Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Днес тествах новите червила на Диор,както и на Кико и въобще не съм впечатлена. И двете марки ми пресушиха устните ужасно,въобще не ми харесаха. Трайност имат,да като на моите устни Кико издържа повече време.Единствено балсама на Кико ми допадна,но нямаше цвета който исках и не си купих нищо☺

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 23:15 от ♥ Димяни ♥

# 136
  • София
Аз пък успях уикенда да тествам коледната колекция на Диор и не забелязах особен интерес към нея в Мадрид, дори и с намаление.  Имаше я налична във всички магазини, в които влязох. Нищо не ме грабна освен опаковките на продуктите. Тествах и някои продукти от коледната колекция на Герлен, но и там опаковката е по-впечатлителна от червилото.

# 137
  • София
Не ползвам червило от години, но затова пък съм влюбена в този гланц на Dior  - Addict Lip Maximizer Gloss - 012 Rosewood. По - светлите тонове също са супер, ефекта за мен си е уау. Харесва ми, че доста дълго остава финния брокат по устните, което е много деликатно и приятно.

# 138
Момичета,  help. Ползвам различни марки червила и моливи, но сложа ли червено червило( може би виждам само тогава това, че така става, заради цвета), след около 3 часа, моливът започва да се " разтича". Много ме е яд, как да спра това разтичане?

# 139
Сменете молива с по-твърд и сух.

# 140
Търся си бюджетно червило ( ама наистина бюджетно), което да е тип матово, но да не се усеща прекалено сухо на устните ( моите устни са сухи следователно където е сухо става още по-сухо и на кожи, а това се опитвам да намаля. По принцип не нося ежедневно червила, а ми се иска да съм малко по-готЕна. 😃 Май типа, който търся се води satin, ама ми се пренасят лесно. Често се целуваме с моя приятел, няма да е гот да е омазан в червило. Или постоянно да мацам чаши, бутилки и прочее не ми харесва😃

# 141
  • София
JazzMe, на мен също са ми любими и подменявам постоянно☺

# 142
Търся си бюджетно червило ( ама наистина бюджетно), което да е тип матово, но да не се усеща прекалено сухо на устните ( моите устни са сухи следователно където е сухо става още по-сухо и на кожи, а това се опитвам да намаля. По принцип не нося ежедневно червила, а ми се иска да съм малко по-готЕна. 😃 Май типа, който търся се води satin, ама ми се пренасят лесно. Често се целуваме с моя приятел, няма да е гот да е омазан в червило. Или постоянно да мацам чаши, бутилки и прочее не ми харесва😃

Истината е, че дори повечето transfer proof матови червила оставят следи при намокряне, тоест при целуване и при отпиване на чаша... нещо си. Може да са много фини, де, не е задължително да е мазен отпечатък от целите устни Grinning Catrice Scandalous Matte e чудесно матово червило. Golden Rose Matte Lip Ink също. Всичките винилови истории също биха могли да свършат работа, ако със салфетка се попие първоначалния блясък - и Мейбълин имат, и Ревлон, и Катрис (Lip Lacquer Shine Bomb - това вече е наистина бюджетно и е супер продукт!) Много зависи и от нюанса - с нюд червило, дори да не е мат, можем да се измъкнем, вече с червено... мда, ще си ходи нацелуван. (А защо да не ходи всъщност, нещо крие ли, а-ма-ха!!! Stuck Out Tongue Winking Eye)

Всъщност... защо не се загледате в категория stain по-скоро? Хем цвят, хем няма усещане на устните, хем няма следи. А вече има и европейски варианти, не е задължително да е този... тийн, направо детски вид, който се харесва в Азия, с преливащите устни.

Дойде Clarins Lip Comfort Oil Intense в бургунди. Адски благороден цвят, душата ми пее. Relieved И мега комфорт. Че и геройски понесе супа за обяд, коледният Диор вода ще му носи по издръжливост.

# 143

Много зависи и от нюанса - с нюд червило, дори да не е мат, можем да се измъкнем, вече с червено... мда, ще си ходи нацелуван. (А защо да не ходи всъщност, нещо крие ли, а-ма-ха!!! Stuck Out Tongue Winking Eye)

Моя си ходи нацелуван, отвреме навреме като го видя го забърсвам....цял живот нося ярки червила!

# 144
  • София
Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer - бюджетно, с изключително наситен цвят, може би трябва добро овлажняване на устните, за да не изсушава, при мен се държи добре.
Но аз не съм срещала червило, което да не трансферира, независимо от класа. При мен, може би заради моята кожа, всичко трансферира.

# 145
Пробвах различни червила и единственно, което не оставя следи и стои цял ден (изисква доста усилия за да го махнеш от устните), е Maybelline Super Stay Vinyl Ink. Но то не е матово, а има гланцов финиш.

# 146
Аз ползвам на Есенс и то не се трансферира, но пък ми ги поизсушава - тук според мен вече си е до индивидуалност. Тях ги ползвам когато излизам вечер. Наистина много държат и целувки и пиене и хранене 😃 ама за ежедневие търся нещо не толкова матиращо и изсушаващо, за трансфериране не говоря хептен да няма петънце ама да не се налага след като пия два пъти вода и да си слагам наново.

# 147
Bourjois rouge velvet matte liquid lipstick
  Гарантирам, че въобще не се усеща на устните и имат много нюдови нюанси, нито катриси, нито голдън роузи харесвам - много опъват устните, а това е като кадифе.

# 148
Няма 100% нетрасфериращо И изключително комфортно за устните едновременно, та когато искам да ги нося тези хардлайнерските си слагам база за устни отдолу. Открай време ползвам Мак-ската.

Съгласна с Ironfeather  за стейновете - има чудесни продукти - много леки консистенции с много пигмент, но не съм съгласна за корейските стейнове - как ще си го сложиш продуктчето си е твоя работа, кеф ти детински и градиентно, кеф ти на цели устни - не е въпрос на продукт Simple Smile

Много устойчиви на трансфер и много комфортни едновременно за мен са ето тези. Но за съжаление не са ултра бюджетни!

A ето тези матови стейнове имаха най-хубавия апликатор за мен! Страхотен!

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:11 от Agent Provocateur

# 149
  • софия
Да се извиня на Golden Rose за пренебрежението към техните червила.Днес открих едно забутано червило (чисто ново) прекрасно червено. Пише SATIN, сложих го- чудно покритие,плътно , не мръдна половин ден.
И няма блясък , да не се плашите, просто не изсуши. Ще си напазарувам аз още от тях...

Общи условия

Активация на акаунт