно като за матово червило, недотам благородно и равномерно*), единствено бих казала, че червилото на Диор наистина абсолютно не се усеща, това на Кико лееееееко се усеща, но разликата е суперпренебрежима - наистина. Със сигурност не оправдава трикратна разлика в цената. О, и апликаторът на Диор е кофти - flimsy e, поддава при докосване и не беше никак лесно да си очертая горната устна с него, все пак говорим за червен нюанс. Всичко това + миналогодишната изцепка на бранда с този червила (пигментът се вдигаше по ужасен начин при разтъркване на устните) ме кара да заключа, че тази цена абсолютно твърдо не си заслужава. Особено пък за червило, което ще нося 10 пъти тази зима и след това - чак следващата. Иначе съм фен на Диор, купувам, нося, най-носеният ми нюд е техен, най-носеното ежедневно червено - също. Нали, не ми е кисело гроздето, просто виждам, че си имат и незаслужаващи си продукти.

*Днес съм с Matte Lip Ink на Golden Rose - ами, преживя рибена супа по-добре отколкото Диорът (и Кикото) преживяха пиене на вино Laughing А дори не е най-доброто ми комфортно матово червило в колекцията, просто е готин есенен нюанс и се оказа, че идеално ми мач-ва маникюра, та го грабнах днес. Просто човек не може да каже на бялото - черно.

П.С. Страшна мъка ми е купуването на дрогерийна козметика. 5 магазина трябва да обиколи човек, че да види всички нюанси (ако въобще продуктът е зареден) и накрая - една камара потрошено време, за да се спестят 20-30 лева. Плюс трудно се намират адекватни ревюта в нета. Алтернативата: купувам насляпо и се набълбуквам с неща, които не нося. 5-6 такива покупки и то пак си става същата сума. Всъщност аз лично забелязах как ми се освободи бюджет за по-високия ценови клас, когато рязко спрях случайните влизанки по ДМ и Лилита... Но имам и топ находки от дрогерията конкретно като червила, а съм капризна към усещане много.

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:04 от Ironfeather

# 116
Дами, минавам да споделя откритие:

По принцип съм противник на цялата dupe концепция. Не търся dupes, не купувам dupes, дори саботирам определени марки, които само с това се позиционират. Намирам, че прагът за dupe e супернисък и е повече wishful thinking да се самоубедиш, че нещото е същото. Дори бих казала, че "гроздето е кисело" е ситуацията твърде често. Grin Обаче:

04 festive red от глитърните червила на Кико е 1:1 с 999 от Sequin червилата на Диор. Тествано, проверено, носено едно и също време.

В интернет изглежда, че блясъчетата в Диора са неутрални. Не са. Златисти са - със същата големина и циганейшън левъл като в Кико (Кикото има и допълнителен златист sheen, не само брокат). Блестят с еднакъв интензитет, изтриват се по същия начин (сравнително лесно като за матово червило, недотам благородно и равномерно*), единствено бих казала, че червилото на Диор наистина абсолютно не се усеща, това на Кико лееееееко се усеща, но разликата е суперпренебрежима - наистина. Със сигурност не оправдава трикратна разлика в цената. О, и апликаторът на Диор е кофти - flimsy e, поддава при докосване и не беше никак лесно да си очертая горната устна с него, все пак говорим за червен нюанс. Всичко това + миналогодишната изцепка на бранда с този червила (пигментът се вдигаше по ужасен начин при разтъркване на устните) ме кара да заключа, че тази цена абсолютно твърдо не си заслужава. Особено пък за червило, което ще нося 10 пъти тази зима и след това - чак следващата. Иначе съм фен на Диор, купувам, нося, най-носеният ми нюд е техен, най-носеното ежедневно червено - също. Нали, не ми е кисело гроздето, просто виждам, че си имат и незаслужаващи си продукти.

*Днес съм с Matte Lip Ink на Golden Rose - ами, преживя рибена супа по-добре отколкото Диорът (и Кикото) преживяха пиене на вино Laughing А дори не е най-доброто ми комфортно матово червило в колекцията, просто е готин есенен нюанс и се оказа, че идеално ми мач-ва маникюра, та го грабнах днес. Просто човек не може да каже на бялото - черно.

П.С. Страшна мъка ми е купуването на дрогерийна козметика. 5 магазина трябва да обиколи човек, че да види всички нюанси (ако въобще продуктът е зареден) и накрая - една камара потрошено време, за да се спестят 20-30 лева. Плюс трудно се намират адекватни ревюта в нета. Алтернативата: купувам насляпо и се набълбуквам с неща, които не нося. 5-6 такива покупки и то пак си става същата сума. Всъщност аз лично забелязах как ми се освободи бюджет за по-високия ценови клас, когато рязко спрях случайните влизанки по ДМ и Лилита... Но имам и топ находки от дрогерията конкретно като червила, а съм капризна към усещане много.

Ironfeather, а блестящите червила на Кико заредени ли са у нас или от другаде са купени? Хвърлила съм око на блестящия нюд. 🤎

# 117
  • София
Ironfeather , от кой нюанс на Golden Rose си доволна?
И още едно питане - някоя дама изпробвала ли е Revlon Colorstay Satin Ink?

# 118
  • София
Аз купих четири продукта от Коледната колекция на КИКО: 2 броя от комбинираните червило и глос и едно Starry night sparkling lipstick, а на детето Starlight kiss lip balm. Харесват ми много не само самите продукти, но и опаковките.
Скрит текст:

# 119
heydi, приятелка се връщаше от Рим и ми донесе; но предполагам, че и у нас са заредени, поддържат си лимитираните издания сякаш в Кико. Нека veka да каже със сигурност.

Ironfeather , от кой нюанс на Golden Rose си доволна?
И още едно питане - някоя дама изпробвала ли е Revlon Colorstay Satin Ink?

10 e нюансът от Matte Lip Ink, реалистичен суоч тук. Много ми е комфортно, не изсушава със сигурност, но и не е от тези, които блър-ват линиите по устните, личат си. В съвсем допустими граници е обаче, а и всички знаем, че естествените устни не са гладки като лист хартия. Примерно, матовите на Ofra са по-добри в това отношение, MAC - Love me liquid lipcolour (не ги водят мат, но аз попивам след нанасяне и баш мат си стои) - също.

Имам и тези на Ревлон, но не съм носила моя отдавна и ми бледнее като спомен, хайде утре ще го изнамеря и разнося, за да кажа. Blush

Последна редакция: пн, 11 ное 2024, 15:12 от Ironfeather

Общи условия

Активация на акаунт