Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 45 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Down south
Някой по-горе питаше за червено червило.
С удоволствие бих препоръчала това

Трайно, лесно нанасящо се и приятно, при мен издържа над 6-7 часа, без да се налага да нанасям отново.
За мен е по-добро от това 999 на Dior, което силно ми изсушава устните.

# 91
Daylily, Благодаря ! Аз питах. Видях и още едно на Ланком 282, но онлайн го няма, а имам код за отстъпка 20 % в Дъглас. Ще погледна и това.Two Hearts

# 92
  • София
Днес ненадейно от една от дамските ми чанти изскочи едно течно червило на Nars, което спокойно добавям към любимите.
Nars POWERMATTE LIP PIGMENT в цвят Starwoman.

# 93
  • София

А от матовите на НЛ имам едно пепел от рози, ноо много ми изсушава и ми се впива в устните.
Аз съм в процес на разчистване на червила, които вече не харесвам, та съм ги подкарала наред, всеки ден различно и ако не се чувствам ок с него в кофата. Та тази седмица 3 от течните матови на НЛ заминаха по горепосочените причини.

# 94
  • Sofia
Ле-ле, как в кофата. Flushed Поне ги подари на някого...

# 95
  • София
Ами така. Не виждам защо да държа нещо, което не ми харесва и няма да ползвам, а пък да подаря използвано червило не ми се струва особено хигиенично, аз поне не бих ползвала използвано от друг червило, особено пък течно, което няма как да се дезинфекцира.

# 96
Всичко мятам в кофата, ако не става по някаква причина. Подаръци за близки само ново в кутия.

# 97
  • Sofia
Много жени в България не могат да си позволят козметиката, която обсъждаме тук, и на драго сърце биха приели ползван продукт, камо ли – такъв от високия клас.
Аз съм подарявала много неща през годините – дори отворени лекарствени продукти. Честно казано, оставала съм изумена от бързината, с която можеш да се отървеш безвъзмездно от ненужна вещ, без да се налага да я хвърляш в кофата. Веднъж дори ме спряха напът за контейнера за смет и поискаха да вземат това, което носех в ръцете си. Цинично казано, и за най-големия боклук си има мераклия. Simple Smile

Не приемайте мнението ми, като нападка. Не казвам на никого какво да прави с вещите си. То е и въпрос на философия – не понасям разхищението под никаква форма и затова ми стана странно, че някой би хвърлил продукт, който е годен да се ползва от друг.

# 98
Аз сега съм приготвила една торба неща за приятелка , червила и гланцове имам само отваряни ( но не ми допадна цвета .

# 99
  • София
Струва ми се нередно да използваш чуждо червило, особено течно.

# 100
Има толкова заразни болести, как ще използваш чужди гримове и по- точно червила. Херпес, хепатит, обриви, екземи, хив. Като нямаш пари не се червиш, а от кофите вече не е твоя отговорност, кой какво взема.

# 101
  • Down south
Връщам или изхвърлям несполучливи козметични покупки.
Ако е минало времето за връщане, значи имат шанс, Ако след още няколко свдмици, все още не стават, изхвърлям.
Днес с тъга за похарчените 45 пари, но с удоволствие се разделих с Dior 999 след две седмици опити да го харесам. Да ми е за урок, не купувай козметика по летищата!
Да си призная, не бих си и помислила да подарявам или да дарявам ползвани червила.

# 102
Аз пък мисля ,че понякога плащаме висока цена за марката на червилото.Да,може едно ,две да са по-скъпи ,но ако цвета ти омръзва бързо е "пари на вятъра" .Напоследък си поръчвам от Shein и не са толкова лоши като качество.Поне за тази цена си струват.Дрогериината козметика също не е лоша като съотношение цена -качество.

# 103
Дей, не трябваше да го хвърляш...и аз го имам 999 велвет, да по твърдо е, защото е мат, но при по топло време тази консистенция е плюс, защото не се размазва! Ако цвета не ти отива вече е друг въпрос!

# 104
Аз например смятам, че толкова хайпнатите червила на YSL не са нищо особено. Имам тези три вида:

Общи условия

Активация на акаунт