Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните проблеми, които потребителите срещат с червилото за устни на Dior?
Кои са популярните марки червила и моливи сред потребителите на форума?
Какви са очакванията на потребителите за новите червила и коледната колекция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните проблеми, които потребителите срещат с червилото за устни на Dior?
-
Кои са популярните марки червила и моливи сред потребителите на форума?
-
Какви са очакванията на потребителите за новите червила и коледната колекция?
Много потребители очакват с нетърпение новите червила от коледната колекция на Диор, особено течния мат вариант на известното червено червило 999, което е с брокат ефект. Някои дори споделят своите вълнения и нетърпение за предстоящите празници, вярвайки, че ще добавят блясък и елегантност към визията им.
-
Кои марки червила предпочитат участниците и какви са техните предимства?
-
Какви са мненията за новите червила и текстури?
На европейския пазар такива скандални цени на Кико няма. На сайта им е 17 евро.
Твърде подробен отзив за Revlon Colorstay Satin Ink 
Има нужда да се поднови, избледняло е в ъгълчетата на устните (само там), блясъкът също е заминал, но издръжливост от 8:30 до 13:00 с едно основно ядене за мен лично е повече от достатъчна. Маркетират го като 16-часово, което... кому е нужно, но съм склонна да повярвам, защото го свалих с мокра кърпичка с бая зор и натиск. Със сигурност бих използвала двуфазен дегримьор за него преди да продължа със стандартното двойно измиване вечер. За мен коментари като този са откровена измислица, със суха кърпичка ще го свалят точно на куково лято