Червила, глосове, балсами и моливи за устни – 2

• 46 592
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Търся палитра сенки, бюджетна, с добре пигментирани цветове. Имам 2-3, но са вече дърти и трябва да ги сменям, а и не ги намирам вече.
Главно ми трябва да имат блясъчки, кафеви нюанси и тъмен черен, ако има и някое зеленко и синьо, розово супер.
Честно казано имам една палитра от алиекспрес с доста пигментирани цветове, но я няма вече.
Не държа на марка.

Не знам точно какъв е бюджетът, но мога да препоръчам палитрите на Mon Reve и Pro палитрите на Kiko. Особено при Kiko качеството е на високо ниво, сенките са добре пигментирани, преливат се лесно, имат трайност и блестящите нюанси се нанасят като масло.

# 196
Да, подкрепям, супер добри са за цените си.

# 197
Вчера бях в Сердика и минах през Кико. Имаше номер 4 и номер 5 от бляскавите червила. Споделям, ако някой друг също търси.

# 198
Момичета,ползвали ли сте това червило на ЕЛ,блясъкът дълготраен ли е?
https://douglas.bg/estee-lauder-pure-color-explicit-slick-shine- … cJ3AQBf5cXgxcCmfA

# 199
Преди време много харесвах 3Д глосовете на Буржоа. Вчера случайно минах покрай Кико и видях ,че и те са пуснали подобни.  Слагам ги или направо на устните или върху червилото. Заредих се.

# 200
  • Швейцария
Aз купих за подарък това и се почерпих и едно за мен. Хубаво е, устните са меки и цветът е свеж.

# 201
Жестоко е!🩷

# 202
Страхотно! Wink

# 203
Страхотно Simple Smile кой цвят е?

# 204
  • Швейцария
766 rose harpers

На живо е по-ярко.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 09:53 от JennyBG

# 205
Здравейте, момичета. Бях в Кико в Парадайз и по погрешка съм взела друго червило, а не това, на което гледах тестера, но това го установих вкъщи след като отворих кутийката. Не знам как съм се объркала, уж гледах внимателно номерата, но съм взела някакво червено вместо розовото, което исках. Пазя касовата бележка, изобщо не съм го пробвала. Само го видях, че е друго и го прибрах. Въпросът ми е дали ще ми го сменят ако отида с бележката утре?

# 206
Като заговорихме за Kiko колко да им трайни червилата?

# 207
  • Sofia
Здравейте, момичета. Бях в Кико в Парадайз и по погрешка съм взела друго червило, а не това, на което гледах тестера, но това го установих вкъщи след като отворих кутийката. Не знам как съм се объркала, уж гледах внимателно номерата, но съм взела някакво червено вместо розовото, което исках. Пазя касовата бележка, изобщо не съм го пробвала. Само го видях, че е друго и го прибрах. Въпросът ми е дали ще ми го сменят ако отида с бележката утре?

Това няма как да ти го кажем, според мен. Simple Smile Просто отиваш и пробваш.
Логиката ми говори, че би следвало да ти го сменят безпроблемно.
На касовата бележка фигурират ли изписани име или номер на продукта?

# 208
Да, има номера на червилото. Ще отида утре и ще опитам да го сменя.

# 209
Днес покрай седмичния пазар забърсах и поредния CLARINS nude

Общи условия

Активация на акаунт